Какво е VIMAX Стандарт?

Не веднъж сме казвали, че за нас високото качество е на първо място, за това то присъства и в мотото заложено във философията на Vimax – „Качество и отговорност“. Поради тази причина решихме да създадем стандарт, най-високият стандарт за работа в бранша – най-опитните екипи, най-добрата техника, най-компетентното отношение. Ние създадохме VIMAX стандарт.

 

 

Какво представлява VIMAX стандарт?

  • стандарт VIMAX Ви дава гаранция за качество
  • стандарт VIMAX Ви осигурява най-добрата техника
  • стандарт VIMAX Ви обещава отговорно отношение
  • стандарт VIMAX държи на най-подготвените и компетентни техници
  • стандарт VIMAX – виждате разликата

 

Монтаж на климатици с VIMAX стандарт:

Какво да очаквате, когато заявите монтаж на климатик със стандарт VIMAX?

 

1.Фирмено облекло

- Винаги може да разпознаете лесно екипа на VIMAX, защото е облечен с брандирано фирмено облекло и пристига на адреса с фирмен автомобил.

 

2.Вашето мнение е на първо място

- Мястото избрано за монтаж е предварително обсъдено с клиента, като е съобразено на първо място неговото желание и това дали ще е практично за бъдещо обслужване на машината, като ежегодна профилактика например. Ако случаят е по-специфичен препоръчваме на клиентите ни да се възползват от безплатния оглед, за избиране на най-доброто място за монтаж.

 

3.Висока квалификация

- Стандарт Ви гарантира, че нашите екипи са перфектно подготвени за работа с всяка една марка климатици предлагана от нас, както и продавач-консултантите ни преминават през ежегодни обучения, за повишаване на квалификацията им.

 

4.Без компромис с техниката и материалите

-За да бъде един монтаж качествен не трябва да се прави компромис с качеството на използваните материали. Използваме най-ново поколение техника.

 

5.Почистваме след себе си

- Чистотата на монтажа също не е за подценяване - стандартът Ви гарантира, че ще намерите дома си по същия начин, както сте го оставили. Нашите монтажни екипи използват най-качествената професионална, немска техника за почистване.

 

6.Съобразяваме се с времето за почивка

- Монтажите се извършват в удобно за клиента време, но винаги се съобразяваме с часовете за почивка и няма да притесним вашите съседи с пробиване между 2 и 4 часа следобед.

 

7.Вакуумирането е задължително

- След завършване на монтажа климатикът се вакуумира задължително. Повече за вакуумирането на климатика – какво представлява и защо се прави вижте тук!

 

8.Държим на естетичния монтаж

– Следваме японската мъдрост „да оставяме мястото, което сме посетили по-хубаво, отколкото е било“, за това държим на чистотата и на естетичния монтаж. По желание на клиента могат да бъдат поставени кабелни канали за прикриване на тръбния път – напълно безплатно.

 

9.Използваме само акрилен пълнител

- Всеки монтаж приключва с подмазване на направените отвори с акрилен пълнител.

 

10.Протокол за всяка Vimax услуга

– Протоколът за извършена услуга е задължителен – той е заверен поименно от двете страни. Това Ви дава гаранция, че монтажът е извършен по стандарт.

 

 

Доверете се на Vimax. Разликата е видима. Закупуването на климатик Ви обвързва дългосрочно с фирмата, от която сте го взели, за това избирайте партньор, на когото може да се доверите. За нас качеството и отговорното отношение са на първо място. Уверете се в това сами!