Меню
Вашата кошница

Професионалнa почистваща техника

Производител: Karcher
Седлова метачно-смучеща машина с възможност за индивидуално конфигуриране с хидравлично изпразване. Патентованата сърповидна странична четка дава възможност за почистване на ъглите само с едно обхождане! Така отпада метенето на ръка, респ. обичайното за други уреди 5- до 7-кратно обхождане. Благодар..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Уредът на самообслужване за един автомобил HDS-C 9/15 Stahl обединява предимствата на мобилната пароструйка с тези на уредите на самообслужване. Корпусът със защита срещу замръзване дава възможност за стационарна инсталация във външната част и за целогодишно ползване. Техниката е защитена срещу клим..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Мултифункционално превозно средство с 5 тона допустимо общо тегло, 84 PS и климатик може да се използва през цялата година. Предлагна отлични ергономичност и видимост. Предлага достатъчно място и висок комфорт на пътуването. Освен това впечатлява и с ниското ниво на шума. Характеристики и предимства..
0,00 лв.
Производител: Karcher
WPD 600 Advanced е висококачествен диспенсър за вода за над 100 човека, който се свързва към водопроводната мрежа. Хлорът и тежките метали се филтрират от филтъра Active-Pure. Вирусите и бактериите се задържат от филтъра Hy-Protect. Минералните вещества остават във водата. Филтрите трябва да се смен..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Система за почистване с невероятно висока степен на комфорт на защита благодарение на интегрираното автоматично освобождаване на налягането, следене на температурата на изгорелите газове, защита срещу празен ход в поплавъковата камера, както и SDS-маркуч, който абсорбира пиковете на налягането. Осве..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Компактната и изключително маневрена подопочистваща машина със седящ водач B 150 R + D 90 се справя с вътрешните помещения с много ъгли без проблеми. Има 2 дискови четки (с работна ширина 90 cm) и може да бъде оборудвана със зарядно устройство (опция). Цветното кодиране на елементите за управление и..
0,00 лв.
Производител: Karcher
WRP 8000 пести до 85 % прясна вода. С дебитна мощност до 8000 l/h системата за рециклиране на вода дава възможност за ефективно и икономично рециклиране на вода без съдържание на мазнини – и това без да се добавят коагуланти. Благодарение на доказалата се техника за филтриране с пясък всички частици..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Ръчно водима подопочистваща машина B 60 W Bp. С почистващ валяк (вкл. функция за предварително измитане на едрия отпадък), регулируем натиск на четките, работна ширина 65 cm, необслужваема акумулаторна батерия (24 V, 180 Ah), самоход и заключваща система за защита KIK. Освен това: режим eco!efficien..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Характеристики и предимства Нова високоефективна и автоматична система за почистване на филтъра Tact Трайно почистени пори за оптимален резултат от почистването. Автоматично почистване Филтърни елементи с 4-кратна мощност. Teach-система Ав..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Компактната MIC 130 е от клас 3.5 тона и е единствена с две места за сядане в класа си. Комфортната двуместна кабина осигурява перфектна видимост и възможност за работа от януари до декември. Комфортът при пътуването се допълва от ниски вибрации и ниско ниво на шума. Уникалният интегриран във волана..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Диспенсърът за вода с възможност за конфигуриране WPD 100 Advanced с патентована и напълно автоматична термична дезинфекция се свързва лесно с водопроводната мрежа и осигурява с едно докосване до 5 различни вида вода с безупречни питейни качества: охладена или неохладена, с добавена CO2 и гореща или..
0,00 лв.
Производител: Karcher
Благодарение на новите технологии на Керхер рециклирането на водата е не само екологично, но и изключително изгодно за автосервизи и автосалони с потребност 1000 l/h. С иновативната си филтърна система Karcher WRP 1000 осигурява дебит до 1000 л / ч за много ефективно рециклиране на отпадъчни води бе..
0,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 344 резултата (29 страници)