Меню
Вашата кошница

Спонсорство RSS Feed

31 Oct Vimax.bg подкрепя фондация
0 2092
За втора поредна година Vimax.bg подкрепя кампанията на UniCredit Consumer Financing за отглеждане и обучение на кучета водачи, като дарява по 1 лв. на Фондация "Очи на 4 лапи".    Период на кампанията: 01.11.2018 до 30.11.2018 година.     За всеки отпуснат кредит от UniCredit Consumer Financ..
27 Oct В подкрепа на Фондация
0 1409
За поредна година се провежда благотворителната инициатива на УниКредит Кънсюмър Файненсинг в подкрепа на Фондация „Очи на 4 лапи“. През 2017 година тя е под наслов „Виждам света през неговите очи“. Целта на кампанията е подпомагане на неправителствената организация, която се занимава с обучаване на..
14 Aug Резултати от благотворителния турнир
0 878
The next charity initiative of the beach volleyball duo Dimithe Kalchev and Nikolay Kolev took place during the weekend. The tournament held in support of "Mother and Child" in the town of Kardzhali has raised 500 leva, which will buy food for the children from the home.   On the sandy courts in t..
11 Aug Резултат от турнира по плажен волейбол в Кърджали
0 888
  През изминалата седмица в Кърджали се проведе най-големият Национален турнир по плажен волейбой  за мъже и жени в страната. Като участваха 12 мъжки и 8 женски тандема.   Интересът към състезанието е изключително голям, а кандидатите за участие при мъжките двойки са много. До момента са опреде..
04 Aug Благотворителен турнир в подкрепата на
0 927
  Нова благотворителна инициатива ще бъде организирана следващият уикенд от тандема по плажен волейбол – Димитър Калчев и Николай Колев. Средствата събрани от него ще бъдат в помощ на децата от дом „Майка и дете“ в град Кърджали.   Турнирът по плажен волейбол ще се състои на 13-ти август на пяс..
27 Jul Резултати след благотворителния турнир
0 821
През уикенда се проведе благотворителният турнир „За Цецо“,  на кортовете в комплекс "Арпезос" в град Кърджали. Интересът към инициативата беше огромен и въпреки горещото време, на плясъчното поле се събраха страшно много хора, дошли да подкрепят благородната инициатива.   Първата наградена двой..
20 Jul Турнир по плажен волейбол в Пловдив
0 935
  Проведе се първият турнир по плажен волейбол от веригата „България“ в град Пловдив. В него взеха участие 19 силни мъжки двойки и 9 женски.         Нашият отбор се представи блестящо и след 4 победи с лекота стигна до финала. Той беше много оспорван и след загуба 2-1 и голяма драма в тайбре..
12 Jul Благотворителен турнир по плажен войлебол
0 854
      На 22 юли ще се проведе благотворителен турнир по плажен волейбол под надслов „За Цецо“ .  Организатори на турнира са дуото по плажен волейбол Николай Колев и Димитър Калчев.     В турнира могат да се включват всякакви двойки - любители, деца, мъже, жени, смесени двойки. Организаторит..
26 Jun Откриване на сезон 2017 по плажен волейбол
0 1001
  Сезонът по плажен волейбол в България стартира на 14-ти юли с турнира в Пловдив Beach Volley Mania 2017. Календарът за годината е готов и цялото лято е запълнено с много състезания в различни краища на страната. Талантливият тандем на Vimax.bg – Николай Колев и Константин Митев очавка силен ста..
Показани са от 1 до 9 от 31 резултата (4 страници)