Меню
Вашата кошница

Стоящи

Производител: Atlantic
Стоящ бойлер Atlantic O’Pro 150l се отличава с модерен и стилен дизайн и е предназначен за монтаж на под. Номиналната му мощност е 1650W. Моделът е снабден с ново поколение висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя. Перфектната антикорозионна защита се дължи на технологията O’Pro. Бойлер..
549,00 лв.
Производител: Atlantic
Стоящ бойлер Atlantic O’Pro 200l се отличава с модерен и стилен дизайн и е предназначен за монтаж на под. Номиналната му мощност е 2200W. Моделът е снабден с ново поколение висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя. Перфектната антикорозионна защита се дължи на технологията O’Pro. Бойлер..
599,00 лв.
Производител: Eldom
Eldom FV15060 е емайлиран бойлер с номинален обем 150 литра, предназначен да стои на пода. Моделът притежава електрически тръбен нагревател, специално проектиран за него и произведен по технология от последно поколение. Има изолация от директно шприцван безфреонов пенополиуретан с дебелина 85 мм и м..
669,00 лв.
Производител: Eldom
• ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ - изолация от директно шприцван безфреонов пенополиуретан с дебелина 75 мм и метален кожух, което гарантира минимални топлинни загуби; • С ДЪЛЪГ ЖИВОТ - водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия ..
799,00 лв.
Производител: Atlantic
Стоящ бойлер Atlantic O’Pro 300l се отличава с модерен и стилен дизайн и е предназначен за монтаж на под. Номиналната му мощност е 3000W. Моделът е снабден с ново поколение висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя. Перфектната антикорозионна защита се дължи на технологията O’Pro. Бойлер..
799,00 лв.
Производител: Eldom
Eldom FV15062S е стоящ емайлиран бойлер с една ниска серпентина и обем 145 литра. Моделът е с механично управление и номинална мощност 3 kW. Други по-важни характеристики на този бойлер Eldom са: • ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ - с ниско разположена серпентина, която акумулира максимално енергията от алтер..
869,00 лв.
Производител: Eldom
Стоящ бойлер Eldom FV15062S2 е с номинален обем 144 литра и номинална мощност 3 kW. Моделът е с механично управление и притежава две серпентини. Други по-важни характеристики на този бойлер Eldom са: ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ - с две серпентини - за комбинирано използване на два топлоизточника. Значителн..
909,00 лв.
Производител: Eldom
Стоящ бойлер Eldom FV20060S е с номинален обем 200 литра и ниско разположена серпентина. Моделът притажава емайлиран водосъдържател и механично управление. Номиналната му мощност е 3 kW. Други по-важни характеристики на този бойлер Eldom са: ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ - с ниско разположена серпентина, к..
919,00 лв.
Производител: Tesy
Бойлер Tesy EV 9S 160 60 е стоящ на пода модел. Разполага с една серпентина. Моделът е с емайлиран стоманен водосъдържател с вместимост 160 литра. Притежава високоефективна CFC FREE 50 mm пенополиуретанова изолация. Бойлерът е с голям аноден протектор, който предпазва водосъдържателя от ко..
979,00 лв.
Производител: Eldom
  ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ,  СИГУРЕН, С ДЪЛЪГ ЖИВОТ • ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ: - с две паралелни серпентини - за комбинирано използване на два топлоизточника. Топлообменниците са разположени в целия обем на уреда с цел максималана ефективност при загряване на водата, независимо от сезона. При подход..
999,00 лв.
Производител: Eldom
  ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ,  СИГУРЕН, С ДЪЛЪГ ЖИВОТ • ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ     - с две серпентини - за комбинирано използване на два топлоизточника. Значителни икономии на електроенергия могат да се постигнат чрез подходящо комбиниране на режимите на отопление през всеки сезон. Гор..
999,00 лв.
Производител: Eldom
Eldom FV15060SE е с номинален обем 145 литра и номиналана мощност 3 kW. Моделът е с ниско разположена серпентина, която акумулира максимално енергията от алтернативен източник. Този модел е подходящ за свързване към слънчев колектор или термопомпа. Предназначен е да стои на пода. Други по-важни х..
1025,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 84 резултата (7 страници)