Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Изграждане на локално отопление

ВИМАКС КЛИМА ООД има дългогодишен професионален опит в проектирането и цялостното изграждане на локално парно и отоплителни инсталации в района на София. Постигнатото ни даде възможност в последните години да реализираме проекти за различни по вид и предназначение обекти. Добрата монтажна практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, продукти на доказани световни марки, сътрудничество с партньори със сходни високи критерии за качество. Цените на нашите услуги са разумни и привлекателни.

Експертно мнение и консултация

За да се постигнат максимално добри резултати по отношение на енергийната ефективност, трябва да се коментират задължителните етапи, преди предприемането на действия по изграждането на локално парно. Трябва да се вземат предвид както конкретните желания на клиента, така и техническите възможности за тяхното реализиране и предвиденият бюджет. Когато подробностите са известни, благодарение на екипа ни, сме в състояние да планираме изграждането на локално парно. Можем да Ви дадем професионалното си мнение на всеки етап от процеса, но е важно да се знае, че колкото по-рано се случи, резултатите ще бъдат толкова по-добри.
Задължително условие, преди да изготвим индивидуална оферта за инсталация с газов котел или термопомпа, е извършването на оглед от технически екип, който се заплаща. При приемане на офертата от страна на клиента, заплатената сума за огледа се приспада от крайната цена.

НАПРАВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ: 0878 945 902

Локално отопление с термопомпа

Отоплението с термопомпа е едно от най-екологичните и незамърсяващи околната среда. Коефициентът на полезно действие на термопомпата е изключително висок и това я прави предпочитано решение при търсене на дългосрочна инвестиция, съчетаваща ниски експлоатационни разходи и висока ефективност. Проектираме и изграждаме цялостни инсталации за отопление, охлаждане и БГВ с термопомпа в еднофамилни къщи и апартаменти. При правилно подбрани вътрешни тела термопомпата може да охлажда през лятото, за разлика от другите видове локални системи. Инсталацията може да включва подово отопление, радиатори, вентилаторни конвектори (само с тях е възможно и охлаждане), лири за баня, бойлер със серпентина. При изграждане на комбинирана инсталация с термопомпа и слънчеви колектори е необходимо да се монтира бойлер с две серпентини.

НАПРАВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ: 0878 945 902

Локално отопление с газов котел

За да е ефективно отоплението с газов котел е необходимо отоплителните тела в помещенията да бъдат правилно оразмерени спрямо площта и спецификите им и котелът да има възможност за по-голяма модулация на мощността. Извършваме консултация, проектиране и монтаж на индивидуална газова инсталация в дома. Имаме богат опит с изграждането на локално парно с газов котел както в апартаменти от няколко стаи, така и в еднофамилни къщи. Работим с водещите производители на газови котели и гарантираме за качеството на влаганите материали. Съветваме клиента за оптималните отоплителни решения за всяка стая, спрямо неговите нужди. Изграждаме газови инсталации с подово отопление, радиатори, вентилаторни конвектори, отоплителни лири, бойлер с една или две серпентини (при изграждане на система за БГВ със слънчеви колектори).

НАПРАВЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ: 0878 945 902

Снимки на част от изградените обекти

Всички картинки

Те също ни се довериха