Меню
Вашата кошница

Блог на vimax.bg RSS Feed

06 Nov Промоционална кампания 0% лихва
0 27
Може да закупите избрани модели климатици без оскъпяване до 16.11.2019г.  само от Вимакс Клима ООД. Възползвайте се от нашите промоционални предложения и не отлагайте покупката на климатик. Условия за кандидатстване: Срок на изплащане: 6 месеца Първоначална вноска в офис на Вимакс Клима ООД при п..
31 Oct Колко бихме спестили с Desiree Gas
admin 0 64
Много често през зимните дни въздухът в София е силно замърсен и дори опасен за живущите в града. Постоянно се предлагат различни мерки за справяне със ситуацията, за съжаление без особен резултат. Като един от основните замърсители на въздуха са сочени фините прахови частици (ФПЧ). Това са частици ..
21 Oct 9 причини защо да сменим стария климатик с нов
admin 1 2238
Сигурно вече сте разбрали за нашата кампания Стар за Нов Климатик, в която имате възможност да замените стария си климатик за нов и да спечелите от това. Днес ще Ви представим 10 причини за това защо да смените стария си климатик с нов. Може да се включите в кампанията тук.   Представете си хипо..
15 Oct Как да подготвим климатика за зимата?
admin 0 6491
С всеки изминал ден все повече се доближаваме до зимата. И макар и последните дни да са слънчеви и отопление да не ни е нужно, ще дойде и нежелания от всички момент, в който ще вдигнем дистанционното управление на климатика и ще го включим на режим отопление. Но преди да направим това е добре да се..
06 Oct Трябва ли ни уред за пречистване на въздуха?
0 9040
Знаете ли, че на ден умират по 50 души в следствие на заболявания причинени от мръсния въздух. Тази страшна статистика е резултат от всички вредни вещества, които се съдържат във въздуха, който дишаме. За 24 часа през дробовете ни преминават около 10 000 литра въздух, като основен замърсител на въз..
30 Sep Vimax.bg се включи в кампанията Капачки за бъдеще
admin 0 220
Целият екип на Vimax.bg с удоволствие и ентусиазъм се включи в кампанията на Капачки за бъдеще за събиране и предаване за рециклиране на пластмасови капачки. Средствата от продажбата им на пунктовете за преработка на пластмаса са за закупуване на кувьози за недоносени бебета и друга медицинска техни..
30 Aug Изключително успешна 2019г. за тандема ни по плажен волейбол
admin 0 65
Стартът на сезона беше даден през юни със спечелването на турнира по плажен волейбол Sofia Beach Volleyball Open, който се проведе на кортовете на Панчарево. Николай Колев игра в двойка с Иван Латунов, заради контузия на Калчев. Първото място в София даде заявка за предстоящия силен сезон. През юли..
15 Jun 10 съвета за пестене на електричество, когато се охлаждате с климатик
admin 0 3494
 Температурите стремглаво вървят нагоре и скоро ще дойде времето да включим климатика в режим на охлаждане. Или пък може би обичате да спите на студено и вече сте включили климатика си. Знаете ли, че има няколко лесни начина да спестите пари през лятото и то само ако използвате климатика разумно. ..
01 May На помощ за борбата с пролетните полени
admin 0 444
След дълга, студена зима пролетта просто не може да дойде достатъчно скоро. Затоплящите лъчи на слънцето виждат, че цветята и растенията цъфтят и цъфтят в блестящи цветове. Техният прашец обаче не предизвиква същите чувства на щастие. Toй обича да се прилепва към гладки повърхности, било то в колата..
Показани са от 1 до 9 от 318 резултата (36 страници)