Меню
Вашата кошница

Мобилно почистване

Мобилна водоструйка Karcher OC 3
-5 %
Производител: Karcher
За всички, които се нуждаят от решение за почистване, когато са на път: компактната и лека, мобилна водоструйка на Karcher OC 3. Karcher е предвидил и различни кутии с принадлежности, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки авантюрист. Независимост: Благодарение на интегрираната литиево-йонна..
284,00 лв. 299,00 лв.
Мобилна водоструйка Karcher OC 3 Explorer adventure
-5 %
Производител: Karcher
За всички, които се нуждаят от решение за почистване, когато са на път: компактната и лека, мобилна водоструйка на Karcher OC 3.  Adventure Box: Универсалната четка с меки косми може да се постави върху пистолета и отстранява и упорити замърсявания. Засмукващият маркуч позволява използването н..
312,00 лв. 329,00 лв.
Мобилна водоструйка Karcher OC 3 Explorer bike
-5 %
Производител: Karcher
За всички, които се нуждаят от решение за почистване, когато са на път: компактната и лека, мобилна водоструйка на Karcher OC 3.  Bike Box: Универсалната четка с меки косми може да се постави върху пистолета и отстранява и упорити замърсявания. Почистващият препарат разтваря типичните за вел..
312,00 лв. 329,00 лв.
Мобилна водоструйка Karcher OC 3 Explorer dog
-5 %
Производител: Karcher
За всички, които се нуждаят от решение за почистване, когато са на път: компактната и лека, мобилна водоструйка на Karcher OC 3.  Pet Box: Дюзата с конусовидна струя с приятна, мека къпеща струя за почистване на чувствителни животни. Четката за почистване на козина за отстраняване на упорити з..
312,00 лв. 329,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)