Меню
Вашата кошница

КАМПАНИЯ 💥 ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ 💥
Изградете своя мечтан дом и спестете пари.

Овлажнители

Производител: Philips
Чист въздух Хигиенично по-добър, без бял прах и без влага по бюрото. Равномерно разпределя овлажнения въздух в помещението. Настройките на овлажняване позволяват точен контрол на влажността. Автоматичен режим на влажност за вашето спокойствие. Винаги Предупреждението за чист възд..
249,00 лв.
Производител: Lanaform
Цифровият термо-хигрометър ви позволява да поддържате перфектно ниво на влажност във вашия дом. Чрез измерване на нивото на влажност във въздуха, както и на температурата, термо-цифровият хигрометър поддържа перфектно ниво на относителната влажност в затворени помещения. Поддържането на нивото на вл..
30,00 лв.
Производител: Rohnson
Характеристики: Технология Ultrasonic: овлажняване със студена пара Резервоар за вода: 4,5 l Капацитет на овлажняване: 250–350мл за 1 час LED дисплей показващ влажността в помещението Дигитален сензорен контролен панел 3 регулируеми режима на парата Разпръскване на парата на 360° ..
99,00 лв.
Производител: Lanaform
Елегантен дизайн При овлажнител Breva комбинирането на дизайн и приятно закръглена форма лесно се адаптира към всяка стая в дома ви. Изключително стилен уред, който става част от интериора, запазвайки индивидуалността на помещението. На кого е необходим През зимните месеци един от най-чест..
117,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Pommy работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Премахва електростатичните заряди и подобрява качеството на въздуха в помещението. Идеа..
129,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Pure работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Минималистичен дизайн Със своя изострен, минималистичен дизайн, овлажнителят и аромати..
149,00 лв.
Производител: Rohnson
Характеристики: Технология Ultrasonic: овлажняване със студена пара Резервоар за вода: 4,5 l Капацитет на овлажняване: 250–450мл за 1 час LED дисплей показващ влажността и температурата в помещението Дигитален сензорен контролен панел 3 регулируеми режима на парата Йонизатор Тайм..
149,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Hello Kitty работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Идеален за детска стая Овлажнител Hello Kitty е специално проектиран за детски..
150,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Trainy работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Идеален за детска стая Овлажнител Trainy е специално проектиран за детски стаи на д..
165,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Charly работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Идеален за детска стая Овлажнител Charly е специално проектиран за детски стаи на д..
169,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Moony работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Премахва електростатичните заряди и подобрява качеството на въздуха в помещението. Идеа..
174,00 лв.
Производител: Rohnson
Характеристики: Технология Ultrasonic: овлажняване с топла и студена пара Голям резервоар за вода: 6 l Капацитет на овлажняване: 250–500мл за 1 час LED дисплей показващ влажността в помещението Дигитален сензорен контролен панел 3 регулируеми режима на парата Разпръскване на парата..
199,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 14 резултата (2 страници)