Меню
Вашата кошница

Блог на vimax.bg RSS Feed

01 Jun Как TESY подобриха ефективността на хоризонталните бойлери?
admin 0 147
Хоризонталните модели електрически бойлери са много подходящо решение, особено ако мястото ви за монтаж е ограничено. Дизайнът им позволява поставяне в ниши или дори над врата, което ви осигурява повече свободно пространство. Като недостатък може да се изтъкне, че горещата вода се разрежда и охлажд..
19 May Как да поддържаме килима у дома [само в 3 стъпки]
admin 0 161
Килимът е важна част от всеки дом. Създава уют, допълва цялостното излъчване на помещението и запазва топлината. Колкото по-често го използвате, толкова по-често и старателно трябва да го почиствате. Това ще поддържа външния му вид, ще удължи живота му и ще подобри хигиената в дома ви. Стъпка 1. Р..
03 May Конвектори Airelec - 100% произведени във Франция
admin 1 5739
Френският производител Airelec е добре известен със своите конвектори, работещи на принципа на естествената конвекция. Фирмата е с дългогодишни традиции в областта на решенията за отопление и проектира и създава наистина качествени и изпитани уреди. Airelec е и единственият френски производител на ..
07 Apr Toshiba представи новата си серия – YUKAI
admin 0 353
Toshiba обяви най-новата си серия климатици - YUKAI. И този път световният лидер ще ни предложи практичен и функционален климатик, чието име се асоциира с щастие и приятни емоции. А сега, нека ви разкажем повече за YUKAI. Филтърът Ultra Fresh Филтър Ultra Fresh на Yukai Филтърът Ultra Fresh на T..
18 Mar Как да избегнем емоционалната криза около домашните задължения?
0 245
Тази статия е за всички хора, които гордо си признаваме, че домакинските задължения не са най-любимото ни занимание. И не, не ни успокояват, а дори усещаме как нивата ни на кортизол (т.нар. „хормон на стреса“) се повишават драстично. Ако и вие сте един от нас, продължавайте да четете. Добрата нов..
09 Mar Отопление с термопомпа - плюсове
25 41400
Отново е зима и отново голяма част от българските домакинства срещат затруднения да покриват разходите си за отопление. А вашите сметки за отопление ниски ли са? Може би не, защото: Разход на електричество по консуматориБългария е на последно място в Европа по енергийна ефективност. И сега няма да..
Показани са от 1 до 6 от 144 резултата (24 страници)