Меню
Вашата кошница

Месец на СУПЕР СДЕЛКИ до 29.02.2020 г.
Широк избор климатици, последни бройки!

Професионалнa почистваща техника

Производител: Karcher
С 1000 W мощност компактно конструираната сухо смукачка T 7/1 Classic генерира забележителен вакуум от 23,0 kPa. При това прахосмукачката работи приятно тихо с шум от само 63 db(A). Уредът разполага с дължина на изсмукващия маркуч от 2,00 m и със своите 3,5 kg е приятно лек. Удобно оформено коляно п..
239,00 лв.
Производител: Karcher
С 800 W мощност компактният уред създава силен вакуум от 24 kPa. Той се включва лесно и удобно от педала – без досадно навеждане. Удобната форма на тръбата с клип-система и безстепенно регулиране на силата на изсмукване позволява дълга работа без умора. Дължината на маркуча е 2,5 m. Добрите свойства..
309,00 лв.
Производител: Karcher
Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap L е предназначена както за мокро, така и за сухо почистване. Компактна, мощна, надеждна и изключително гъвкава, идеална за почистване на леки до средно тежки замърсявания в много търговски приложения. Karcher NT 22/1 Ap L е подходяща за почистване на прах, г..
329,00 лв.
Производител: Karcher
Мощната мокро/сух смукачка NT 38/1 Me Classic без усилие изсмуква големи количества течности, прах или груба мръсотия - с мощна 1500-ватова турбина. Тази компактна прахосмукачка разполага със здрав контейнер от 38 литра. Класът NT Classic предлага и надеждна филтърна технология. Специфична особеност..
369,00 лв.
Производител: Karcher
Новата 7/1 eco!efficiency е високопроизводителна и тиха прахосмукачка, подходяща за почистване на сгради - хотели и ресторанти, офиси, магазини, болници и в жилищни помещения. Ефективността на двигателя, въздушния поток и 6-кратната филтърна система (HEPA-филтър като допълнителен аксесоар) са констр..
379,00 лв.
Производител: Karcher
Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap Te L е предназначена както за мокро, така и за сухо почистване. Много лека и винаги удобна за транспортиране. Силна смукателна мощност за леко до средно почистване. Karcher NT 22/1 Ap Te L е подходяща за почистване на прах, груби замърсявания или течности. Б..
399,00 лв.
Акумулаторна прахосмукачка Karcher EB 30/1 Li-Ion
-5 %
Производител: Karcher
EB 30/1 Li-Ion се включва и изключва с педален прекъсвач. Плоският уред (90 mm) минава под отоплителни тела и мебели, дори и при малко разстояние до пода и събира замърсявания до ръба, на разстояние само от 2 мм. Телескопичната тръба с ръкохватка може да се настрои според ръста на оператора и се дви..
451,00 лв. 475,00 лв.
Производител: Karcher
NT 27/1 е компактен, маневрен и особено лесен за употреба екстрактор за мокро и сухо почистване за универсална индустриална употреба. Изключителната мощност на изсмукване на NT 27/1 Me се дължи на мощната засмукваща турбина. Той е оборудван с патронен филтър. Механична система с поплавъчен превключв..
459,00 лв.
Производител: Karcher
Уред за почистване на площи Karcher FR Classic е идеалното средство за вътрешно и външно почистване със защита срещу пръски. Уредът е с диаметър 300 mm и е снабден с пластмасов корпус за максимална маневреност. Макс. 150 bar / 600 l/h / 40°C. *Специфичният за уреда комплект дюзи трябва да се поръча..
470,00 лв.
Производител: Karcher
Характеристики и предимства Патронен филтър с поплавък Големият патронен филтър се грижи за постоянна висока мощност на изсмукване на уреда. Механичния поплавъчен превключвач прекъсва надеждно въздушната струя при достигане на максималното количество на запълване. ..
499,00 лв.
Производител: Karcher
Новата прахосмукачка T 10/1 eco!efficiency е много мощна и тиха, особено подходяща за почистване на сгради - хотели, ресторанти, офиси, магазини, болници и жилища. Ефективността на двигателя, въздушния поток и 6-кратната филтърна система (HEPA-филтър като допълнителен аксесоар) са конструирани така,..
499,00 лв.
Производител: Karcher
NT 27/1 Mе е компактен, маневрен и особено лесен за употреба екстрактор за мокро и сухо почистване за универсална индустриална употреба. Изключителната мощност на изсмукване на NT 27/1 Me се дължи на мощната засмукваща турбина. Той е оборудван с патронен филтър. Механична система с поплавъчен превкл..
555,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 225 резултата (19 страници)