Меню
Вашата кошница

Грижа за въздуха RSS Feed

08 Jan Защо мръсният въздух е проблем?
admin 0 4488
 „Мирише на зима“… или по-скоро мирише на дим и замърсен въздух. Колкото по-студено става, толкова повече започва да излиза наяве проблемът, за който се говори всяка зима, а именно силно замърсения въздух в страната. Темата изплува на дневен ред всяка година, но тази се говори повече за проблема, на..
06 Dec Трябва ли ни уред за пречистване на въздуха?
0 7048
Знаете ли, че на ден умират по 50 души в следствие на заболявания причинени от мръсния въздух. Тази страшна статистика е резултат от всички вредни вещества, които се съдържат във въздуха, който дишаме.   За 24 часа през дробовете ни преминават около 10 000 литра въздух, като основен замърсител на ..
29 Oct Съвети при избора на влагоуловител. Кой е най-подходящ за вас?
admin 12 10737
Зимата е сезонът, през който се появява най-много влага в жилищата. Това се дължи на факта, че се получава много голяма разлика между температурите навън и тези в помещенията. Понякога тази разлика достига 40 градуса! Когато затопленият въздух в помещението достигне до най-студената част в него- про..
12 Jun 5 начина да подобрим въздуха у дома
admin 0 2537
Има общо мнение, че въздухът извън входната врата е много по-лош, от колкото този у дома. Но както показват много проучвания по темата се оказва, че въздухът у дома е по-замърсен. Как става така, че въздухът у дома е толкова по-мръсен? Замисляли ли сте се за праха натрупан по мебелите, почистващите ..
25 Jan Ревю: Овлажняващ въздухоочистител Daikin MCK75J URURU
0 2733
На фона на наболелия проблем с мръсния въздух Ви представяме един революционен уред от лидера в производството на климатици Daikin.  Обикновено, когато говорим за пречистване и освежаване на въздуха като две отделни неща, но при овлажняващия въздухоочистител Daikin MCK75J URURU получавате две в едно..
30 Nov Как да се справим със сухия въздух?
0 3651
През зимата има два основни проблема свързани с климата у дома. Или е много влажно и се чудим как да се справим с кондензна по прозорците и мухълът по стените (ако и вие се чудите, вижте повече по темата тук) или пък страдате от много сухия въздух и нищо не помага, за да го направите комфортен за об..
02 Nov Ревю: Влагоуловител Rohnson R-9520
0 2041
Влагата у дома е голям проблем през зимата и не само може да доведе до поява на мухъл и плесен по стените, но също така създава усещане, че е по-студено, от колкото е всъщност. Ето за това не трябва да се примирявате с нея, а да вземете мерки, защото освен изброените до тук неща тя е може да Ви и ра..
13 Oct Ревю: Влагоуловител Inventor E2-ION20L EVA II
0 2245
Проблемът с влагата у дома не е нещо, с което трябва да правите компромис, защото освен, че води до появата на мухъл и плесен, може да е много опасно за здравето. Повишава белодробните заболявания, затруднява дишането, оставя усещане за по-ниска температурата в помещението. Ето за това най-доброто р..
04 Oct Как работи влагоуловителят?
0 3490
През зимата прекарваме повече от 80% от времето в затворени помещения, от вкъщи на работа, в някое заведение или мол и обратно у дома. Времето прекарвано в дома в процентно съотношение също рязко се повишава. Прибираме се по-рано у дома, не ни се излиза сутрин. Това е и причината да обръщаме специал..
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)