Меню
Вашата кошница

Новини RSS Feed

21 Feb Как да четем етикетите за енергийна ефективност
admin 0 2507
В Европа близо 40% от енергията се използва за отопление и охлаждане на сградите. На базата на климатичните промени, човечеството е изправено пред сериозни решения свързани с опазването на околната среда и намаляване на отпечатъка върху природата. Погледнато от икономична гледна точка високата енерг..
02 Jan 11 съвета как да спестим от сметката за ток
admin 0 4169
Може би най-големият дял от месечните ни сметки отиват за електроенергия. Това е така, защото почти всичко в днешно време е вързано към мрежата. Непрекъснато слушаме за енергийната ефективност на уредите, а на практика сметката за ток в края на месеца винаги е една и съща. Но защо това е така? Какви..
13 Dec Коледна игра „ Пазарувай онлайн с TBI Bank,  играй за смартфон”
0 2303
Тази Коледа от TBI Bank организират страхотна кампания, която Ви дава възможност да спечелите чисто нов смартфон.  Вместо да пишете писма до Дядо Коледа може да участвате и смело да купувате подаръци на изплащане с TBI Bank.   Как може да се включите? В кампанията могат да вземат участие всичк..
26 Nov Karcher подаръци през декември
admin 0 663
През лятото обявихме игра в нашата facebook страница и е време да обявдим повече подробности. Как да се включите в играта може да видите --> тук.   Наградата ще бъде уред Karcher по избор от 5 наши предложения. Победителят ще бъде изтеглен на 14.12.2018 година.   Благодарим на всички, които ..
22 Nov Black Offers- Общи условия
0 1920
Раздел I: Общи положения   1. Настоящите общи условия уреждат отношенията между „Вимакс Клима” ООД и лицата, ползващи сайта и онлайн магазина, находящи се на https://vimax.bg/. 1.1 „ОБЩИ УСЛОВИЯ“ - означава настоящите общи условия. С кликването върху който и да е линк, бутон или приложение н..
20 Nov Забавяне на доставките
0 1785
Поради натоварения сезон, влошените атмосферни условия и предстоящия "черен петък" се очаква забавяне на доставките, заради интензивното натоварване на куриерските фирми, с които работим.  За справки за период на доставка може да се обърнете директно към куриерската фирма. От нашия склад няма забав..
06 Nov Правила при връщане на стока
0 2284
Днес ще си поговорим по-детайлно за правата и задълженията Ви като наши клиенти при поръчка онлайн. Кога може уред да бъде върнат и кога не и какво трябва да направите при получаване на стоката.   В предишната подобна публикация детайлно проследихме процеса при поръчка, стъпките през които се прем..
19 Oct 6 месеца допълнителна гаранция от Vimax.bg - Разберете как!
admin 3 3330
Знаете ли, че има супер лесен начин да удължите гаранцията си с 6 месеца? Всеки клиент, закупил климатик от Вимакс Клима ООД град София и Варна, може да удължи напълно безплатно стандартната гаранция на уреда с допълнителна гаранция от 6 месеца. Изключение прави марка Toshiba, където гаранцията е уд..
24 Sep Климатици на изплащане без лихва
admin 1 18349
Може да закупите избрани модели климатици без оскъпяване само от Вимакс Клима ООД. Възползвайте се от нашите промоционални предложения и не отлагайте покупката на климатик.   Условия за кандидатстване: Срок на изплащане: 6 месеца Първоначална вноска в офис на Вимакс Клима ООД при подписване на д..
Показани са от 1 до 9 от 87 резултата (10 страници)