Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Професионална водоструйка Karcher HD 7/14-4 M Cage

Професионална водоструйка Karcher HD 7/14-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/14-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/14-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/14-4 M Cage
Професионална водоструйка Karcher HD 7/14-4 M Cage
3609,00 лв.
  • Stock: По запитване
  • Производител: Karcher
  • Арт. номер: 1.524-942.0
Пистолетът за високо налягане EASY! Force, заедно с бързите връзки EASY! Lock, в нашата водострука HD 7/14-4 M Cage, гарантира, че можете да работите, безумора и спестявате време за закрепване и сваляне на аксесоари. Пистолетът за високо налягане EASY! Force използва силата на отдръпване на струята с високо налягане, за да намали задържащата сила до нула, докато бързите връзки EASY! Lock дават възможност за работа, която е пет пъти по-бърза от конвенционалните винтови връзки, безкомпромис в здравина или дълголетие. Стоманена тръбна рамка с прахово покритие надеждно защитава машината от външни повреди при тежки условия на работа и при транспортиране. Функцията за автоматично освобождаване на налягането предпазва компонентите с високо налягане. Задвижвана от 4-полюсен бавнооборотен двигател, новоразработената 3-бутална аксиална помпа с месингова цилиндрова глава позволява увеличаване на ефективността на почистване и енергийна ефективност на HD 7/14-4 М Cage с около 20%. Водоструката е проектирана за вертикална и хоризонтална работа и се отличава с лесен достъп до компонентите, важни за поддръжката.
Характеристики и предимства
Издръжлив и здрав
Издръжлив и здрав Издръжлива рамка от стоманени тръби, която предпазва всички компоненти. Тръбната стоманена рамка е подходяща и за лесно закрепване и закрепване на машината в сервизен автомобил. Здравото пластмасово шаси предпазва помпата от повреда и замърсявания.
Висококачествено оборудване.
Висококачествено оборудване. Автоматично освобождаване на налягането за защита на компонентите и удължаване на експлоатационния им живот. Мощен 4-полюсен бавнооборотен електромотор Висококачествена месингова цилиндрова глава.
Лесно сервизиране.
Лесно сервизиране. Лесен достъп до цилиндровата глава когато дъното на машината се отвори. Лесен достъп до електрическа кутия чрез просто сваляне на капака. Голям воден филтър с удобен достъп за защита на помпата от замърсявания във водата.
Повишена енергийна ефективност.
Новоразработена три-бутална аксиална помпа със значително намалени загуби на дебит и налягане. 20 процента увеличение на ефективността на почистването и енергийната ефективност.
Ефективни и спестяващи време решения.
Работа без усилие - EASY!Force пистолет за високо налягане. Бързи връзки EASY!Lock: дълготрайни и здрави. И 5 пъти по-бързи от винтовите връзки.
Гъвкава работа.
Проектирана за изправена и хоризонтална употреба.
Интелигентно съхранение на аксесоарите.
Скоба за фиксиране на пеногенератор. EASY!Lock TR20 позволява дюзата или устройството за почистване на площи да се съхраняват директно върху машината.

Оборудване

  • Ръчен пистолет, EASY!Force
  • Маркуч за високо налягане, 10
  • Струйна тръба, 840
  • Силова дюза
  • Прекъсване на налягането

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Вид на тока 1 - 230 - 50
Мощност на свързване (kW) 3,1
Налягане (bar/MPa) 210 / 21
Работно налягане (bar/MPa) 140 / 14
Размери (Д х Ш х В) 420 x 460 x 970
Свързващ кабел (m) 5
Тегло (с аксесоари) 42
Тегло на опаковката 46,3