Меню
Вашата кошница

КАМПАНИЯ 💥 ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ 💥
Изградете своя мечтан дом и спестете пари.

Блог на vimax.bg RSS Feed

16 Mar Covid-19: Строги мерки за безопастност във VIMAX
admin 0 354
Уважаеми клиенти и партньори, След обявяването на извънредно положение и заповед на здравния министър №РД-01-124/13.03.2020 г., във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки в страната, стана ясно, че извършваните дейности от ВИМАКС не са в обхвата на временно забранените. Екипът на Вимакс Кли..
02 Mar 9 причини защо да сменим стария климатик с нов
admin 2 2869
Сигурно вече сте разбрали за нашата кампания Стар за Нов Климатик, в която имате възможност да замените стария си климатик за нов и да спечелите от това. Днес ще Ви представим 10 причини за това защо да смените стария си климатик с нов. Може да се включите в кампанията тук.   Представете си хипо..
05 Feb Какво означава
8 8491
Думата “Defrost” идва от английски език и означава размразяване. Именно това представлява и самият режим „Defrost” при климатиците – размразяване на топлообменника на външното тяло на климатичната система. Преди да започнем да говорим за така нареченото размразяване е необходимо да кажем няколко дум..
06 Dec Любопитната история на Heavy San
admin 0 845
Температурите през есенно-зимния сезон стремително се понижават, а въпросът как да се радвате на комфортна и приятна среда става все по-често задаван. Ако някога сте търсили решение за отопление или охлаждане с климатична техника, сигурно сте чували за прецизните японски климатици и термопомпи Mitsu..
04 Dec Забавяне на доставките
admin 0 242
Поради натоварения сезон, влошените атмосферни условия и кампанията "Черен петък" се очаква забавяне на доставките, заради интензивното натоварване на куриерските фирми. Благодарим Ви за разбирането!  Тук може да видите повече за условията за безплатна доставка. Също така Ви напомняме, че е ваше ..
02 Dec Какво трябва да знаем за работата на климатика през зимата?
admin 0 13658
Зимата не е никак лек сезон за климатиците и много хора доста се чудят какво се случва с климатика им, когато изведнъж започне да духа студено, да замръзва или да издава странни звуци. По този повод се опитахме да отговорим на най-често задаваните въпроси свързани с работата на климатика в режим на ..
06 Nov Промоционална кампания 0% лихва
0 278
Може да закупите избрани модели климатици без оскъпяване до 16.11.2019г.  само от Вимакс Клима ООД. Възползвайте се от нашите промоционални предложения и не отлагайте покупката на климатик. Условия за кандидатстване: Срок на изплащане: 6 месеца Първоначална вноска в офис на Вимакс Клима ООД при п..
31 Oct Колко бихме спестили с Desiree Gas
admin 0 316
Много често през зимните дни въздухът в София е силно замърсен и дори опасен за живущите в града. Постоянно се предлагат различни мерки за справяне със ситуацията, за съжаление без особен резултат. Като един от основните замърсители на въздуха са сочени фините прахови частици (ФПЧ). Това са частици ..
Показани са от 1 до 8 от 282 резултата (36 страници)