Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Пазарувайте с отстъпки с клубна карта SDI

Публикувано от admin 20.01.2015 1 Коментари Новини,

Клубната карта от SDI дава възможност на всички нейни притежатели да пазаруват с отстъпка в повече от 200 търговски обекта в цялата страна. Отстъпките са валидни както за продукти, така и при използване на специализирани услуги.

 

Клубна карта SDI може да получи всеки, който посети офис на дружеството за консултация или покупка на застрахователен продукт. Издаването на клубната карта не е обвързано с покупка на застраховка и е напълно безплатна за клиента. Вимакс Клима ООД е официален партньор на застрахователен брокер SDI. Фирмата е сред националните партньори на SDI с 15 офиса в 10 града. Притежателите на клубни карти SDI могат да се възползват от атрактивни отстъпки в нашите магазини. Всички продукти и услуги, които не са промоционални могат да бъдат закупени с отстъпки до 15%.

 

Те са както следва:
- Покупка на климатична техника – 5% отстъпка;
- Покупка на бойлери – 5% отстъпка;
- Покупка на камини – 5% отстъпка;
- Покупка на влагоуловители – 5% отстъпка;
- Покупка на почистваща техника Karcher - 7% отстъпка;
- Услуги – 15% отстъпка.

1 Коментари

Кристина Атанасова:
25.11.2018, 19:07:47, Варна
Отговори

Имам клубна карта SDI и имам една поръчка при вас, един бойлер, искам да си ползвам отстъпката която дава тази карта.

Vimax.bg:
26.11.2018, 12:41:27

Здравейте, може да се възползвате от 5% намаление на непромоционални уреди с карта SDI. При потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна може да се обърнете към консултантите ни за повече информация. Поздрави, екипът на vimax.bg

Изпратете коментар