Меню
Вашата кошница

🏡 Реални намаления! 💰 ВЕЛИКДЕНСКИ ОФЕРТИ 💰 Ограничени количества! 🏡

WiFi управление Bosch EasyControl CT 200

WiFi управление Bosch EasyControl CT 200
WiFi управление Bosch EasyControl CT 200
529,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Bosch
  • Арт. номер: 7736701341

 

Управление на отоплението в отделните помещения чрез до 16 смарт термоглави
Индивидуално настройване на температурата и програмата за отопление на до 16 помещения: с EasyControl и безжичен термостат на Bosch можете да осъществите лесно мечтата си за управление на отоплението в отделните помещения.

Инсталиране
Достатъчни са само няколко манипулации и готово - сензорният екран е разположен идеално на стената и е в готовност. Конфигурирането на регулатора също става бързо и без проблеми. Интегрираният асистент за инсталиране води сигурно през отделните етапи.

Икономии и ефективност
С EasyControl спестяването на енергия става автоматично. Разпознаването на присъствие гарантира, че ще се отоплява само когато действително Ви е необходимо – при това напълно автоматично.

Дизайн
Още на пръв поглед интелигентният регулатор впечатлява с атрактивния стъклен дизайн със сензорен екран и осветление. Неговата издължена форма подчертава модерния му външен вид със страхотна елегантност. Просто впечатляващ. Може да избирате между бял и черен контролер.

Икономии на енергия
Функциите за оптимизация позволяват на термостата и котела да работят по-ефективно заедно, благодарение на което пестите от сметките за електроенергия.

Иновация
Интегрираната функция за разпознаване на присъствие регистрира автоматично, че сте вкъщи. На тази база регулаторът настройва отоплението и програмите за отопление идеално към Вашето ежедневие – без да се налага да правите нещо за това.

Осветлениe
EasyControl комуникира с Вас не само чрез приложението, но и чрез осветлението и показва, например, когато сте променили настройката на температурата или регулаторът е превключил в режим отсъствие.

Предимства
Интегрирана функция за автоматично разпознаване на присъствие
Чрез WLAN лесно може да се свърже в мрежа с отоплителния уред
Възможно е обслужване чрез сензорен дисплей или приложение EasyControl

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ