Меню
Вашата кошница

Блог на vimax.bg RSS Feed

21 Feb Как да четем етикетите за енергийна ефективност
admin 0 2963
В Европа близо 40% от енергията се използва за отопление и охлаждане на сградите. На базата на климатичните промени, човечеството е изправено пред сериозни решения свързани с опазването на околната среда и намаляване на отпечатъка върху природата. Погледнато от икономична гледна точка високата енерг..
15 Feb Съвети- годишна профилактика. Защо е необходимост?
admin 2 2962
Както при всяка сложна механична система, така и при климатиците е необходимо те да бъдат профилактирани, проверявани и поддържани през определен период, за да се гарантира тяхната правилна и безпроблемна работа за максимално по-дълго време. Това е необходимо не само, за да се провери техническата и..
06 Feb 9 причини защо да сменим стария климатик с нов
admin 1 1946
Сигурно вече сте разбрали за нашата кампания Стар за Нов Климатик, в която имате възможност да замените стария си климатик за нов и да спечелите от това. Днес ще Ви представим 10 причини за това защо да смените стария си климатик с нов. Може да се включите в кампанията тук.     Представете си х..
28 Jan 5 съвета за почистване на дома с животни
admin 0 506
Поддържането на клетката правилно: Точно както ние поддържаме собствените си домове чисти, трябва редовно да премахваме мръсотията от дома на нашите приятели. Това означава: Почистване на клетки за птици с четка и топла вода - без дезинфектанти или химически почистващи препарати. Особено гол..
25 Jan Какво трябва да знаем за работата на климатика през зимата?
admin 0 7409
Зимата не е никак лек сезон за климатиците и много хора доста се чудят какво се случва с климатика им, когато изведнъж започне да духа студено, да замръзва или да издава странни звуци. По този повод се опитахме да отговорим на най-често задаваните въпроси свързани с работата на климатика в режим на ..
16 Jan Монтаж на климатик + Видео
admin 1 4939
Ние от Vimax.bg много държим на качественото изпълнение, за това и създадохме Vimax Стандарт. Ако все още не сте чували за него или сами не сте го проверили, може да научите повече за това какво представлява ето --> тук.  Когато закупувате климатик от нас Вие не получавате само нов уред, а една дълг..
15 Jan Daiseikai 9 - ново от Toshiba
admin 0 6209
Емблематичната за Toshiba серия Daiseikai получи своя нов наследник. През 2019 година идва Daiseikai 9 с максимална енергийна ефективност, още по-елегантен дизайн и интересни екстри като режим „камина“. Освен това обновената серия ще работи с фреон R32, който не само е по-екологично съобразен, защот..
14 Jan Hygge топлина по скандинавски
admin 0 6230
Когато чуем „зима по скандинавски“ едновременно си представяме девствена дива природа, затрупана с много сняг и малки сладки, сгушени къщички, които излъчват топлина и уют. На фона на суровия климат и студените зими, скандинавските страни са едни от най-щастливите не само в Европа, но и в целия свят..
08 Jan Защо мръсният въздух е проблем?
admin 0 4794
 „Мирише на зима“… или по-скоро мирише на дим и замърсен въздух. Колкото по-студено става, толкова повече започва да излиза наяве проблемът, за който се говори всяка зима, а именно силно замърсения въздух в страната. Темата изплува на дневен ред всяка година, но тази се говори повече за проблема, на..
Показани са от 1 до 9 от 311 резултата (35 страници)