Меню
Вашата кошница

Колонни климатици

Колонните климатици са подходящи за климатизация на по-големи помещения с площ до и над 100 кв.м. В битови условия могат да се използват за две свързани стаи с по-голяма разгърната площ. Имат добри характеристики и висока мощност. Не заемат голяма площ и могат да се поставят във всяка част на помещението, защото осигуряват равномерно разпределение на въздуха във всички посоки.

Производител: OEM
Колонен климатик Kobe KMF-H60A5/AR е конвенционална сплит система предназначена за климатизация на големи помещения. Моделът разполага с голям LCD дисплей, корпус с неръждаемо покритие и използва японски компресор Panasonic. Оборудван е с функции за автоматична диагностика, автоматиче..
2879,00 лв.
Производител: Gree
Климатизатор колонен тип Хладилен агент R410a Вграден WiFi модул 5 автоматични режима на работа в зависимост от температурата на околната среда Turbo режим Таймер Часовник Лицев панел с LED индикатор Интелигентно обезскрежаване 3D въздушен поток (по вертикала и хоризонтала)..
2419,00 лв.
Производител: OEM
Aux ASF-H24A4/AHAR1DI-EU е колонен, инверторен климатик, подходящ за инсталиране в по-големи помещения. Моделът е нестандартна кръгла колона, отличаваща се с интересен и впечатляващ дизайн. Снабден е с LED дисплей, показващ зададената температура. Лесно управление със сензорните копчета разположени ..
2499,00 лв.
Производител: OEM
Колонен климатик Kobe KMF-56A6A/AR е конвенционална сплит система предназначена за климатизация на големи помещения. Моделът разполага с голям LCD дисплей, корпус с неръждаемо покритие и използва компресор Hitachi. Климатикът може да се използва за отопление- гарантирана работа при -15 градуса темпе..
2779,00 лв.
Производител: OEM
Aux ASF-H48A5/APAR1-EU е колонен, конвенционален климатик, подходящ за инсталиране в големи помещения. Снабден е с LCD дисплей, показващ зададената температура и работния режим. Моделът е изключително ефективен при охлаждане...
2999,00 лв.
Производител: Midea
Стилен и елегантен инверторен колонен климатик Midea MFYA-24ARFN1-QRDOW с кръгъл дизайн. Моделът е с висок енергиен клас A++ при охлаждане и А+ при отопление. Подходящ за климатизация на големи помещения в жилища, магазини, конферентни зали, ресторанти, кино салони, театри и т.н. Климатичната систем..
3249,00 лв.
Производител: Gree
Климатизатор колонен тип Уникален кръгъл дизайн Хладилен агент R410a Вграден WiFi модул Отопление до -20°С 5 автоматични режима на работа в зависимост от температурата на околната среда Turbo режим Таймер Часовник Лицев панел с LED индикатор Снежнобял цвят Интелигентно обезскре..
3429,00 лв.
Производител: OEM
Aux ASF-H60A5/APAR1-EU е колонен, конвенционален климатик, подходящ за инсталиране в големи помещения. Снабден е с LCD дисплей, показващ зададената температура и работния режим. Моделът е изключително ефективен при охлаждане...
3499,00 лв.
Производител: Mitsubishi Heavy
Колонен климатик Mitsubishi Heavy FDF71VD1/FDC71VNP е стандартен инвертор с номинална охладителна мощност 7.1 kW.. Характеризира се с широк и мощен въздушен поток, който осигурява конфортна климатизация на цялото помещение. Моделът е предназначен да отоплява и охлажда помещения с големина между 40 и..
4229,00 лв.
Производител: Midea
Midea MFM-48FN1D0/MOU-48FNXD0 е инверторен климатик с модерен и стилен дизайн. Предният панел на вътрешното тяло е лесен за сваляне и почистване. Този колонен климатик е снабден с голям LCD дисплей, който дава информация за работата на климатика с големи и удобни за работа бутони. Използваната ..
4849,00 лв.
Производител: Mitsubishi Heavy
Колонен климатик Mitsubishi Heavy FDF100VD2/FDC90VNP е стандартен инвертор с номинална охладителна мощност 9kW.. Характеризира се с широк и мощен въздушен поток, който осигурява конфортна климатизация на цялото помещение. Моделът е предназначен да отоплява и охлажда офиси и търговски обекти с големи..
4859,00 лв.
Производител: Midea
Стилен и елегантен инверторен колонен климатик Midea MFGD-48HRFN8-QRD0. Моделът е с висок енергиен клас A++ при охлаждане и А+ при отопление. Подходящ за климатизация на големи помещения в магазини, конферентни зали, ресторанти, кино салони, театри и т.н. Климатикът работи с фреон R32. Моделът е с т..
4949,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 51 резултата (5 страници)