Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Пазарувайте с отстъпки

Клубна карта VIVACLUB

Притежателите на карта Vivaclub ползват преференциални отстъпки до -15% във всички магазини на Вимакс Клима ООД. Фирмата е официален партньор на Vivacom и като такъв осигурява отстъпки от 7 до 15% на продуктите и услугите, които предлага. За да се възползвате от отстъпката си е необходимо да представите клубна карта Vivaclub при покупка.
Отстъпката не важи за промоционални продукти. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Възползвайте се от следните отстъпки:
- Климатична техника – 7%
- Влагоуловители – 7%
- Бойлери – 7%
- Почистваща техника Karcher – 7%
- Услуги – 15%

Клубна карта SDI

Вимакс Клима ООД е партньор по програма Клубна карта SDI. Всеки клиент на SDI има право на издаване на клубна карта SDI, даваща му различни отстъпки при покупка на стоки и услуги от партньорите на програмата. Всички картодържатели на клубна карта SDI ползват отстъпки при покупка на стоки от Вимакс Клима ООД в размер от 5 до 15%. Отстъпките се предоставят в момента на покупката при представяне на клубна карта SDI.
Отстъпката не важи за продукти в промоция. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Видове отстъпки:
- Климатична техника – 5%
- Бойлери – 5%
- Почистваща техника Karcher – 7%
- Услуги – 15%

Клубна карта CARTABENE

Cartabene е предплатена клубна карта за намаления и търговски отстъпки. Вимакс Клима ООД е партньор на Cartabene и предоставя на всеки картодържател 5% отстъпка при покупка на продукти и услуги. При заплащане на стоката е необходимо да се представи клубна карта Cartabene.
Отстъпката не важи за промоционални продукти. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Клубна карта ПОД БЪДЕЩЕ

Всички клиенти на Пенсионноосигурително дружество Бъдеще, които притежават клубна карта на дружеството, ползват отстъпки в магазините на Вимакс Клима ООД. Клиентите мога да се възползват от отстъпки до 7% при покупка на продукти. Не може да се комбинира с други отстъпки и не важи за продукти в промоция. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Отстъпките, от които можете да се възползвате са:
- Климатична техника - до 7%
- Отоплителни конвектори Adax, Airelec - до 7%

Клубна карта ПОК ДОВЕРИЕ

Притежателите на клубна карта ПОК Доверие използват специални отстъпки в офисите на Вимакс Клима ООД. Програмата "Активна грижа" е създадена с грижа за финансите на клиентите на ПОК Доверие и тяхното по-целесъобразно изразходване. Отстъпката не важи за промоционални продукти. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Можете да се възползвате от следните отстъпки:
- Климатична техника - 5%
- Бойлери - 5%
- Услуги - 15%

VIP Card UNICREDIT

Всички притежатели на VIP Card от Unicredit Consumer Financing могат да пазаруват с отстъпки в магазините на Вимакс Клима ООД в цялата страна. Клиентите могат да се възползват от отстъпки при покупка на всички марки климатици, бойлери, камини и услуги. Отстъпката не важи за продукти в промоция (изключение са климатиците). Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Възползвайте се от следните отстъпки:
- 3% отстъпка за климатици, които са в промоция
- 5% отстъпка за всички уреди извън промоция

Кредитна карта TRANS.CARD

Национални и международни кредитни карти trans.card осигуряват 5% отстъпка на всички продукти и услуги предлагани от Вимакс Клима ООД. Отстъпката не важи за продукти в промоция. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Sidorenko Card

Фирма Сидоренко Фудтех е водещ производител в областта на хранителновкусовата промишленост. Притежателите на карта за лоялост Sidorenko Card могат да пазаруват с отстъпки в магазините на Вимакс Клима ООД в цялата страна. Клиентите могат да се възползват от отстъпки при покупка на климатици, бойлери, камини, уреди за почистване и услуги. Отстъпката не важи за продукти в промоция. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Възползвайте се от следните отстъпки:
- Климатична техника - 7%
- Бойлери - 7%
- Домакински електроуреди - 7%
- Влагоуловители - 7%
- Почистваща техника и водоструйки Karcher - 5%
- Услуги (монтаж, сервиз и профилактика на климатична техника) - 15%

Compliments® Card

Притежателите на Compliments® Card, предоставени от Edenred могат да пазаруват с отстъпки в магазините на Вимакс Клима ООД в цялата страна. Клиентите могат да се възползват от отстъпки при покупка на климатици, бойлери и услуги. Отстъпката не важи за продукти в промоция. Не могат да се комбинират отстъпки - клиентът сам избира за кой продукт или услуга ще ползва обявената отстъпка.

Възползвайте се от следните отстъпки:
- Климатична техника - 5%
- Бойлери - 5%
- Услуги - 15%