Меню
Вашата кошница

Лири за баня

Производител: Tedan
Eлектрически нагревател с мощност 500 W Специална конструкция от алуминий, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена. Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението. Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управляв..
299,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Pax Nice е красиво допълнение към всяка баня. Моделът е с класическа формата на "стълба", която е много лесна за позициониране, благодарение на и..
324,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Лира Pax Samba има дизайн, неподвластен на времето. Леко извитите ребра създават чувство за мекота и наслада. Направени от неръждаема стомана, за..
359,00 лв.
Производител: Tedan
Най-новата технология за създаване на приятна топлина CERAMIC SUN, чрез електрическия отоплител за баня ENYA доставя топлина във всяка баня по много ефективен и пестящ място начин, като същевременно внася нов блясък и цвят със своя неповторим дизайн. Aкумулиращите отоплители за баня с технологията C..
399,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Pax Climb е комбинирана лира за баня с класическа формата стълба, леко заоблени ребра и бял цвят. Наличието на по-голям брой ребра спомагат за то..
408,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex I има 2 въртящи елемента, независими един от друг, за оптимален изсушаващ ефект и заема минимално пространство. Направени от хромирана сто..
432,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex U е с модерен и стилен дизайн и има U-образна форма с два елемента за сушене. Направени от хромирана стомана, за дълъг и качествен живот. ..
456,00 лв.
Производител: Atlantic
Нов модел по ErP 2018 2012 Digital е най-новата лира за баня на Atlantic, отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Еропейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване ..
479,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Pax Climb е комбинирана лира за баня с класическа формата стълба, леко заоблени ребра и цвят хром. Наличието на по-голям брой ребра спомагат за т..
486,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex I има 3 въртящи елемента, независими един от друг, за оптимален изсушаващ ефект и заема минимално пространство. Направени от хромирана сто..
492,00 лв.
Производител: Tedan
Електронен термостат с цифрово електронно управление Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл Програма за бързо изсушаване на хавлии – от един до два часа Програма за затопляне на дрехи и бебешки одеяла. Защита от деца ( заключване на клавиатурата ..
499,00 лв.
Производител: Pax
Произведен в Швеция Уредът е проектиран и произведен изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Функционален дизайн Flex U е с модерен и стилен дизайн и има U-образна форма с три елемента за сушене с ширина 450мм. Направени от хромирана стомана, за дълъг и ка..
539,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 25 резултата (3 страници)