Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Безплатен оглед на място или от разстояние

Безплатният оглед се отнася за климатични системи в жилища, търговски и административни обекти във всички градове в страната, в които има наши магазини. Ако желаете оглед в населено място, в което няма наш магазин, трябва да заплатите транспортните разходи на техническия екип, който ще направи огледа. Цената е 0.50 лв. за 1 км пробег.

Ново! Оглед от разстояние

Оглед от разстояние е нова полезна услуга на vimax.bg, която е бързо приложима преди закупуването на климатична техника. Вашият недвижим имот може да бъде проверен. По всяко време. Онлайн. Страхотно нали?

Не е нужно да имате предварителни познания. Използвайте Вашето мобилно устройство и с един клик на камерата може да заснемете помещенията, които се нуждаят от климатизиране. Ако решите, направете ни видеоклип или ни скицирайте стаите на ръка, а какво ще кажете за панорамна снимка?

Гарантираме Ви, че услугата ще Ви спести време в чакане на физически екип за оглед на място. От друга страна ние ще реагираме по-бързо и ще получите индивидуална консултация за Вашите нужди.

Очакваме Вашите снимки, видеоклипове или скици на:
E-mail: sales@vimax.bg
Messenger чат: m.me/vimax.bg

Оглед на място

Огледът се извършва от нашите инсталатори или търговци в зависимост от естеството му - сложност на монтажа или затруднения при определянето на необходимата мощност на климатичната система или в случаите на много голямо или нестандартно помещение.

Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветват за мощността на климатика, необходим за климатизиране на конкретното помещение.

В случай на съмнения относно самият монтаж заявете оглед на място, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще премине по план.

Огледът на място се заплаща 50 лева, но при поръчка, тази сума се приспада от цената на климатичната техника, т.е. ние Ви възстановяваме тези 50 лева.

Заявете оглед

Оглед за термопомпи/газови котли

Огледът за продукти и системи от инжинеринговото ни портфолио (термопомпи, газови котли и т.н.) е задължителен.

В случай на съмнения относно самият монтаж заявете оглед на място, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще премине по план.

Огледът на място се заплаща 50 лева, но при поръчка, тази сума се приспада от цената на климатичната техника, т.е. ние Ви възстановяваме тези 50 лева.

Заявете оглед

Кога задължително да поискате оглед?

Огледът е задължителен в помещения със сложна форма П или Г-образни, при наличие на колони или други интериорни елементи, които биха затруднили въздушния поток на климатика.

Оглед се налага и когато няма достъп за монтаж на външното тяло. Това обикновено се случва при липса на прозорци на стената, на която ще се монтира, когато жилището е на последен етаж и има скосени тавани и т.н. В тези случаи е важно да се прецени как ще протече монтажът- със стълби отвън или ще е необходимо да се наеме специализиран транспорт- автовишка, което би оскъпило услугата. Ако това не е уточнено до деня на монтажа е много вероятно той да бъде отложен, поради липса на достъп до мястото, където трябва да се монтира външното тяло. А това ненужно ще забави монтирането на климатика.

Препоръчително е да се извърши оглед и когато става дума за много големи помещения - търговски площи, складове, заведения. При посещението на място най-лесно може да се прецени каква мощност е необходима за климатизацията на помещението и броят и видът на климатизаторите, необходими за целта.