Меню
Вашата кошница

Инженеринг RSS Feed

20 Aug Как работи термопомпата?
admin 0 5606
Какво представлява термопомпата? Термопомпата е климатична машина, която премества енергия във вид на топлина от едно място на друго. В зависимост от нуждите тази топлина може да се премества там където Вие желаете - в или извън помещенията. Това определя режима на работа: отопление или охлаждане. ..
24 Jul Как да спестите над 1000 лв. от сметките за ток?
admin 0 2026
За да знаеш как да спестяваш е важно да знаеш какво изразходваш: Според графиката 40% от семейния бюджет отива за отопление и охлаждане на дома. 21% за загряване на водата. 21%  за уредите у дома. 6% за хладилника, 6% за готвене и 6% за освтление. Нека да видим как може да намалим тези стойности..
14 Nov Отопление с термопомпа- плюсове
7 5237
Според данни на Евростат най-голям дял от парите на едно домакинство отиват в отоплението и готвенето. На първо място сме в Европа по суми отделяни за отопление, като в същото време сме на последно място в класацията по енергийна ефективност. Което означава, че масово българина не успява да управляв..
06 Jul Как е измислено подовото отопление?
0 1449
В публикацията за отоплението споменахме за интересната система за централно отопление в Древен Рим и по този повод решихме да разгледаме по-обстойно как е възникнало подовото отопление.   Най-често е свързвано с древноримското строителство, първите сведения за подово отопление датират от около ..
24 Mar Какво е мултисплит система?
admin 0 2186
Климатичните инсталации се подразделят на няколко основни типа: стенни, подови, канални, касетъчни, таванни, колонни, мобилни и мултисплит системи. Изборът за всеки един от тях зависи от редица фактори като например: големината на помещението, предпочитанията на клиентите, избраното място за монтаж ..
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)