Меню
Вашата кошница

Профилактика на климатици

Профилактиката на климатика е от съществено значение, както за добрата работа на уреда, така и за Вашето здраве. При профилактика се почиства и дезинфекцира топлообменника на вътрешното тяло и се унищожават натрупаните вредни микроорганизми.

ВАЖНО: Във връзка с извънредната епидемична обстановка в страната, ние сме взели всички предпазни мерки при посещение на наш технически екип в дома Ви. Здравословното състояние на нашите служители се следи ежедневно. Не се допускат на работа хора с влошено здраве или признаци на неразположение. Преди извършване на дейности по профилактика на климатичната техника, техниците задължително дезинфекцират ръцете си със дезинфектант на спиртна основа без отмиване. При посещение на адрес екипи ни са оборудвани с калцуни (калцуните се обуват само във вътрешните помещения, за да се избегнат злополуки навън вследствие на подхлъзване). Докато техниците извършват профилактиката ще бъдете помолени да отидете в друга стая или във възможно най-отдалечената част на стаята, ако не е възможно да я напуснете. След напускане на адреса техническите екипи отново дезинфекцират ръцете си, за да са подготвени за следващия си адрес.

До 14 000 BTU

Годишно обслужване

Преглед и почистване на вътрешно тяло Преглед на външно тяло Измерването на работно налягане и температура на изпарение на фреона Почистване на филтърна секция Проверка на електрически връзки Преглед и почистване на дренажна система Допълнително почистване на турбина (от 40 до 100 лв.) 60,00 лв. Заявете профилактика или на телефон 0875 325 482 за София 0875 345 492 за Варна

15 - 24 000 BTU

Годишно обслужване

Преглед и почистване на вътрешно тяло Преглед на външно тяло Измерването на работно налягане и температура на изпарение на фреона Почистване на филтърна секция Проверка на електрически връзки Преглед и почистване на дренажна система Допълнително почистване на турбина (от 40 до 100 лв.) 70,00 лв. Заявете профилактика или на телефон 0875 325 482 за София 0875 345 492 за Варна

Над 24 000 BTU

Годишно обслужване

Преглед и почистване на вътрешно тяло Преглед на външно тяло Измерването на работно налягане и температура на изпарение на фреона Почистване на филтърна секция Проверка на електрически връзки Преглед и почистване на дренажна система Допълнително почистване на турбина (от 40 до 100 лв.) 80,00 лв. Заявете профилактика или на телефон 0875 325 482 за София 0875 345 492 за Варна

Годишно обслужване на климатици, различни от стенен тип

Цени за годишно обслужване на различен от стенен тип климатици

Годишно обслужване на колонен климатик100 лв.

Годишно обслужване на касетъчен климатик100 лв.

Годишно обслужване на канален климатик110 лв.

Годишно обслужване на мултисплит системи

Цени за годишно обслужване на мултисплит системи с до 5 вътрешни тела

Годишно обслужване на двоен мултисплит100 лв.

Годишно обслужване на троен мултисплит140 лв.

Годишно обслужване на четворен мултисплит180 лв.

Годишно обслужване на петорен мултисплит220 лв.

Преди и след профилактика

Периодичната профилактика спасява Вашия климатик от сериозни повреди и удължава живота му.

Виж всички снимки
Виж всички снимки

Защо е необходимост?

Профилактиката се извършва с цел подобряване ефективността на климатика след експлоатацията му в двата режима на работа и води до намаляване на разхода на електроенергия.

Колко често се прави?

За да работи един климатик безпроблемно и дългосрочно е необходимо техническо обслужване веднъж годишно.

Почистване на филтри?

Препоръчва се поне 2 пъти в месеца да се почистват прахосъбиращите филтри на вътрешното тяло, но колкото по-често го правим, толкова по-добре за самата машина.

Липса на профилактика?

Когато се пренебрегва извършването на профилактика първо губим ефективността на климатика, второ непочистените, силно замърсени климатици изразходват повече енергия.