Меню
Вашата кошница

Безплатен оглед

Кога задължително трябва да поискате оглед?

Нестандартно помещение

Огледът е задължителен в помещения със сложна форма- П или Г-образни, при наличие на колони или други интериорни елементи, които биха затруднили въздушния поток на климатика.

Липсва достъп за монтаж

Оглед се налага и когато няма достъп за монтаж на външното тяло. Това обикновено се случва при липса на прозорци на стената, на която ще се монтира, когато жилището е на последен етаж и има скосени тавани и т.н. В тези случаи е важно да се прецени как ще протече монтажът- със стълби отвън или ще е необходимо да се наеме специализиран транспорт- автовишка, което би оскъпило услугата. Ако това не е уточнено до деня на монтажа е много вероятно той да бъде отложен, поради липса на достъп до мястото, където трябва да се монтира външното тяло. А това ненужно ще забави монтирането на климатика.

Голямо помещение

Препоръчително е да се извърши оглед и когато става дума за много големи помещения- търговски площи, складове, заведения. При посещението на място най-лесно може да се прецени каква мощност е необходима за климатизацията на помещението и броят и видът на климатизаторите, необходими за целта.

Формуляр за Безплатен оглед

Огледът се извършва от нашите търговци или инсталатори

Огледът се извършва от нашите търговци или инсталатори в зависимост от естеството му: сложност на монтажа или затруднения при определянето на необходимата мощността на климатичната система- в случаите на много голямо или нестандартно помещение. Огледът е напълно безплатен и се извършва в удобно за Вас време.

Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветват за мощността на климатика, необходим за климатизиране на конкретното помещение.

Ако имате дори най-малки съмнения относно самият монтаж заявете безплатен оглед, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще премине по план.

Важно!

Безплатен оглед за климатици

Безплатният оглед се отнася за климатични системи в жилища, търговски и административни обекти във всички градове в страната, в които има магазини на Vimax: София, Варна, Пловдив, Бургас, Казанлък, Кърджали, Хасково, Велико Търново, Айтос, Карнобат, Монтана, Враца и Пазарджик.

Оглед извън населено място

Ако желаете оглед в населено място, в което няма магазин на Vimax, трябва да заплатите транспортните разходи на техническия екип, който ще направи огледа. Цената е 0.50лв за 1км пробег.

Оглед за уреди различни от климатици

Огледът за всички останали продукти и системи, предлагани от нас, се заплаща на стойност 50лв. При покупка на система от инжинеринговото ни портфолио (термопомпи, газови котли и т.н.) заплатената сума за огледа се приспада от крайната сума.