Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI

Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
WiFi управление Безплатна доставка Нов модел -6 %
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Мултипозиционен бойлер Electrolux EWH 100 SI
Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Минути
Секунди
849,00 лв.

Спестявате: 50,00 лв.

899,00 лв.
  • Stock: В наличност
  • Производител: Electrolux
  • Арт. номер: 242113

Вертикален монтаж: ВиК/ел. изводи отдолу

Хоризонтален монтаж: ВиК/ел. изводи отляво

Номинален обем: 80 литра

Номинална мощност: 2000W

Енергиен клас: B

Размери (В/Ш/Д): 1140/560/350 мм

Стандартна гаранция: 60 месеца

Технология цифров ИНВЕРТОР
Уникалната технология, за първи път използвана в електрически бойлери, е насочена към намаляване на електрическата консумация и натоварването на нагревателните елементи, чрез автоматична промяна на мощността им. С други думи, нагревателните елементи сами регулират мощността си, за да нагреят водата вътре в бойлера, като използват обективно необходимата мощност. Благодарение на тази технология не само се пести електроенергия, но се удължава и живота на нагревателите, тъй като те не работят на пълен капацитет, когато това не е необходимо!

Технология SMART MEMORY
Това е технология за запаметяване на потребителските навици. През първите 7 дни, бойлерът следи Вашите навици, след което не е нужно да мислите за настройките на уреда. Въз основа на Вашето използване, той ще изготви алгоритъм, според който ще работи в бъдеще – сам ще решава кога трябва да ви приготви топла вода.

Електронен анод
Бойлерите от серията SI са оборудвани с активен анод (Електронен анод). Той е изработен от титаний и осигурява защита от корозия, когато бойлерът е свързан към захранването.
Електронният анод не изисква подмяна, годишна поддръжка и повишава десетократно защитата на вътрешните стени на бойлера от корозия.
R-Socket конектор за възпроизвеждане на звук през Bluetooth
Серията SI е съвместима с безжичната портативна колонка Mini beat на Electrolux.

Вграден Wi-Fi
Свързването с Wi-Fi дава възможност за дистанционно управление на бойлера от всяка точка на света. Това ще позволи не само да си осигурите топла вода за Вашето пристигане, но и значително ще спестите разходите за енергия.

Технология X-HEAT
Система “СУХИ” нагревателни елементи – “X-HEAT” – е система, при която нагревателният елемент няма пряк контакт с вода. Той е разположен в специален метален корпус, закрепен към фланеца, в долната част на водосъдържателя, което ограничава образуването на котлен камък и значително увеличава експлоатационния живот.

Система за антибактериално пречистване на водата BACTERIA STOP
Системата за професионална антибактериална обработка на водата Bacteria Stop е цикъл на топлинна обработка (нагряване до 70°C) на водата вътре в бойлера. Чрез него се унищожават микроорганизмите, които активно се размножават във водата, когато уредът не се използва дълго време.

Режим против замръзване
Автоматично поддържане на температурата във водосъдържателя, не по-ниска от +4°С.

Многостепенна система за сигурност
Бойлерите от серията SI имат многостепенна система за сигурност. Специален термостат предотвратява нагряването на водата над 75°C. Възвратният клапан защитава от свръхналягане, а устройството за безопасно изключване (RCD) на електрическия кабел предпазва от токов удар.

Различни опции за монтаж
Бойлерите от серията SI могат да се монтират както вертикално, така и хоризонтално, което предоставя големи възможности за избор на подходящо място в помещението. Благодарение на модерната си плоска форма и компактни размери, бойлерите са подходящи дори за малки пространства.
Ориентацията на дисплея също може да бъде променена - вертикално или хоризонтално.

Функция таймер
Бойлерите Electrolux от серията SI разполагат с функция таймер – уредът самостоятелно ще изчисли времето за загряване на водата и ще се включи предварително – просто настройте часа, в който имате нужда от топла вода.

Три режима на мощност
Режимът за работа при 50% мощност на нагревателя може да бъде избран от LED дисплея. Той ви позволява да пестите енергия и да използвате уреда на места с ограничена мрежова мощност, например в селска къща. След задаване на режим на пълна мощност, се активира функцията за бързо загряване до зададената температура.

Интелигентно управление
С помощта на контролния бутон и LED дисплея можете да зададете желаната температура на нагряване с точност до 1°C. В режим на работа, текущата температура вътре в бойлера се показва на LED дисплея.

Режим Еко
Бойлерите от серията SI имат функция еко режим, при който водата се затопля до температура около 55°C. При тази температура експлоатационният живот на нагревателния елемент се увеличава, водата се дезинфекцира и котлен камък практически не се образува.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Диапазон на височина от 111 до 120 см.
Диапазон на дълбочина от 31 до 40 см.
Диапазон на ширина от 51 до 60 см.
Филтър по обем от 51 до 80 л.
Монтаж Мултипозиционен
Номинален обем (л.) 80
Напрежение (V) 220
Номинална входяща мощност (W) 2000
Магнезиев аноден протектор Да
Размери [В/Ш/Д] (mm) 1140/560/350
Гаранция: 5 години
Топ оферти Промоционална цена