Условия за безплатна доставка

1

Взимане на стоката от наш магазин

 

2

Доставка на стоката до адрес на клиента

 

3

Взимане на стоката от офис на Спиди

 

След поръчка в сайта клиентът може да посети и наш офис и от там да вземе продуктът, който е избрал. Необходимо е само да отбележи при поръчка конкретния офис, който му е удобен. По този начин се спестяват куриерски такси и се гарантира, че продуктът няма да бъде продаден. 

Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна в най-кратки срокове. За целта имаме изградени партньорски отношение с куриерска фирма SPEEDY. Срокът на доставка е до 48 часа в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона. Ако даденият продукт е със статус "По заявка" срокът на доставка се увеличава от 10 до 20 работни дни в зависимост от вида на продукта и страната на произход. 

Клиентът може да избере начинът на доставка: до най-близкият офис на Спиди в населеното място или до входа на неговия адрес. 

Цената на доставката за продукти на стойност под 100лв. е 5лв. Всички продукти над 100лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. 

Ако клиентът желае да посочи фиксиран час за доставка е необходимо да доплати 10лв. Пратката ще бъде доставена от куриер на Спиди в точен час.