Меню
Вашата кошница

Бойлери

Бойлерът е уред, който се използва за нагряване на вода за битови нужди. Фирма VIMAX е дългогодишен лидер предлагащ голямо разнообразие от качествени бойлери от среден и висок клас на разумни цени, осигурявайки Ви сигурност, уют и надеждност.

Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BC 750K е незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 745л. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори /муфи/ и може да бъде ..
1899,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BCS 750К е незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 737 литра. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори /муфи/ и може да..
1959,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BC 1000К е незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 995 л. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори /муфи/ и може д..
1959,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BCS 1000K е незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 980 литра. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори /муфи/ и може д..
2229,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BCS2 750K е незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 724 литра. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори /муфи/ и може д..
2239,00 лв.
Производител: Tesy
Буферен съд Tesy V 800 95 F43 P4 C е стоящ на пода модел. Моделът е със стоманен водосъдържател без емайлово покритие с вместимост 800 литра. Може да се използва за съхраняване на топла вода за отоплителни инсталации. Притежава високоефективна CFC FREE 80 mm пенополиуретанова изо..
2249,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BCЕ 750K е незаменим акумулатор на топлинна енергия в системи с питейна вода. Водосъдържателят е с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем. Емайлираният водосъдържател гарантира абсолютната безопасност на б..
2469,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BCS2 1000K е незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 961 литра. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори /муфи/ и може ..
2469,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BC 1500F е незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 1495л. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори ..
2659,00 лв.
Производител: Eldom
  Този модел буферен съд е предназначен за едновременно затопляне на вода както за отопление, така и за хигиенни битови нужди. Проточният принцип на загряване и големия капацитет осигуряват значително количество битова гореща вода. Гофрираният топлообменник е с голяма контактна площ и е изра..
2689,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BCЕ 1000K е незаменим акумулатор на топлинна енергия в системи с питейна вода. Водосъдържателят е с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем. Емайлираният водосъдържател гарантира абсолютната безопасност на ..
2699,00 лв.
Производител: Eldom
Буферен съд Eldom BC 2000F незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Вместимостта му е 2000л. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори /муфи/ и може да бъде ..
2899,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 65 резултата (6 страници)