Меню
Вашата кошница

С воден филтър

ИЗСМУКВАНЕ БЕЗ ФИЛТЪРНА ТОРБА - Новата прахосмукачка с воден филтър Karcher се грижи не само за чистотата на пода, но и също за свежия и чист въздух, така че да се осигури един приятен климат в помещението. В допълнение към нейната мощна смукателна мощност благодарение на иновативния воден филтър тя филтрира 99,9 % от праха от въздуха. Не остава нищо, освен чист въздух. Защото за разлика от традиционните прахосмукачки с филтърни торбички, новоразработеният модел с воден филтър Karcher работи с естествената сила на водата.

Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6
-5 %
Производител: Karcher
Нов, по-добър модел DS 6 е най-новият уред на Karcher, предлагащ на потребителя най-висок клас почистване на дома и същевременно с това гаранция за здравословен въздух. Прахосмукачка е с нов, по-добър мотор и по-добра четка за под. Гаранция за 5-звездно почистване. Естествената сила на вод..
527,00 лв. 555,00 лв.
Парен екстрактор Karcher SV 7
Най-купуван -5 %
Производител: Karcher
Парен екстрактор Паросмукачките на Kärcher обединяват предимствата на парочистачките и мощността на прахосмукачките. Те засмукват например трохи от подове, избърсват влажно и подсушават пода след това. И всичко това удобно в една единствена работна операция. С тези многофункционални уреди и подходя..
1234,00 лв. 1299,00 лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)