Меню
Вашата кошница

Безплатен оглед на място

* Огледът се заплаща 30 лева, но при поръчка, тази сума се приспада от цената на климатичната техника, т.е. ние Ви възстановяваме тези 30 лева.

Кога задължително трябва да поискате оглед?

Нестандартно помещение

Огледът е задължителен в помещения със сложна форма- П или Г-образни, при наличие на колони или други интериорни елементи, които биха затруднили въздушния поток на климатика.

Липсва достъп за монтаж

Оглед се налага и когато няма достъп за монтаж на външното тяло. Това обикновено се случва при липса на прозорци на стената, на която ще се монтира, когато жилището е на последен етаж и има скосени тавани и т.н. В тези случаи е важно да се прецени как ще протече монтажът- със стълби отвън или ще е необходимо да се наеме специализиран транспорт- автовишка, което би оскъпило услугата. Ако това не е уточнено до деня на монтажа е много вероятно той да бъде отложен, поради липса на достъп до мястото, където трябва да се монтира външното тяло. А това ненужно ще забави монтирането на климатика.

Голямо помещение

Препоръчително е да се извърши оглед и когато става дума за много големи помещения- търговски площи, складове, заведения. При посещението на място най-лесно може да се прецени каква мощност е необходима за климатизацията на помещението и броят и видът на климатизаторите, необходими за целта.

Формуляр за Безплатен оглед

Огледът се извършва от нашите търговци или инсталатори

Огледът се извършва от нашите търговци или инсталатори в зависимост от естеството му: сложност на монтажа или затруднения при определянето на необходимата мощността на климатичната система- в случаите на много голямо или нестандартно помещение. Огледът е напълно безплатен и се извършва в удобно за Вас време.

Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветват за мощността на климатика, необходим за климатизиране на конкретното помещение.

Ако имате дори най-малки съмнения относно самият монтаж заявете безплатен оглед, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще премине по план.

Важно!

Безплатен оглед за климатици

Безплатният оглед се отнася за климатични системи в жилища, търговски и административни обекти във всички градове в страната, в които има магазини на Vimax: София, Пловдив, Бургас, Казанлък, Кърджали, Хасково, Велико Търново, Айтос, Карнобат, Монтана, Враца и Пазарджик.

Оглед извън населено място

Ако желаете оглед в населено място, в което няма магазин на Vimax, трябва да заплатите транспортните разходи на техническия екип, който ще направи огледа. Цената е 0.50лв за 1км пробег.

Оглед за уреди различни от климатици

Огледът за всички останали продукти и системи, предлагани от нас, се заплаща на стойност 50лв. При покупка на система от инжинеринговото ни портфолио (термопомпи, газови котли и т.н.) заплатената сума за огледа се приспада от крайната сума.