Меню
Вашата кошница

💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

💰 YELLOW WEEKEND ОТ 27.11 - 30.11.2020 💰 Реални намаления! 🏡

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Устройство Liebherr SmartDeviceBox

Устройство Liebherr SmartDeviceBox
Устройство Liebherr SmartDeviceBox
Устройство Liebherr SmartDeviceBox
Устройство Liebherr SmartDeviceBox
Поръчайте Онлайн или в
Шоурум Малинова Долина
Устройство Liebherr SmartDeviceBox
Устройство Liebherr SmartDeviceBox
Устройство Liebherr SmartDeviceBox
Устройство Liebherr SmartDeviceBox

Устройство за онлайн управление

Стандартна гаранция: 24 месеца

Гаранция
Устройството за онлайн управление на хладилници Liebherr SmartDeviceBox е със стандартна гаранция 36 месеца. Ако се закупи с уред с промоционална гаранция 60 месеца неговата гаранция също става 60 месеца след регистрация. Стъпки за регистрация на SmartDeviceBox може да видите тук.

Какво е SmartDevice
Технологията SmartDevice е основа за създаването на мрежа и интеграцията в един интелигентен дом. Входният билет за този мрежов свят е устройството SmartDeviceBox, което без проблем свързва хладилника ви чрез WLAN с интернет. Повече от 120 модела вече имат опция за SmartDevice и предлагат подходящия уред според конкретните нужди. За ползване на SmartDevice услугите всички уреди с опция за SmartDevice могат по всяко време да се оборудват с SmartDeviceBox, при това и на по-късен етап.

Устройството SmartDeviceBox ви предлага много комфорт:
Благодарение на SmartDeviceBox можете да извършите настройките на вашия уред като напр. температура, напълно удобно от смартфона, таблета или друго мобилно устройство. Ако все пак се появят нередности по уреда ви, ще бъдете информирани чрез алармен сигнал – и всичко това на смартфона или таблета в реално време. Това не само пести време, а ви предлага висша форма на комфорт и сигурност. Чрез функцията за напомняне получавате автоматично и съобщения на вашия смартфон. Така вече никога няма да пропуснете да смените филтъра или да почистите вентилационната решетка.

Условия за ползването на SmartDeviceBox
- Изтеглете приложението SmartDevice Необходимо е да изтеглите приложението SmartDevice, както и да разполагате с мобилно устройство и активна интернет връзка и хладилник или фризер Liebherr с опция за SmartDevice
- Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4Ghz
- WEP, WPA, WPA2 закодиране
- Акаунт в home.myliebherr.com

Иновативни функции създават нови измерения
Използвайте налични функции чрез IFTTT: SmartDevice технологията се актуализира постоянно чрез „облачните услуги“ на Microsoft и се сдобива с нови функции. Бързо и динамично се реализират дигитални предложения и услуги. Стандартите в обработката на данни правят устройството SmartDevice съвместимо с популярни продукти на други производители. Така например услугата за автоматизация “if this then that” (IFTTT) може да управлява и вашия хладилник.
И ако вече използвате вкъщи Алекса на Amazon, управлявайте вашия уред лесно и удобно с помощта на гласовата функция на Алекса. Алекса ще ви информира директно за евентуални алармени сигнали или ще ви напомни за следващото почистване.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Гаранция 24 месеца