Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Пазарувайте в нашите магазини с подаръчни ваучери Ticket Compliments

Публикувано от admin 15.12.2016 0 Коментари Новини,

Вимакс Клима ООД има удоволствието да уведоми всички свои клиенти, че от 14.12.2016г. във фирмените магазини се приемат разплащания с ваучери за подарък Ticket Compliments, разпространявани от Идънред.

 

Ваучерите Ticket Compliments са редовно средство за разплащане във всички 17 магазина на веригата в София и градовете: Пловдив, Варна, Казанлък, Бургас, Кърджали, Хасково, Карнобат, Айтос, Велико Тъново, Монтана и Пазарджик.

 

Всички продукти и услуги, предлагани от Вимакс Клима, могат да бъде заплатени изцяло или частично с ваучери Ticket Compliments. Нашите клиенти могат да направят своя избор сред богатата продуктова гама, която предлагаме, включваща: климатични системи, бойлери, конвектори, почистваща техника, хладилници, влагоуловители, овлажнители и професионални уреди.

 

В магазините на Вимакс Клима ООД може да получавате отстъпки с карта Compliments® Card, предоставена от Edenred. Отстъпките с карта не могат да се комбинират с други отстъпки. Притежателите на картата могат да се възползват от следните отстъпки:

- Климатична техника - 5%
- Бойлери - 5%
- Камини - 5%
- Услуги - 15%

Изпратете коментар