Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Вентилация

Проектиране и изграждане на вентилационни системи

Вентилацията спомага да се създаде комфорт у дома и на работното място чрез подобряване на благосъстоянието на хората и повишаване на тяхната ефективност. Качествено изградената вентилационна система позволява безпроблемно разрешаване на проблемите на големия град като шум, прах и смог.

Фирма "Вимакс Клима" ООД предлага проектиране и изграждане на индустриални вентилационни инсталации, а също така доставя вентилационно оборудване за битови нужди (вентилация на апартаменти, вили и офиси). Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящото решение, ще Ви дадем необходимите съвети за проектирането, монтажа и въвеждането в експлоатация на вентилационната система.

За връзка с нас: 0878 945 902

Специализирана вентилация

Vimax ще помогне на всеки бизнес да предложи на своите клиенти и служители комфортна и здравословна среда. Качествената вентилация е от съществено значение за работоспособността на всеки човек и водещ фактор при избора на място за отмора и релакс. Изграждаме цялостни вентилационни решения в:

- магазини

- хотели

- офис сгради

- фитнес зали.

Дългогодишен опит

От 1999 година насам Vimax разглежда комплексно въпросите за подобряване качеството на въздуха и комфорта на клиентите, което съответно води до предоставянето на ефективно решение. Нашата гама предлагани продукти са само от доказани производители.

Практическият опит, най-модерните технологии и най-новите модели оборудване, спомагат на Vimax да осигурява ефективно решение на проблемите на най-високо техническо ниво. Ние разработваме и внедряваме комплексни решения за инженерни системи на оборудване, свързани с вентилацията, пречистването, изсушаването, овлажняването и йонизацията на въздуха.

С просто и елементарно решение никога няма да постигнете оптимален резултат. Не разчитайте на купуването на готови устройства като пречистватели и прозоречни климатици.

Ние Ви предлагаме:

Компетентна консултация при избора на оборудване за вентилация и системи за обработка на въздуха.

Доставка на вентилационно оборудване (въздуховоди, вентилационни отвори, автоматична вентилация и др.).

Проектиране на цялостни вентилационни системи.

Изграждане и монтаж на вентилационни системи.

Гаранционно обслужване и ремонт на вентилационно оборудване.

Защо е необходимо да се изгради вентилационна система?

Вентилацията е задължителна необходимост за осигуряване на комфорт на хората и качествена работна среда. Елементарна проверка доказва, че въздухът в едно затворено помещение е натрупал излишна влага, замърсители, въглероден диоксид и други. Регулярното проветряване е задължително, но в повечето случаи чрез него просто се разрежда въздухът в стаята със замърсен такъв от улицата.

Вентилационната система подобрява състава на въздуха чрез филтриране и точно поради този факт, тя е задължително изискване на държавните и европейските регулаторни органи. Затова е изключително важно, вентилационната система да се изгради от истински професионалисти с опит.

Те също ни се довериха