Меню
Вашата кошница

Подопочистване и полиране

ПОДОЧИСТАЧКИ: по-бързи от метла – по-удобни от прахосмукачка. Подочистачките Karcher са идеални за почистване на меки и твърди настилки. Те са незаменими за случаите, когато прахосмукачката е твърде сложно, а метлата твърде непрактично решение. Задвижваните от батерия четки бързо отстраняват мръсотията – без досаден кабел, без излишно навеждане. За ефективното отстраняване на косми от домашни любимци Karcher предлага специална четка от естествен косъм с единствена по рода си в света техника.

Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 5 ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на сместта от вода и препарат за почистване. Самопочистващата..
440,00 лв. 489,00 лв.
Производител: Karcher
Стандартна окомплектовка Зарядно устройство Универсална четка Подочистачките на батерии са идеални за почистване на меки и твърди настилки. Те са незаменими за случаите, когато прахосмукачката е твърде голямо, а метлата твърде непрактично решение. Задвижваните от батерия четки бързо отс..
138,00 лв. 145,00 лв.
Производител: Karcher
Стандартна окомплектовка 3 полиращи подложки Филтърна торба от хартия Навиване на кабела Текстилен калъф с отделение за принадлежности Сега полирането е лесно като детска игра FP 303 осигурява перфектни резултати. Подходящ за различни подови настилки – паркет, ламинат, камък, PVC, корк, лино..
398,05 лв. 419,00 лв.
Производител: Karcher
Нов и още по-компактен уред Най-новата подочистачка на Karcher е още по-компактна и лесна за съхранение. Теглото й е едва 2.40кг, което я прави най-лекият и удобен уред за почистване в дома. Липсата на кабел я прави напълно автономна и лесна за използване във всеки ъгъл на дома. Иновационна конц..
502,00 лв. 529,00 лв.
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 5 Cordless ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без нужда от предварително почистване. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на сместта от ..
692,00 лв. 729,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)