Меню
Вашата кошница

Блог на vimax.bg RSS Feed

22 Aug Съвети при избор на климатик за отопление
admin 6 36478
Предстои ли ви покупка на климатик? В тази статия сме се фокусирали върху основните въпроси и фактори, които ще ви помогнат в избора. 1. За какво ще използвате климатика? Климатик за отопление и охлажданеЗапочнете с този въпрос. Отговорът му ще очертае основната рамка на търсенето ви. Когато став..
08 Aug Хладилник с много възможности от Bosch
admin 0 231
Свободностоящите хладилници с фризери от Bosch могат да бъдат поставени навсякъде, запазват пресните продукти свежи и ви помагат да съхранявате храната си лесно и организирано. Ето как: Голямо пространство за съхранение на пресни продукти Система VitaFresh XXLХладилникът разполага със система Vit..
18 Jul Xtreme Eco - новият климатик от Midea
0 532
Midea Xtreme Eco – инверторен климатик с ефективни технологии за електроспестяване, възможност за управление чрез Wi-Fi и филтри за пречистване на въздуха. По-чист въздух с Midea Xtreme Eco Климатикът има няколко филтъра, които ви осигуряват по-чист и здравословен въздух. Филтри за пречистване н..
01 Jun Как TESY подобриха ефективността на хоризонталните бойлери?
admin 0 442
Хоризонталните модели електрически бойлери са много подходящо решение, особено ако мястото ви за монтаж е ограничено. Дизайнът им позволява поставяне в ниши или дори над врата, което ви осигурява повече свободно пространство. Като недостатък може да се изтъкне, че горещата вода се разрежда и охлажд..
19 May Как да поддържаме килима у дома [само в 3 стъпки]
admin 0 336
Килимът е важна част от всеки дом. Създава уют, допълва цялостното излъчване на помещението и запазва топлината. Колкото по-често го използвате, толкова по-често и старателно трябва да го почиствате. Това ще поддържа външния му вид, ще удължи живота му и ще подобри хигиената в дома ви. Стъпка 1. Р..
03 May Конвектори Airelec - 100% произведени във Франция
admin 5 8619
Френският производител Airelec е добре известен със своите конвектори, работещи на принципа на естествената конвекция. Фирмата е с дългогодишни традиции в областта на решенията за отопление и проектира и създава наистина качествени и изпитани уреди. Airelec е и единственият френски производител на ..
Показани са от 1 до 6 от 146 резултата (25 страници)