Меню
Вашата кошница

Блог на vimax.bg RSS Feed

06 Dec Любопитната история на Heavy San
admin 0 400
Температурите през есенно-зимния сезон стремително се понижават, а въпросът как да се радвате на комфортна и приятна среда става все по-често задаван. Ако някога сте търсили решение за отопление или охлаждане с климатична техника, сигурно сте чували за прецизните японски климатици и термопомпи Mitsu..
04 Dec Забавяне на доставките
admin 0 118
Поради натоварения сезон, влошените атмосферни условия и кампанията "Черен петък" се очаква забавяне на доставките, заради интензивното натоварване на куриерските фирми. Благодарим Ви за разбирането!  Тук може да видите повече за условията за безплатна доставка. Също така Ви напомняме, че е ваше ..
02 Dec Какво трябва да знаем за работата на климатика през зимата?
admin 0 11949
Зимата не е никак лек сезон за климатиците и много хора доста се чудят какво се случва с климатика им, когато изведнъж започне да духа студено, да замръзва или да издава странни звуци. По този повод се опитахме да отговорим на най-често задаваните въпроси свързани с работата на климатика в режим на ..
06 Nov Промоционална кампания 0% лихва
0 156
Може да закупите избрани модели климатици без оскъпяване до 16.11.2019г.  само от Вимакс Клима ООД. Възползвайте се от нашите промоционални предложения и не отлагайте покупката на климатик. Условия за кандидатстване: Срок на изплащане: 6 месеца Първоначална вноска в офис на Вимакс Клима ООД при п..
31 Oct Колко бихме спестили с Desiree Gas
admin 0 197
Много често през зимните дни въздухът в София е силно замърсен и дори опасен за живущите в града. Постоянно се предлагат различни мерки за справяне със ситуацията, за съжаление без особен резултат. Като един от основните замърсители на въздуха са сочени фините прахови частици (ФПЧ). Това са частици ..
21 Oct 9 причини защо да сменим стария климатик с нов
admin 2 2592
Сигурно вече сте разбрали за нашата кампания Стар за Нов Климатик, в която имате възможност да замените стария си климатик за нов и да спечелите от това. Днес ще Ви представим 10 причини за това защо да смените стария си климатик с нов. Може да се включите в кампанията тук.   Представете си хипо..
15 Oct Как да подготвим климатика за зимата?
admin 0 7502
С всеки изминал ден все повече се доближаваме до зимата. И макар и последните дни да са слънчеви и отопление да не ни е нужно, ще дойде и нежелания от всички момент, в който ще вдигнем дистанционното управление на климатика и ще го включим на режим отопление. Но преди да направим това е добре да се..
06 Oct Трябва ли ни уред за пречистване на въздуха?
0 11606
Знаете ли, че на ден умират по 50 души в следствие на заболявания причинени от мръсния въздух. Тази страшна статистика е резултат от всички вредни вещества, които се съдържат във въздуха, който дишаме. За 24 часа през дробовете ни преминават около 10 000 литра въздух, като основен замърсител на въз..
Показани са от 1 до 8 от 281 резултата (36 страници)