Меню
Вашата кошница

Професионалнa почистваща техника

Производител: Karcher
Седлова метачно-смучеща машина с възможност за индивидуално конфигуриране с хидравлично изпразване. Патентованата сърповидна странична четка дава възможност за почистване на ъглите само с едно обхождане! Така отпада метенето на ръка, респ. обичайното за други уреди 5- до 7-кратно обхождане. Благодар..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Уредът на самообслужване за един автомобил HDS-C 8/15 Stahl обединява предимствата на мобилната пароструйка с тези на уредите на самообслужване. Корпусът със защита срещу замръзване дава възможност за стационарна инсталация във външната част и за целогодишно ползване. Техниката е защитена срещу клим..
0,00 лв.
Производител: Karcher
B 95 RS Konfig работи с акумулатор (170–198-Ah гел акимулатор) , разполага с 95-литров резервоар и е компактна и може да бъде преконфигурирана. Дава възможност за обработка на големи площи при много добра видимост от оператора. Машината може по избор да бъде оборудвана с почистващ валяк за структури..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Характеристики и предимства Нова високоефективна и автоматична система за почистване на филтъра Tact Трайно почистени пори за оптимален резултат от почистването. Автоматично почистване Филтърни елементи с 4-кратна мощност. Teach-система Ав..
0,00 лв.
Производител: Karcher
С MIC 50 Керхер предлага машина със самоходно шаси от клас 50 конски сили, която обединява идеално безопасност, стабилност и комфорт. 1,20 m ширина и по-малко от 2,00 m обща височина правят машината оптимално решение за вътрешната част на града. С максимално 3.200 kg допустимо общо тегло средно тежк..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Диспенсърът за вода с възможност за конфигуриране WPD 600 Basic осигурява вода с безупречни питейни качества за над 100 човека. Стандартно предлага до 3 различни вида вода - неохладена или охладена, а по желание водата може да бъде газирана. Уредът се включва към водопроводната мрежа. С филтъра Acti..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Силата на новото поколение водоструки със студена вода на Керхер е във възможността за индивидуално конфигуриране. Така поръчвате само това, от което действително се нуждаете. При желание съществува възможност за безпроблемно дооборудване на следващ етап. Възможностите за дооборудване включват и: Ва..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Захранваната с акумулатор подопочистваща машина със седящ водач B 150 R + D 75 с опционно вградено зарядно устройство е много маневрена заради скъсената си и тясна форма. Идеална е за помещения с много ъгли. Разполага с два почистващи диска с работна ширина 75 cm. Системата KIK, цветното кодиране на..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Пелетизаторите на Керхер има много здрава рамка от благородна стомана. Таблото за управление е много прегледно подредено и се управлява само с едно копче. Пелетизаторите предлагат оптимизиран електронен контрол на състоянието на системата. Така например се следят нивото на маслото, температурата на ..
0,00 лв.
Производител: Karcher
WRP 16000 пести до 85 % прясна вода. С дебитна мощност до 16000 l/h системата за рециклиране на вода дава възможност за ефективно и икономично рециклиране на вода без съдържание на мазнини – и това без да се добавят коагуланти. Благодарение на доказалата се техника за филтриране с пясък всички части..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Метачна вакуумна машина с възможност за индивидуална конфигурация и хидравлична система за изпразване от високо. Патентованата и предлагана като опция странична четка със сърповидна форма прави възможно почистването на ъглите само с един ход! Така отпада необходимостта от измитане на ръка, съответно..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Корпусът е от стомана. На предната врата, която се отваря широко, е поставен уред за управление с електронна система за проверка на монетите, както жълтата конзола с LED-интегрирана система за показване на оставащото време. Отстрани е поставена интегрираната кутия за съхранение на аксесоарите за изм..
0,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 342 резултата (29 страници)