Меню
Вашата кошница

Прахосмукачка за пепел Karcher AD 4 Premium

Модел 2017

AD 4 Premium е най-новият уред на Karcher, осигуряващ комфорт в почистването, дори при най-трудоемките отпадъци. С новата прахосмукачка за пепел си осигурявате бързо, лесно и качествено почистване на пространството в и около камината, без усилия. Моделът разполага с приставка за почистване на под.

Почистване на филтъра

Новият модел AD 4 Premium предлага лесно почистване на филтъра само с натискането на един бутон за продължително засмукване. Без повече ръчно почистване на филтъра. Бързо, лесно и чисто! AD 4 Premium е най-добрият помощник на всяко домакинство с камина или печка на дърва.

Приложение

Може да използвате AD 4 Premium за почистването на толкова много неща. Почиствайте пепелта и въглените от камината на дърва, от пелетната камина, от барбекюто на двора или грубите отпадъци след ремонтни дейности. Може да почистите пода в гаража, плочките в двора или работилницата. Металният корпус на прахосмукачката я предпазва от наранявания при контакт с горещи, остри и твърди предмети.

Подова дюза

Специалната подова дюза създадена за почистване на твърди подове помага да се поддържа в ред работилницата, гаража или двора. Благодарение на нея се изсмукват по-големи отпадъци от строителни и ремонтни дейности. Подовата дюза на AD 4 Premium е неоценим помощник на всеки майстор.

Филтри

Прахосмукачката разполага с филтър за груби замърсявания, плосък филтър за по-фини прахови частици и филтър, преработващ изходящия въздух. Така се осигурява качествено почистване на камината, без да се замърсява въздуха в помещението с фина пепел. Здравето на потребителите е от първостепенно значение за Karcher! Най-висока степен за пречистване на въздуха, при почистване на пепел.

Енергиен клас А+

Консумацията на прахосмукачката е едва 600W, което го класифицира като енергиен клас А+. Изключително висока икономия на електроенергия.

Оборудване

Изсмукващ маркуч 1.7м
2 смукателни тръби, 0.5м
Дюза за почистване на твърди повърхности
Плосък филтър
Филтър за изходящ въздух
Практична паркинг позиция
Съхранение на кабела
4 колела

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Топ оферти Промоция
Дължина на кабела (m) 4
Захранване (V) 220 - 240
Капацитет на контейнера/материал (l) 17 / метал
Международна гаранция 2 години
Мощност (W) 600
Произход Румъния
Размери Д x Ш x В (mm) 365 x 330 x 565
Тегло (kg) 6.9
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка за поръчки над 100 лева.
ПРОВЕРКА НА ПРАТКА
Провери пратката преди да платиш на куриера.
ОНЛАЙН КРЕДИТ
Бързо одобрение до 15 минути.
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
Може да върнеш закупен продукт в срок от 14 дни.