Меню
Вашата кошница

Промишлени влагоуловители

Производител: Master
Влагоуловител Master DH 720P е подходящ за отнемане на влагата в гардероби, галерии, вили, бунгала, сушилни помещения с площ около 20кв.м. Излишната влага се събира в резервоар с голяма вместимост- 5 литра и обезвлажнения въздух се изпуска с леко повишена температура. Master DH 720 e oборудван с улт..
819,00 лв.
Производител: Rohnson
Професионален влагоуловител Rohnson R-9350 осигурява 51л обезвлажняване на ден. Може да се използва в помещения с площ до 200кв.м. Има дебит 450 m3/h. Дава възможност за постоянен дренаж. Характеристики: Индикатор за пълен резервоар и автоматично изключване при напълване Прахов филтър Електрон..
1190,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DH 732 P е подходящ за отнемане на влага от строителни обекти, наводнени мазета и сгради, складове, при конденз на пара във водоснабдяването и пречиствателни станции. Отнася се към компактните професионални кондензационни изсушители на Master. Излишната влага се събира..
1399,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DH 752 P е подходящ за отнемане на влага от строителни обекти, наводнени мазета и сгради, складове, при конденз на пара във водоснабдяването и пречиствателни станции. Отнася се към полупрофесионалните изсушители. Излишната влага се събира в резервоар с голяма вместимост- 5.7 лит..
2099,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DH 26 е подходящ за отнемане на влагата в складове, мазета, гаражи, офиси, библиотеки, архиви, перални помещения, при ремонтни дейности. Отнася се към професионални кондензационни изсушители на Master от серия рентал. Излишната влага се събира в резервоар с голяма вместимост- 8 ..
2199,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DH 44 е подходящ за отнемане на влагата в складове, мазета, гаражи, офиси, библиотеки, архиви, перални помещения, при ремонтни дейности. Отнася се към професионални кондензационни изсушители на Master от серия рентал. Излишната влага се събира в резервоар с голяма вместимост- 11..
2949,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DH 62 е подходящ за отнемане на влагата в складове, мазета, гаражи, офиси, библиотеки, архиви, перални помещения, при ремонтни дейности. Отнася се към неутралните професионални кондензационни изсушители на Master. Излишната влага се събира в резервоар с голяма вместимост- 12 лит..
3299,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DHP 65 е подходящ за отнемане на влагата в складове, мазета, гаражи, офиси, библиотеки, архиви, перални помещения, при ремонтни дейности. Отнася се към професионални кондензационни изсушители на Master от серия рентал. Излишната влага се събира в резервоар с голяма вместимост- 1..
3699,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DH 792 е подходящ за отнемане на влага от мазета, гаражи, складове съхраняващи продукти чувствителни към влага, архиви, библиотеки, перални и сушилни помещения, при бояджийски дейности. Отнася се към неутралните професионални кондензационни изсушители на Master. Излишната в..
4399,00 лв.
Производител: Aerial
Адсорбционен влагоуловител Aerial ASE 200 е подходящ за изсушаване и вентилация на мазета, изби, гаражи, при строителни обекти и др. Влагоуловителят може да изсушава въздуха дори при температура от -10°С! Максимумът му на работа е до +35 градуса. Моделът не притежава компресор и не използва фре..
4799,00 лв.
Производител: Master
Влагоуловител Master DH 92 е подходящ за отнемане на влагата в складове, мазета, гаражи, офиси, библиотеки, архиви, перални помещения, при ремонтни дейности. Отнася се към професионални кондензационни изсушители на Master от серия рентал. Излишната влага се събира в резервоар с голяма вместимост- 12..
4999,00 лв.
Производител: Aerial
Адсорбционен влагоуловител Aerial ASE 300 е подходящ за изсушаване и вентилация на мазета, изби, гаражи, при строителни обекти и др. Влагоуловителят може да изсушава въздуха дори при температура от -10°С! Максимумът му на работа е до +35 градуса. Моделът не притежава компресор и не използва фре..
5499,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)