Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Екстрактори

ЕКСТРАКТОРИ KARCHER - перфектни резултати с минимални усилия! Хигиенно почистване на килими, твърди подови настилки, тапицерии и матраци: екстракторите Karcher могат да се справят с всичко. Те изпират повърхостта, която има нужда от почистване и след това изсмукват отстраненната мръсотия. Karcher всичко е чисто и блестящо за секунди.

ПАРНИ ЕКСТРАКТОРИ - пара и изсмукване в едно! Парните екстрактори на Karcher обединяват предимствата на парочистачките и на прахосмукачките. Например изсмуквате трохите от пода и едновременно с това го измивате и то с пара. С тези многофункционални уреди и подходящите принадлежности домакинството Ви винаги ще е супер чисто – лесно, удобно, бързо и без химия. Само с екстракторите на Karcher!

ПЕРЯЩИ ПРАХОСМУКАЧКИ - за идеални резултати при почистването. Прахосмукачките за пране на Karcher се грижат за пълната чистота в дълбочина на тапицерии, килими, матраци, текстилни облицовки и автомобилни седалки. Почистващата течност се впръсква под налягане дълбоко в килима и се изсмуква заедно с мръсотията. Отстраняват се мазнини, мръсотия и лоши миризми.С екстрактори Karcher отличните резултати са гарантирани!

Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)