Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Партньорска мрежа

Пласт Маркет® - Магазин за алуминиева и PVC дограмаПласт Маркет ООД извършва всички дейности при продажбата на нова дограма. Ние сме ангажирани с целия процес по консултиране, доставка, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз. Работим с утвърдени световни марки производители на алуминиева и PVC дограма. Осигуряваме компетентна помощ при избора на дограма за битови, бизнес, обществени и търговски помещения.
Денонощен ключар и ключарски услуги в София от SOS locksmithЕс-О-Ес Локсмит ООД е бързоразвиваща се компания, предлагаща качествени ключарски услуги. В момента разполагаме с един от най-големите онлайн магазини за ключарски артикули в страната. Работим с марки - лидери на международния пазар. Това гарантира високото качество на предлаганите продукти и високата степен на защита, която осигуряват.
Сервиз и смяна на гуми - SOS TyresЕс-О-Ес Сървис ООД е фирма специализирана в продажбата, монтажът и обслужването на автомобилни гуми на леки автомобили, пикапи, микробуси и камиони. Разполагаме с опитни служители и професионална техника за монтаж, демонтаж и баланс на гуми, изправяне на джанти, диагностика на ходова част и „хотел за гуми”.
Fine Design - интериорен дизайн и обзавежданеFine Design е най-бързо развиващата се фирма в областта на вътрешния дизайн и обзавеждането. Можете да оставите в наши ръце пълното преобразяване на Вашия дом, офис, магазин и заведение.
PVC Дограма София от РолпластПВЦ Дограма София ООД е на пазара от 10 години, ние сме специализирани в изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Извършваме експресен ремонт на дограма, строителни и довършителни дейностни. Висококачествените продукти и услуги, които предлагаме, повишават топлоизолацията и енергоефективността на помещението.
Интелигентно електрическо подово отопление DeviDanfoss е европейски лидер в производството на интелигентни системи за електрическо подово отопление и за системи за топене на лед и сняг. Тази позиция на пазара е гарантирана от високото качество и лесната работа със системите, разработени в най-добрите производствени центрове за подово отопление.
Професионални ел и вик услуги СофияПрофесионални ел. и вик услуги. В наши дни, хората в София разполагат с все по-малко време. Когато се появи неочакван проблем той обърква целия Ви график и Вие искате да го отстраните по възможно най-бързия начин. Доверете се на 411 и всеки проблем ще бъде разрешен толкова бързо, че ще забравите, че някога го е имало.
Хладилници и фризери ЛибхерПовече от 60 години фирма Либхер се е специализирала в производството на висококачествени и иновативни хладилници и фризери. От продуктовата концепция през разработката и производството до пазарната реализация на продуктите ние се концентрираме в предлагането на първокласно качество и неподвластен на времето дизайн.
Почистваща техника и водоструйки KarcherKarcher са световният лидер по предлагане на качество и технология в сферата на системите за почистване и предлагане на услуги за свободното време, дома, занаята и индустрията. За нашите клиенти е важно да почистват успешно, икономично и с грижа към околната среда с нашите продукти.
Климатици и влагоуловители InventorInventor е компания, участваща в пазара на климатици от 49 години. Със силно присъствие в повече от 50 страни, глобалната дистрибуцията се основава на доверие и лоялност. Всички произведини продукти са с високо качество и създадени с грижа за околната среда.
Норвежки конвектори NoboПродуктите на NOBO се предлагат в повече от 20 страни по целия свят и съчетават в себе си норвежка технология и скандинавски материали, предлагайки изпитани продукти. Високото качество и дизайнерска визия на продуктите, дава възможност на компанията да заеме водеща позиция на пазара за отоплителни електрически уреди.