Меню
Вашата кошница

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Прахосмукачки за пепел

ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА ПЕПЕЛ/СУХО ИЗСМУКВАНЕ - мощни и TÜV-изпитани. Прахосмукачките за пепел и сухо изсмукване Karcher с 1200 W турбина привличат с голямата и дълготрайна смукателна сила и предлагат висока степен на сигурност при изсмукването на пепелта. Уредът е TÜV-сертифициран и е бил подложен на специално разработена TÜV-контролна програма. Така пепелта от камината и грила може удобно и безопасно да се почисти. Karcher е помислил за всичко!

Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2
-5 %
Производител: Karcher
Модел 2017 AD 2 е най-новият уред на Karcher, осигуряващ комфорт в почистването, дори при най-трудоемките отпадъци. С новата прахосмукачка за пепел си осигурявате бързо, лесно и качествено почистване на пространството в и около камината, без усилия. Почистване на филтъра Новият модел AD 2..
208,00 лв. 219,00 лв.
Прахосмукачка за пепел Karcher AD 4 Premium
-5 %
Производител: Karcher
Модел 2017 AD 4 Premium е най-новият уред на Karcher, осигуряващ комфорт в почистването, дори при най-трудоемките отпадъци. С новата прахосмукачка за пепел си осигурявате бързо, лесно и качествено почистване на пространството в и около камината, без усилия. Моделът разполага с приставка за почиства..
255,00 лв. 269,00 лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)