Меню
Вашата кошница

Аксесоари

ПЕРФЕКТНО ОБОРУДВАНЕ - перфектна чистота! Специалната програма на Karcher за принадлежности и почистващи препарати предлага винаги правилното решение зя всяка задача. В областта на ограничени, ъглови и с това трудно достъпни места най-добър достъп се получава с новия накрайник Vario Power Jet Short 360°. Главата с дюзи на 360° и късият накрайник осигуряват удобно почистване, най-благоприятен ъгъл на работа и с това по-малко водни пръски. За боравене с чувствителни повърхности налягането може да бъде регулирано безстепенно. Karcher предлага най-богатата гама от аксесоари за водоструйки, която може да бъде намерена на пазара. 

Производител: Karcher
Микрофибърна кърпа за деликатно почистване.  ..
8,90 лв.
Производител: Karcher
Характеристики: Четка за почистване на козина: премахва упорита мръсотия от домашния любимец Зъбци от неръждаема стомана: приятен за домашния любимец Регулируем: Регулируем за различни размери  ..
14,90 лв.
Производител: Karcher
За системата Quick Connect подходящ за всички водоструйки Home & Garden. (От 1992 г. насам)..
18,90 лв.
Производител: Karcher
Универсален накрайник четка за WB 120. Подходящ за: превозни средства, зимни градини, мотоциклети, градински мебели.  ..
19,90 лв.
Производител: Karcher
Предназначени са за почистване на улуци и шасита. ..
19,90 лв.
Производител: Karcher
Home&Garden накрайник четка за WB 120. Подходящ за: зимни градини, градински мебели.  ..
19,90 лв.
Производител: Karcher
Практична мека четка за почистване автомобили, градински мебели, решетки и други повърхности...
20,90 лв.
Производител: Karcher
Характеристики: Прикрепен към струйника: Затова едната ръка остава свободна Меки влакна: Измива упоритата мръсотия и изплаква Влакна от всяка страна: За почисване дори на трудни места..
29,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 77 резултата (7 страници)