Меню
Вашата кошница

Блог на vimax.bg RSS Feed

22 Nov Airsafe унищожава 98% вируси и бактерии във въздуха*
admin 0 464
AirSafe е изобретение, разработено и патентовано от TESY, което унищожава 98% вируси, бактерии и гъбички във въздуха*. Осигурява по-безопасна домашна среда с по-добър комфорт и по-здравословна атмосфера. TESY FinEco Cloud с функция AirSafe Конвектор TESY FinEco Cloud с функция AirSafe е най-новот..
23 Sep Конвектори Adax
admin 0 5535
Adax е норвежка марка конвектори, позната на българския пазар. Повече от 60 години Адакс създава уют и комфорт и в най-северните райони на Европа, като произвежда ефективни електрически конвекторни радиатори с мощност от 400W до 2500W в 6 серии: Adax, серия CLEA WiFi Adax, серия CLEA WiFiНа пазар..
09 Sep Какво трябва да знаем за работата на климатика през зимата?
admin 12 32520
Зимата не е никак лек сезон за климатиците и много хора доста се чудят какво се случва с климатика им, когато изведнъж започне да духа студено, да замръзва или да издава странни звуци. По този повод се опитахме да отговорим на най-често задаваните въпроси свързани с работата на климатика в режим на..
09 Jul VIMAX.bg отвори нов шоурум в София
admin 0 1973
Както може би вече сте разбрали VIMAX отвори врати на най-новия и модерен шоурум за климатична и домакинска техника в София. Това е явен индикатор, че търговската марка е утвърдена на българския пазар, благодарение на високите стандарти, които поддържа вече над 20 години. Добре дошли в шоурум Мали..
18 Feb Какво трябва да знаем за новия енергиен етикет?
admin 2 19021
От 01.03.2021г. на територията на всички държави членки на Европейския съюз влизат в сила новите енергийни етикети за конкретни продуктови линии: Домашни хладилници и фризери Битови перални машини и перални машини със сушилня Домакински съдомиялни машини Телевизори и електронни екрани. Защо се нал..
12 Jan Toshiba HAORI - елегантност извън границите
admin 0 3389
През 2021 година предстои да излезе на пазара най-новият, дизайнерски, хиперинверторен климатик на марка Toshiba, който обещава да впечатли и най-взискателния вкус. Всички очакваме с нетърпение HAORI. Елегантност извън границите Toshiba HaoriСерия HAORI предлага на потребителите нещо уникално: са..
Показани са от 1 до 6 от 138 резултата (23 страници)