Пазарувайте с отстъпки

Клубна карта Vivaclub

Клубна карта VIVACLUB

 

Притежателите на карта Vivaclub ползват преференциални отстъпки до -15% във всички магазини на Вимакс Клима ООД. Фирмата е официален партньор на Vivacom и като такъв осигурява отстъпки от 7 до 15% на продуктите и услугите, които предлага. За да се възползвате от отстъпката си е необходимо да представите клубна карта Vivaclub при покупка. Отстъпката не важи за промоционални продукти. Не може да се комбинира с друга отстъпка. Възползвайте се от следните отстъпки:

- Климатична техника – 7%

- Камини – 7%

- Влагоуловители – 7%

- Услуги – 15%

- Бойлери – 7%

Клубна карта SDI

Клубна карта SDI

 

Вимакс Клима ООД е партньор по програма Клубна карта SDI. Всеки клиент на SDI има право на издаване на клубна карта SDI, даваща му различни отстъпки при покупка на стоки и услуги от партньорите на програмата. Всички картодържатели на клубна карта SDI ползват отстъпки при покупка на стоки от Вимакс Клима ООД в размер от 5 до 15%. Отстъпките се предоставят в момента на покупката при представяне на клубна карта SDI.Отстъпката не важи за продукти в промоция. Не могат да се комбинират отстъпки. Видове отстъпки:

- Климатична техника – 5%

- Бойлери – 5%

- Камини – 5%

- Услуги – 15%

Клубна карта Cartabene

Клубна карта CARTABENE

 

Cartabene е предплатена клубна карта за намаления и търговски отстъпки. Вимакс Клима ООД е партньор на Cartabene и предоставя на всеки картодържател 5% отстъпка при покупка на продукти и услуги. При заплащане на стоката е необходимо да се представи клубна карта Cartabene.

Отстъпката не важи за промоционални продукти. Не може да се комбинира с друга отстъпка.

Клубна карта ПОД Бъдеще

Клубна карта ПОД БЪДЕЩЕ

 

Всички клиенти на Пенсионноосигурително дружество Бъдеще, които притежават клубна карта на дружеството, ползват отстъпки в магазините на Вимакс Клима ООД. Клиентите мога да се възползват от отстъпки до 7% при покупка на продукти. Не може да се комбинира с други отстъпки и не важи за продукти в промоция. Отстъпките, от които можете да се възползвате са:

- Климатична техника - до 7%

- Отоплителни конвектори Adax, Airelec - до 7%

Клубна карта ПОК Доверие

Клубна карта ПОК ДОВЕРИЕ

 

Притежателите на клубна карта ПОК Доверие използват специални отстъпки в офисите на Вимакс Клима ООД. Програмата "Активна грижа" е създадена с грижа за финансите на клиентите на ПОК Доверие и тяхното по-целесъобразно изразходване.Отстъпката не важи за промоционални продукти и не може да се комбинира с друга отстъпка. Можете да се възползвате от следните отстъпки:

- Климатична техника - 5%

- Камини -5%

- Бойлери - 5%

- Услуги - 15%

Кредитна карта ОББ

Кредитна карта ОББ

 

Чрез кредитна карта от ОББ всички клиенти на Вимакс Клима ООД имат възможност да закупят климатик на изплащане без оскъпяване на 6 или 12 равни месечни вноски! Гарантирани 0% лихви, равни месечни вноски и прозрачни условия за срока на целия период на кредита. Пазарувайте изгодно и без да натоварвате месечния си бюджет с кредитните карти на ОББ.

Кредитна карта Transcard

Кредитна карта TRANS.CARD

 

Национални и международни кредитни карти trans.card осигуряват 5% отстъпка на всички продукти и услуги предлагани от Вимакс Клима ООД. Отстъпката не важи за продукти в промоция и не може да се комбинира с други отстъпки. 

VIP Card Unicredit

VIP Card UNICREDIT

 

Всички притежатели на VIP Card от Unicredit Consumer Financing могат да пазаруват с отстъпки в магазините на Вимакс Клима ООД в цялата страна. Клиентите могат да се възползват от отстъпки при покупка на всички марки климатици, бойлери, камини и услуги. Отстъпката не важи за продукти в промоция и не може да се комбинира с друга отстъпка. Възползвайте се от следните отстъпки:

- Климатична техника - до 7%

- Бойлери - до 7%

- Камини - до 7%

- Услуги - до 7%

Compliments® Card

Compliments® Card

 

Притежателите на Compliments® Card, предоставени от Edenred могат да пазаруват с отстъпки в магазините на Вимакс Клима ООД в цялата страна. Клиентите могат да се възползват от отстъпки при покупка на климатици, бойлери, камини и услуги. Отстъпката не важи за продукти в промоция и не може да се комбинира с друга отстъпка. Възползвайте се от следните отстъпки:

- Климатична техника - 5%

- Бойлери - 5%

- Камини - 5%

- Услуги - 15%