Меню
Вашата кошница

Начини на доставка

Доставка с куриер

Цената на доставката с куриер за поръчки на стойност под 100лв. е 9.90 лв. Всички поръчки над 100лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

ИЗКЛЮЧЕНИЕ: цената на доставка на продукти Adax под 299лв. е 9.90лв. Всички продукти Adax над 299лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна в най-кратки срокове. За целта имаме изградени партньорски отношения с куриерски фирми SPEEDY и TRANSPRESS. Срокът на доставка е до 5 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона. Ако даденият продукт е със статус "По поръчка" срокът на доставка се увеличава от 10 до 20 работни дни в зависимост от вида на продукта и страната на произход.

Клиентът може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на куриера или до посочен от него адрес.

ВАЖНО! Стоките се доставят на получателите до входа на сградата.

Получаване от магазин на Vimax

След поръчка в сайта клиентът може да посети наш офис и от там да вземе продукта, който е избрал. Необходимо е само да отбележи при поръчка конкретния офис, който му е удобен. По този начин се спестяват куриерски такси и се гарантира, че продуктът няма да бъде продаден.