Меню
Вашата кошница

Wi-Fi и аксесоари за монтаж

Производител: Havit
ВАЖНО: Свързването на устройството към домашната мрежа е ангажимент на клиента. С новото универсално WiFi управление Havit Magic Cube може да управлявате климатични системи през смартфон или таблет както когато сте вкъщи, така и дистанционно. Устройството е изключително малко и компактно- събира ..
79,00 лв.
Производител: Carbonax
Carbonax Air Conditioner Coil Freshener & Cleaner има антибактериален ефект, поради високото съдържание на алкохоли. Ефикасно премахва всякакви замърсявания и прах, като забавя процеса по повторно замърсяване на филтрите и топлообменника, без да ги уврежда. Използването на Carbonax Freshener &am..
19,99 лв.
Производител: Carbonax
Carbonax Foaming Coil Degreaser e активна пяна за ефикасно премахване на образувалата се мазнина около топлообменника. След почистване въздушната струя е по-силна и преминава по-бързо, което води до по-лесно регулиране на температурата в стаята.   Carbonax Air Conditioner е специално ..
19,99 лв.
Производител: Carbonax
Carbonax Plastic Cleaner е предназначен за нежно почистване на пластмасовите елементи на климатика, без да ги замазва. Предотвратява полепването на прах, оставя свеж аромат и естествен блясък.   Carbonax Air Conditioner е специално разработена серия за поддръжка и дезинфекция на битови кли..
19,99 лв.
Универсалното дистанционно може да управлява почти всички марки климатици на пазара...
35,00 лв.
Цената е за комплект от 4 броя. Монтират се на външното тяло и служат за намаляване на вибрациите му. Изработени са от пресована гума, издържаща на неблагоприятни атмосферни условия като много горещо или студено време и метална конструкция, непозволяваща на гумата да се деформира. Монтажът им е преп..
40,00 лв.
Цената е за 1 брой. Цената не включва монтаж. Комплектът включва: - pvc кондензна вана, - държачи – 1кт., - PVC тръба за извеждане на конденза: дължина 2м, диаметър 32мм - присъединително коляно: 90° - муфа - коляно: 45° Кондензната вана служи за отвеждане на конденза на външно..
45,00 лв.
Дефлектор за контрол на въздушния поток на вътрешното климатично тяло. Иновативен продукт, с който ще сложите край на въздушното течение през лятото, което се усеща от климатици разположени в непосредствена близост до хора в офиси или жилищни помещения. В режим на охлаждане въздушната струя на няко..
49,90 лв.
Цената е за 1 брой. Цената не включва монтаж. Комплектът включва: - желязна кондензна вана, - държачи – 1кт., - PVC тръба за извеждане на конденза: дължина 2м, диаметър 32мм - присъединително коляно: 90° - муфа - коляно: 45° Кондензната вана служи за отвеждане на конденза на въ..
55,00 лв.
Производител: Daikin
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Вимакс Клима ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента. Онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение..
79,00 лв.
Производител: Daikin
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Вимакс Клима ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента. Възможност за управление на няколко вътрешни сплит тела чрез приложение ..
79,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 27 резултата (3 страници)