Меню
Вашата кошница

Перящи прахосмукачки

ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА ПРАНЕ - за идеални резултати при почистването. Прахосмукачките за пране Krcher се грижат за пълната чистота в дълбочина на тапицерии, килими, матраци, текстилни облицовки и автомобилни седалки. Почистващата течност се впръсква под налягане дълбоко в килима и се изсмуква заедно с мръсотията. Отстраняват се мазнини, мръсотия и лоши миризми. Всичко е по-чисто и свежо, когато се използва Karcher!

Перяща прахосмукачка Karcher SE 4001
-10 %
Производител: Karcher
Уред 3 в 1 Karcher SE 4001 e изключително функционален уред, който извършва няколко операции. С него се перат килими и текстил, изсушава ги и може да се използва като стандартна прахосмукачка за сухо или мокро изсмукване. В комплекта е включен голям набор от аксесоари, които правят експлоатацията м..
386,00 лв. 429,00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 4002
-5 %
Производител: Karcher
Уред 3 в 1 Karcher SE 4002 e изключително функционален уред, който извършва няколко операции. С него се перат килими и текстил, изсушава ги и може да се използва като стандартна прахосмукачка за сухо или мокро изсмукване. В комплекта е включен голям набор от аксесоари, които правят експлоатацията м..
521,55 лв. 549,00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100
-5 %
Производител: Karcher
Уред 3 в 1 Karcher SE 5100 e изключително функционален уред, който извършва няколко операции. С него се перат килими и текстил, изсушава ги и може да се използва като стандартна прахосмукачка за сухо или мокро изсмукване. В комплекта е включен голям набор от аксесоари, които правят експлоатацията м..
569,00 лв. 599,00 лв.
Парен екстрактор Karcher SV 7
Най-купуван -5 %
Производител: Karcher
Парен екстрактор Паросмукачките на Kärcher обединяват предимствата на парочистачките и мощността на прахосмукачките. Те засмукват например трохи от подове, избърсват влажно и подсушават пода след това. И всичко това удобно в една единствена работна операция. С тези многофункционални уреди и подходя..
1234,00 лв. 1299,00 лв.
Производител: Bosch
Мощност Турбо четка за още по-обстойно почистване и отстраняване на всички влакна и косми от домашни любимци от килима Хигиена Миещ се EPA филтър - лесен за почистване под течаща вода Комфорт Комбинирана четка с разделител за малки предмети Изключително устойчив..
479,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)