Меню
Вашата кошница

💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

💰 YELLOW WEEKEND ОТ 27.11 - 30.11.2020 💰 Реални намаления! 🏡

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Мобилни климатици

Добро решение за хора, които често сменят своето местоживеене са мобилните климатици. Те не изискват специализирани умения при инсталация и всеки човек може сам да ги монтира на новото място, където отива. Повечето модели мобилни климатици се използват само за охлаждане, но има и такива, които осигуряват необходимото отопление зимно време. Уточняваме, че мобилните климатици имат аспирационна тръба с диаметър ~ 142 мм., която трябва да бъде изведена извън помещението за правилната работа на климатика.

Производител: OEM
Мобилен климатик Aux AM-H12A4/LAR1-EU може да се използва в помещения с обем до 70 куб.м. Подходящ е за охлаждане. Моделът се управлява с дистанционно управление. Инсталацията на мобилния климатик може да се осъществи и от човек, без специализирани познания в областта на климатиза..
659,00 лв.
Производител: OEM
Мобилен климатик Aux AM-H12A4/MAR2-EU може да се използва в помещения с обем до 65 куб.м. Препоръчва се за охлаждане. Моделът е с фреон R290, който е с много ниски нива на замърсяване на околната среда. Инсталацията на мобилния климатик може да се осъществи и от човек, без специал..
699,00 лв.
Мобилен климатик Inventor Magic, 12000 BTU, Клас A/A+
-10 %
Производител: Inventor
Енергиен клас А/А+ Уредът има много добри енергийни характеристики за класа си. За отопление и охлаждане Възможността за отопление и охлаждане е много добро решение за помещения, в които няма техническа възможност да се инсталира стандартна сплит система. ВАЖНО: В режим отопление уредът мож..
799,00 лв. 889,00 лв.
Производител: Trotec
След като се монтира само с няколко стъпки между прозореца и рамката, краят на маркуча на мобилния климатик се отвежда навън през отвора с цип. Това практически предотвратява връщането на външния въздух в помещението. По този начин работата на мобилния климатик е много по-ефективна и се пести е..
48,00 лв.
Производител: Trotec
След като се монтира само с няколко стъпки между прозореца и рамката, краят на маркуча на мобилния климатик се отвежда навън през отвора с цип. Това практически предотвратява връщането на външния въздух в помещението. По този начин работата на мобилния климатик е много по-ефективна и се пести енерги..
48,00 лв.
Производител: Trotec
Система за изолиране на врати и големи прозорци при употребата на мобилен климатик. След като се монтира само с няколко стъпки между вратата и рамката, краят на маркуча на мобилния климатик се отвежда навън през отвора с цип. Това практически предотвратява връщането на външния въздух в помещението...
69,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)