Меню
Вашата кошница

Колонни климатици

Колонните климатици са подходящи за климатизация на по-големи помещения с площ до и над 100 кв.м. В битови условия могат да се използват за две свързани стаи с по-голяма разгърната площ. Имат добри характеристики и висока мощност. Не заемат голяма площ и могат да се поставят във всяка част на помещението, защото осигуряват равномерно разпределение на въздуха във всички посоки.

Производител: OEM
Колонен климатик Kobe KMF-H60A5/APC е конвенционална сплит система предназначена за климатизация на големи помещения. Работи с трифазен ток. Разполага с функцията Авторестарт...
3899,00 лв.
Производител: OEM
Aux ASF-H24A4/AHAR1DI-EU е колонен, инверторен климатик, подходящ за инсталиране в по-големи помещения. Моделът е нестандартна кръгла колона, отличаваща се с интересен и впечатляващ дизайн. Снабден е с LED дисплей, показващ зададената температура. Лесно управление със сензорните копчета разположени ..
2499,00 лв.
Производител: OEM
Таймер - възможност за програмиране на таймер за автоматично включване или изключване на климатика в предварително избран час от денонощието. Автоматичен рестарт - след загуба на електрическо захранване, климатичната система ще се включи автоматично в последния зададен режим и настройки, когато зах..
2519,00 лв.
Производител: Gree
Климатизатор колонен тип Екологосъобразен хладилен агент R32 Вграден WiFi модул Отопление до -15°С Лицев панел с LED индикатор Интелигентно обезскрежаване 3D въздушен поток (по вертикала и хоризонтала)..
2689,00 лв.
Производител: OEM
Aux ASF-H48A5/APAR1-EU е колонен, конвенционален климатик, подходящ за инсталиране в големи помещения. Снабден е с LCD дисплей, показващ зададената температура и работния режим. Моделът е изключително ефективен при охлаждане...
2999,00 лв.
Производител: Midea
Инверторният колонен климатик Midea MFYA400-24ARFN1Q-QRD0W се отличава с нов, стилен и изискан дизайн, лесен за почистване преден панел и изключително тих режим на работа, също така разполага с вграден LЕD дисплей, даващ информация за избраната температура и скоростта на вентилатора. Вътрешното тяло..
3199,00 лв.
Производител: Midea
Стилен и елегантен инверторен колонен климатик Midea MFYA-24ARFN1-QRDOW с кръгъл дизайн. Моделът е с висок енергиен клас A++ при охлаждане и А+ при отопление. Подходящ за климатизация на големи помещения в жилища, магазини, конферентни зали, ресторанти, кино салони, театри и т.н. Климатичната систем..
3199,00 лв.
Производител: Gree
Климатизатор колонен тип Уникален кръгъл дизайн Хладилен агент R410a Вграден WiFi модул Отопление до -20°С 5 автоматични режима на работа в зависимост от температурата на околната среда Turbo режим Таймер Часовник Лицев панел с LED индикатор Снежнобял цвят Интелигентно обезскре..
3499,00 лв.
Производител: OEM
Конвенционалните климатици от серия APE1 се препоръчват за климатизация на големи търговски обекти и зали с висок таван. Серията е с красив и елегантен дизайн и висока енергийна ефективност в режим на охлаждане и отопление. Климатиците разполагат с множество режими на работа, като режим Turbo, Sleep..
3699,00 лв.
Колонен климатик Hisense AUF140UR4RMPA/AUW140U6RT, 48000 BTU
-9 %
Производител: OEM
Инверторен колонен климатик Хладилен агент: R32 Моделът работи на трифазен ток: 380V Минимална външна работна температура в режим отопление: -15°C Минимална външна работна температура в режим охлаждане: -15°C Подходящ за големи помещения като ресторанти, хотелски фоайета, складове, офиси. ..
4199,00 лв. 4599,00 лв.
Производител: Mitsubishi Heavy
Колонен климатик Mitsubishi Heavy FDF71VD1/FDC71VNP е стандартен инвертор с номинална охладителна мощност 7.1 kW.. Характеризира се с широк и мощен въздушен поток, който осигурява конфортна климатизация на цялото помещение. Моделът е предназначен да отоплява и охлажда помещения с големина между 40 и..
4229,00 лв.
Производител: OEM
Arielli ARF50INR32 е колонен инверторен климатик, подходящ за инсталиране в големи помещения като магазини, киносалони, театри, ресторанти. Климатикът е с новия екологосъобразен фреон R32. Работи с трифазно захранване...
4299,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 57 резултата (5 страници)