Меню
Вашата кошница

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Блог на vimax.bg RSS Feed

12 Oct Клиент на Vimax спечели голямата награда от играта на TESY
admin 0 73
Клиент закупил бойлер TESY в офис на Vimax спечели iPhone 11 64GB Black от играта на TESY. Играта стартира на 11.09.2020г и ще продължи до 15.11.2020г. Всеки клиент закупил конвектор, бойлер или радиатор TESY може да го регистрира на сайта на играта и да участва за 180 атрактивни награди. Печеливш..
07 Oct Vimax спонсорира младите надежди на българския тенис
admin 0 65
Vimax спонсорира участието на националните отбори по тенис на България във възрастова група до 12 и до 14 години на престижния европейски турнир European Nations Junior Tennis Trophy 2020, който се проведе от 16 до 20 септември в гр. Мост, Чехия. Момчетата и момичетата се представиха повече от доб..
05 Aug Vimax спонсорира благотворителен турнир по плажен волейбол в гр. Кърджали
admin 0 22
Vimax за поредна година беше част от спонсорите на благотворителния турнир по плажен волейбол, който се провежда в гр. Кърджали в подкрепа на дом "Майка и дете". Организатор на турнира е шампионът на България по плажен волейбол Николай Колев, който е от гр. Кърджали и се грижи за ежегодното провежд..
09 Jul Препоръчителни настройки в режим на охлаждане и отопление на климатика
admin 31 79483
След студеното лято и слънчевата есен идва колебанието кога и на каква настройка да включим климатика. На каква температура да е? Кога да сменим режима на работа? Какво трябва да се направи преди това? Профилактиката кога точно се правеше? Ей такива неща. Ние получаваме тези въпроси ежедневно, за т..
15 May Плюсове и минуси на мобилните климатици
admin 2 31888
Още преди началото на отоплителния сезон решихме да Ви споделим повече информация за плюсовете и минусите на мобилните климатици, защото те определено предизвикват много дискусии. Имат си както почитатели, така и големи противници. Но добрата информираност е правилният начин за взимане на решения, ..
23 Apr Edge, новата серия климатици на Toshiba
admin 0 1769
Toshiba, международен лидер в ОВК системите, обяви излизането на Edge, най-новият модел от своята жилищна линия. Добре дошли в енергиен клас А+++ Toshiba Edge, с високо енергийните си характеристики до клас A+++, подобрява комфорта и оптимизира ефективността на жилищните климатични системи. Edge ..
Показани са от 1 до 6 от 280 резултата (47 страници)