Меню
Вашата кошница

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Блог на vimax.bg RSS Feed

09 Jul Препоръчителни настройки в режим на охлаждане и отопление на климатика
admin 28 67035
След студеното лято и слънчевата есен идва колебанието кога и на каква настройка да включим климатика. На каква температура да е? Кога да сменим режима на работа? Какво трябва да се направи преди това? Профилактиката кога точно се правеше? Ей такива неща. Ние получаваме тези въпроси ежедневно, за т..
15 May Плюсове и минуси на мобилните климатици
admin 2 25714
Още преди началото на отоплителния сезон решихме да Ви споделим повече информация за плюсовете и минусите на мобилните климатици, защото те определено предизвикват много дискусии. Имат си както почитатели, така и големи противници. Но добрата информираност е правилният начин за взимане на решения, ..
23 Apr Edge, новата серия климатици на Toshiba
admin 0 897
Toshiba, международен лидер в ОВК системите, обяви излизането на Edge, най-новият модел от своята жилищна линия. Добре дошли в енергиен клас А+++ Toshiba Edge, с високо енергийните си характеристики до клас A+++, подобрява комфорта и оптимизира ефективността на жилищните климатични системи. Edge ..
01 Apr Платете на части. Без лихва до края на месец юли
admin 0 3051
Предложението е валидно само за физически лица, при кандидатстване за стоков кредит за покупка на определени продукти и вноски в сайта на vimax.bg. ✅ Срок на изплащане: 4, 6 и 9 месеца ✅ Годишен фиксиран лихвен процент: 0% ✅ Годишен процент на разходите: 0% Пример за 4 месеца с УниКредит: При ра..
16 Mar Covid-19: Строги мерки за безопасност във VIMAX
admin 5 2999
Уважаеми клиенти и партньори, след обявяването на извънредно положение и заповед на здравния министър №РД-01-124/13.03.2020 г., във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки в страната, стана ясно, че извършваните дейности от vimax.bg не са в обхвата на временно забранените. Екипът на Вимакс К..
02 Mar 9 причини защо да сменим стария климатик с нов
admin 3 3411
Сигурно вече сте разбрали за нашата кампания Стар за Нов Климатик, в която имате възможност да замените стария си климатик за нов и да спечелите от това. Днес ще Ви представим 10 причини за това защо да смените стария си климатик с нов. Може да се включите в кампанията тук.   Представете си хипо..
05 Feb Какво означава
admin 9 9417
Думата “Defrost” идва от английски език и означава размразяване. Именно това представлява и самият режим „Defrost” при климатиците – размразяване на топлообменника на външното тяло на климатичната система. Как работи климатикът през зимата? Преди да започнем да говорим за т.нар. размразяване е не..
06 Dec Любопитната история на Heavy San
admin 0 1234
Температурите през есенно-зимния сезон стремително се понижават, а въпросът как да се радвате на комфортна и приятна среда става все по-често задаван. Ако някога сте търсили решение за отопление или охлаждане с климатична техника, сигурно сте чували за прецизните японски климатици и термопомпи Mitsu..
Показани са от 1 до 8 от 277 резултата (35 страници)