Както може би вече сте разбрали VIMAX отвори врати на най-новия и модерен шоурум за климатична и домакинска техника в София. Това е явен индикатор, че търговската марка е утвърдена на българския пазар, благодарение на високите стандарти, които поддържа вече над 20 години.

Добре дошли в шоурум Малинова Долина

Изключително сме щастливи, че в престижния южен район на София - кв. Малинова долина, намери място и най-новият магазин на VIMAX. Шоурумът се намира на бул. Климент Охридски 105А, на километър разстояние от кръговото кръстовище до ИКЕА, в посока център и разполага с безплатен паркинг.


Визията в магазина е изработена с изключителен и несравним дизайн, който следва фирмената линия, която се откроява и сред част от останалите обекти на компанията. Вярваме, че всеки клиент може да открие подходящ за нуждите си продукт от нашата широка гама.

Широка и разнообразна гама на световни марки

В най-новия ни търговски обект ще откриете широко разнообразие от битови електроуреди на достъпни цени. Насладете се на великолепни и актуални модели от домакински електроуреди, климатична техника, електрически бойлери, електрически конвектори, почистваща техника, уреди за грижа на въздуха, газови котли, термопомпени системи и други. Шоурумът ни е изцяло зареден с техника на доказани световни марки, като Daikin, Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, Panasonic, Fujitsu General, Fuji Electric, Hitachi, Gree, Cooper & Hunter, Midea, Lg, Aeg, Bosch, Electrolux, Gorenje, Liebherr, Neff, Ariston, Atlantic, Eldom, Tedan, Tesy, Adax, Airelec и други, които са познати на всяко домакинство и впечатляват с отличителен стил и безупречна визия. Ако не сте убедени в прецизността на избора си или имате колебания за това какво би Ви било нужно, по всяко време може да се допитате до компетентното мнение на нашите любезни консултанти, които са изцяло на Ваше разположение.

VIMAX.bg отвори нов шоурум в София

Шоурум Малинова Долина - елате и го вижте!

Убедени сме, че всеки посетител с изискан вкус ще се поддаде на нашите изкушаващи и неустоими промо предложения. Затова побързайте и заповядайте на място, на адрес кв. Малинова долина. бул. Климент Охридски 105А.