Меню
Вашата кошница

Лири за баня

Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Pax Nice е красиво допълнение към всяка баня. Моделът е с класическа формата на "стълба", която е много лесна за позициониране, благодарение на и..
306,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Лира Pax Samba има дизайн, неподвластен на времето. Леко извитите ребра създават чувство за мекота и наслада. Направени от неръждаема стомана, за..
348,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Pax Climb е комбинирана лира за баня с класическа формата стълба, леко заоблени ребра и бял цвят. Наличието на по-голям брой ребра спомагат за то..
402,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex I има 2 въртящи елемента, независими един от друг, за оптимален изсушаващ ефект и заема минимално пространство. Направени от хромирана сто..
432,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex U е с модерен и стилен дизайн и има U-образна форма с два елемента за сушене. Направени от хромирана стомана, за дълъг и качествен живот. ..
456,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Pax Climb е комбинирана лира за баня с класическа формата стълба, леко заоблени ребра и цвят хром. Наличието на по-голям брой ребра спомагат за т..
462,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex I има 3 въртящи елемента, независими един от друг, за оптимален изсушаващ ефект и заема минимално пространство. Направени от хромирана сто..
492,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex U е с модерен и стилен дизайн и има U-образна форма с три елемента за сушене с ширина 450мм. Направени от хромирана стомана, за дълъг и ка..
504,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Pax Tamburin е красиво допълнение към всяка баня. Моделът е с класическа формата на "стълба", която е много лесна за позициониране, благодарение ..
539,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex I има 4 въртящи елемента, независими един от друг, за оптимален изсушаващ ефект и заема минимално пространство. Направени от хромирана сто..
539,00 лв.
Електрическа лира за баня Airelec Bahia 3
Най-купуван
Производител: Airelec
Нов модел по ErP 2018 Bahia 3 е най-новата лира за баня на Airelec, отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Еропейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въз..
549,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex U е с модерен и стилен дизайн и има U-образна форма с три елемента за сушене с ширина 650мм. Направени от хромирана стомана, за дълъг и ка..
564,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 17 резултата (2 страници)