Меню
Вашата кошница

Проточни

Проточните бойлери загряват светкавично водата от момента на консумация и осигурява топла вода по всяко време без да се изчаква затопляне. За сметка на това те израсходват повече електроенергия от стандартните бойлери.

Производител: Eldom
Проточен бойлер Eldom B7 72286 е с номинална мощност 6500 W и е предназначен за монтаж в кухня. Моделът е снабден с регулатор на дебита на водата - има възможност за контрол на силата на водната струя. Благодарение на терморегулатор може да се задава желана температура на водата. Проточен бойлер Eld..
84,00 лв. 89,00 лв.
Производител: Diplomat
Проточен бойлер за баня. Изработен от висококачествени материали и по съвременни технологии. Не се препоръчва за основен източник на топла вода в банята. Подходящ за летни къщи, вили или за алтернативно затопляне на водата при годишна профилактика. Има дебит на водната струя 1,8-4 литра на минута. М..
99,00 лв. 109,00 лв.
Производител: Tesy
Проточен бойлер Tesy IWH 70 X02 BAH включва аксесоари за монтаж в баня: душ глава, носач за душ глава, маркуч, кран, носач за уреда. Мощността му е 7kW. Не се препоръчва за основен източник на топла вода в банята. Подходящ за летни къщи, вили или за алтернативно затопляне на водата при годишна профи..
119,00 лв.
Производител: Tesy
Проточен бойлер Tesy IWH 80 X02 IL с универсален монтаж: може да бъде монтиран както над, така и под мивка. Мощността му е 8kW. Препоръчва се да се използва за бързо затопляне на вода в кухни. Не се препоръчва за основен източник на топла вода в банята. Подходящ за летни къщи, вили или за алтернатив..
159,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)