Меню
Вашата кошница

Електрически калорифери

Производител: Master
Електрически калорифер Master B 2 PTC е малък и удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Може да се използва както в битови помещения, така и в по-малки търговски обекти, складове, оранжерии, земеделски постройки. Притежава 2 степени на мощност 1000 и 2000W. Дебитъ..
125,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master B 3.3 EPB е малък и удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски нива на шум. Нагревателните елементи на B 3.3 EPB са от неръждаема стомана. Конст..
249,00 лв.
Производител: Dimplex
Вентилаторна печка Dimplex Twin Turbo e предназначена за по-големи помещения. Снабден с двоен 3 kW нагревател, този уред е подходящ както в дома ви, така и в склада, офиса или друго промишлено помещение. Можете да го използвате като мобилен уред или да го монтирате на стена. Предимства: - Компактн..
299,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master B 5 EPB е малък и удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Разполага с метална стойка, която осигурява много добра стабилност на калорифера. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски нива н..
369,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master B 9 EPB е малък и удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Разполага с метална стойка, която осигурява много добра стабилност на калорифера. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски нива н..
479,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master B 15 EPB е удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Разполага с метална стойка, която осигурява много добра стабилност на калорифера. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски нива на шум. ..
849,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master B 22 EPB е удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Разполага с метална стойка, която осигурява много добра стабилност на калорифера. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски нива на шум. ..
1299,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master B 18 EPR е удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Снабден е с големи колела и дръжка, които максимално улесняват преместването му. Може да се свърже към гъвкава тръба. Разполага с удължен захранващ кабел. Има възможност да ..
1799,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master B 30 EPR е удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Снабден е с големи колела и дръжка, които максимално улесняват преместването му. Може да се свърже към гъвкава тръба. Разполага с удължен захранващ кабел. Има възможност да ..
3299,00 лв.
Производител: Master
Електрически калорифер Master RS 40 е удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Снабден е с големи колела и дръжка, които максимално улесняват преместването му. Има 3 степени на мощност: 13kW, 26kW и 40kW. Може да се използва в търговски обекти, склад..
3549,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)