Меню
Вашата кошница

Водни охладители

Производител: Master
Воден охладител Master ВС60 се използва за охлаждане на открити и закрити площи. Може да се инсталира в магазини, ресторанти, спортни площадки. Този тип охладители са изключително икономични. Охладител Master ВС60 работи единствено с вода. Резервоарът му е с вместимост 57 литра. Пълненето му се осъщ..
1499,00 лв.
Производител: Master
Воден охладител Master ВС80 се използва за охлаждане на открити и закрити площи. Може да се инсталира в магазини, ресторанти, спортни площадки. Този тип охладители са изключително икономични. Охладител Master ВС80 работи единствено с вода- няма фреон, което го прави напълно екологичен. Резервоарът м..
1679,00 лв.
Производител: Master
Преносим био охладител с ниско нива на шум. Регулируема скорост и автоматичен суинг като стандарт. Възможност за настройка на време. Голям резервоар за вода 60 литра, който осигурява продължителна работа. Големи колела със спирачки позволяват лесно преместване. Този охладител не се нуждае от компрес..
2799,00 лв.
Производител: Master
Воден охладител Master BIO COOLER BCF 230AL е стационарен изпарителен охладител с аксиален вентилатор и изход отстрани. Моделът е снабден с центробежен вентилатор за постигане на по-добро налягане. Максималното налягане на въздуха е 200 Ра. Предназначен е за охлаждане на площи с големина до 180 кв...
5399,00 лв.
Производител: Master
Воден охладител Master BIO COOLER BCF 230 е стационарен изпарителен охладител с аксиален вентилатор и изход отдолу. Моделът е снабден с центробежен вентилатор за постигане на по-добро налягане. Максималното налягане на въздуха е 200 Ра. Предназначен е за охлаждане на помещения с големина до 180 кв...
5399,00 лв.
Производител: Master
Преносим био охладител с ниско нива на шум. Регулируема скорост и автоматичен суинг като стандарт. Възможност за настройка на време. Голям резервоар за вода 200 литра, който осигурява продължителна работа. Големи колела със спирачки позволяват лесно преместване. Този охладител не се нуждае от компре..
6499,00 лв.
Производител: Master
Воден охладител Master BIO COOLER BCF 230 RB е стационарен изпарителен охладител с радиален вентилатор и изход отдолу. Моделът е снабден с центробежен вентилатор за постигане на по-добро налягане. Максималното налягане на въздуха е 300 Ра. Предназначен е за охлаждане на помещения с големина до 180..
6599,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)