Меню
Вашата кошница

Adax

Норвежко качество в отоплението с конвектори ADAX. 7 години гаранция. Нискотемпературен нагревател. Модели на склад. Безплатна доставка за цяла България. Вземете сега от Vimax.bg!

Как мога да избера подходящия конвектор?

Ние от vimax.bg винаги съветваме нашите клиенти да разгледат модели конвектори на доказали се производители, като норвежката марка Adax. Този семеен бизнес със седалище в Svelvik, Норвегия, доставя висококачествени и иновативни продукти за отопление повече от 70 години. Адакс са пазарен лидер в Скандинавия и техните конвектори са проектирани за северни условия. Повечето конвектори Adax са със 7 годишна гаранция. Изберете продукт, който харесвате - той ще бъде на стената Ви много години!

Каква мощност на конвектора да избера?

Когато купувате конвектор за отопление, има няколко важни фактора, които трябва да имате предвид, преди да направите своя избор. Започнете с квадратурата на помещението, т.е. площта на пода в квадратни метри и височината на тавана, преди да решите кой модел Ви е необходим. Ако стаята е много голяма, може да се нуждаете от няколко конвектора, за да разпределите топлината равномерно между всеки източник. Състоянието на Вашия дом и колко добре е изолиран ще повлияят на изискванията за отопление. По-малко ватове на квадратен метър са необходими за по-новите къщи и апартаменти с приток на топлина, докато по-старите и по-малко добре изолирани жилища ще изискват пропорционално повече ватове на квадратен метър. Препоръчваме приблизително между 40W до 140W на квадратен метър, в зависимост от това дали стаята е добре изолирана или не. При добре изолирана стая заложете 50W до 70W на квадратен метър за изчисляване на нужната мощност. При по-студено помещение приблизително 70W до 85W на квадратен метър.

Производител: Adax
Влагозащитен отоплителен панел NEO H 04 KDT е с височина 330 мм, дължината му е 565 мм, а мощността 400 W. Моделът разполага с дигитално управление и електронен термостат.Има автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на бани и мокри помещения с големина до 4 кв.м. ..
255,00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX NEO H 06 KDT Black
Нов модел
Производител: Adax
Влагозащитен отоплителен панел NEO NH 06 KDT е с височина 330 мм, дължината му е 635 мм, а мощността 600 W. Моделът разполага с дигитално управление и електронен термостат. Има автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на бани и мокри помещения с големина до 6 кв.м..
269,00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX NEO H 04 KDT Black
Нов модел
Производител: Adax
Влагозащитен отоплителен панел NEO H 04 KDT Black е с височина 330 мм, дължината му е 565 мм, а мощността 400 W. Моделът разполага с дигитално управление и електронен термостат.Има автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на бани и мокри помещения с големина до 4 ..
275,00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX NEO H 06 KDT Sparkling Grey
Нов модел
Производител: Adax
Влагозащитен отоплителен панел NEO H 06 KDT е с височина 330 мм, дължината му е 635 мм, а мощността 600 W. Моделът разполага с дигитално управление и електронен термостат. Има автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на бани и мокри помещения с големина до 6 кв.м...
289,00 лв.
Конвектор ADAX GLAMOX TPA 15 DT, 1500W, Дигитален програмируем термостат
Най-купуван Аеродинамична форма
Производител: Adax
Конвектор Glamox TPA 15 DT е с височина 350 мм, дължината му е 1355 мм, а мощността 1500W. Отоплителен панел Adax Glamox TPA 15 DT има автоматична термозащита и функция против замръзване. Този конвектор ADAX е с дигитален термостат и дисплей за стайна температура. Серия конвектори GLAMOX heating ..
379,00 лв.
Конвектор ADAX GLAMOX TPA 20 DT, 2000W, Дигитален програмируем термостат
Най-купуван Аеродинамична форма
Производител: Adax
Конвектор Glamox TPA 20 DT е с височина 350 мм, дължината му е 1669 мм, а мощността 2000W. Отоплителен панел Adax Glamox TPA 20 DT има автоматична термозащита и функция против замръзване. Този конвектор ADAX притежава дигитален термостат и дисплей за стайна температура. Серия конвектори GLAMOX he..
419,00 лв.
Конвектор ADAX NEO NH 20 KWT WHITE WiFi, 2000W, Дигитален програмируем термостат
WiFi управление Най-купуван
Производител: Adax
Стенен отоплителен панел NEO NH 20 KWT е от конвекторен тип и е с височина 330 мм, дължината му е 1433 мм, а мощността 2000 W. Има автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на малки помещения с големина до 18 кв.м. Изцяло нов дизайн, съобразен с изискванията на ..
519,00 лв.
Производител: Adax
Когато не е възможно монтирането на стена, конвектори Adax NEO могат да бъдат поставени на тези специално изработени мобилни стойки. Цветовете, в който се предлага са: - червен - черен - сребрист - бял..
25,00 лв.
Производител: Adax
Когато не е възможно монтирането на стена, конвектори Adax могат да бъдат поставени на тези специално изработени мобилни стойки...
25,00 лв.
Производител: Adax
Сушилня за кърпи и дрехи Adax HKT 142 WS ще допринесе за уюта във всяка баня. Характеризира се с нисък разход на електричество и е влагоустойчива. Широка е 550 мм, височината й е 400 мм, а мощността – 45W. Може да бъде монтирана подвижно. Цвeтът й е бял. Сушилня за кърпи и дрехи Adax HKT 142 WS има ..
99,00 лв.
Производител: Adax
Сушилня за кърпи и дрехи Adax HKT 163 WS ще допринесе за уюта във всяка баня. Характеризира се с нисък разход на електричество и е влагоустойчива. Широка е 550 мм, височината й е 620 мм, а мощността – 65W. Може да бъде монтирана подвижно. Бяла е на цвят. Сушилня за кърпи и дрехи Adax HKT 163 WS има ..
114,00 лв.
Производител: Adax
Сушилня за обувки и дрехи Adax TKH 208 ще допринесе за уюта във всяка баня. Тази многофункционална сушилня бързо и лесно изсушава кърпи, дрехи и обувки. Моделът е подвижен и може да се обърне и във вертикално направление. Дължината на сушилня Adax TKH 208 е 870 мм, а мощността и е 80 W. Предлага се ..
114,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 98 резултата (9 страници)