Меню
Вашата кошница

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Овлажнители

Производител: Lanaform
Цифровият термо-хигрометър ви позволява да поддържате перфектно ниво на влажност във вашия дом. Чрез измерване на нивото на влажност във въздуха, както и на температурата, термо-цифровият хигрометър поддържа перфектно ниво на относителната влажност в затворени помещения. Поддържането на нивото на вл..
30,00 лв.
Производител: Lanaform
Елегантен дизайн При овлажнител Breva комбинирането на дизайн и приятно закръглена форма лесно се адаптира към всяка стая в дома ви. Изключително стилен уред, който става част от интериора, запазвайки индивидуалността на помещението. На кого е необходим През зимните месеци един от най-чест..
117,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Pommy работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Премахва електростатичните заряди и подобрява качеството на въздуха в помещението. Идеа..
129,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Pure работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Минималистичен дизайн Със своя изострен, минималистичен дизайн, овлажнителят и аромати..
149,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Hello Kitty работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Идеален за детска стая Овлажнител Hello Kitty е специално проектиран за детски..
150,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Trainy работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Идеален за детска стая Овлажнител Trainy е специално проектиран за детски стаи на д..
165,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Charly работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Идеален за детска стая Овлажнител Charly е специално проектиран за детски стаи на д..
169,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител Moony работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. Премахва електростатичните заряди и подобрява качеството на въздуха в помещението. Идеа..
174,00 лв.
Производител: Lanaform
Здравословна студена пара Овлажнител New Vapolux работи със студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Особено подходящ за възрастни и деца с респираторни проблеми. На кого е необходим През зимните месеци един от най-често използваните начини ..
219,00 лв.
Производител: Lanaform
Топла или студена пара Овлажнител Notus рааботи с топла или студена вода и се грижи за възстановяването на здравословната влажност на въздуха в дома. Разпръсква гъста топла или студена пара в зависимост от използваната вода. Предотвратява образуването на статично електричество във въздуха, появява..
289,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)