Меню
Вашата кошница

Мобилни климатици

Добро решение за хора, които често сменят своето местоживеене са мобилните климатици. Те не изискват специализирани умения при инсталация и всеки човек може сам да ги монтира на новото място, където отива. Повечето модели мобилни климатици се използват само за охлаждане, но има и такива, които осигуряват необходимото отопление зимно време. Уточняваме, че мобилните климатици имат аспирационна тръба с диаметър ~ 142 мм., която трябва да бъде изведена извън помещението за правилната работа на климатика.

Мобилен климатик Cvmore CVMOT-12 може да се използва в помещения с обем до 70 куб.м. Подходящ е за охлаждане. Управлението се осъществява с дистанционно управление. Моделът притежава: - автоматична операция; - обезвлажняване; - режим “Сън”; - 24-часов таймер; - автоматичен рест..
579,00 лв.
Производител: OEM
Мобилен климатик Aux AM-H12A4/LAR1-EU може да се използва в помещения с обем до 70 куб.м. Подходящ е за охлаждане. Моделът се управлява с дистанционно управление. Инсталацията на мобилния климатик може да се осъществи и от човек, без специализирани познания в областта на климатизаци..
659,00 лв.
Производител: Inventor
Енергиен клас А/А+ Уредът има много добри енергийни характеристики за класа си. За отопление и охлаждане Възможността за отопление и охлаждане на мобилния климатик е много добро решение за помещения, в които няма техническа възможност да се инсталира стандартна сплит система. Мобилност Крачетата ..
899,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)