Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Отопление на газ

От избора до монтажа

Основни стъпки в процеса

Експертно мнение

Покупката на газов котел е важна стъпка с дългосрочeн ангажимент, при който трябва да се вземат под внимание ключови фактори и нуждите на едно домакинство.

Изборът на газов котел за Вашия дом може да бъде обезсърчаваща задача, поради огромното разнообразие от различни марки и модели.

Въпреки това, намирането на идеалния модел не е непосилно, нашата персонална консултация и експертно мнение, ще Ви помогнат при взимането на правилно решение.

Предварителен оглед

Огледът за продукти и системи от инженеринговото ни портфолио (термопомпи, газови котли и т.н.) е задължителен, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще премине по план.

Огледът на място се заплаща 50 лева, но при сключване на договор, тази сума се приспада от цената на поръчката, т.е. ние Ви възстановяваме тези 50 лева.

Ценова оферта

От създаването си Вимакс Клима ООД участва в различни конкурси за избор на доставчик и изпълнител, като многократно сме печелили, съревновавайки се с други компании в бранша.

Успехите ни се дължат именно на предимства като гарантирано качество, но на конкурентна и разумна цена.

Нашата практика в изготвянето на ценово предложение е да се запознаем с всички особености на проекта, със задължителен оглед на обекта, предоставяйки оферта с точните решения за всичко, което е констатирано.

Доставка и монтаж

В професионалния си опит сме показали сериозност и отношение при изпълнението на поетите ангажименти.

Това е причината да получаваме положителна обратна връзка от страна на нашите клиенти и партньори - множество отзиви и референции, които свидетелстват за отличното качество на изпълнение в срок, за компетентността на служителите и модерното оборудване.

Постигнатото ни даде възможност в последните години да реализираме проекти за различни по вид и предназначение обекти - от жилищни до обществени и търговски сгради.

11 години опит

Днес ние искаме да благодарим на всеки един наш клиент и партньор за оказаното доверие, което ни даде възможност за постижения на българския и гръцкия пазар.