Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Вертикален бойлер Ariston PRO R 80 V 3K EU

-5% Вертикален бойлер Ariston PRO R 80 V 3K EU

Бойлер Ariston PRO R 80 V е предназначен за вертикален монтаж. Моделът е с мощност 3kW. Притежава термостат с биполярна защита, чрез който се постига икономия на електричество. Използвана е високоефективна изолация от полиуретанова пяна. Магнезивият анод е с увеличен размер и предотвратява натрупването на котлен камък по нагревателя. Водосъдържателят на Ariston PRO R 80 V е с титаниево покритие, отговарящо на най-съвременните изисквания за издръжливост. Тестван е при налягане 16 bar. Също така притежава ексклузивен дизайн и уникален нов по- устойчив термометър.

Време за загряване
Време за загряване при ΔT= 45°С: 1 ч 28 мин

*В окомплектовката на бойлера не е включен захранващ кабел!

Технически характеристики:
Монтаж Вертикален
Номинален обем (л.) 80
Номинална входяща мощност (W) 3000
Консумиране на ел. енергия за 24 ч. при 65°С (kWh) 1.22
Магнезиев аноден протектор Да
Максимална работна температура (°C) 75
Степен на защита IP IPX3
Тегло (кг.) 21.5
Размери [В/Ш/Д] (mm) 758/450/480
Гаранция: 5 години
Промоции
vimax.bg препоръчва Добра цена

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Благодарим Ви, че избрахте VIMAX!

Поздравяваме Ви за покупката на висококачествения уред и се надяваме, че ще го ползвате дълго, безпроблемно и с удоволствие!

 

Търговска гаранция


 

В качеството ни на официален представител на Ariston, Ви предоставяме 24/60 месеца (в зависимост от вида на уреда) пълна търговска гаранция за техническата изправност на закупения от Вас уред.

 

Национално покритие


 

Търговската гаранция е валидна на територията на Република България при спазване на гаранционните условия описани в гаранционната карта.

 

Гаранционни условия


 

I. Вимакс Клима ООД Ви дава търговска гаранция за качество на закупените уреди съгласно ЗЗП и всички задължителни стандарти, както следва:

 • Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на уреда.
 • Необходимо е уредът са се регистрира на сайта http://servicebg.net/. Регистрацията може да направите тук. Следвайте стъпките за регистрация и попълнете в гаранционната си карта Регистрационен номер, който системата генерира.
 • Ако нямате възможност да регистрирате Вашия уред Ariston онлайн може да го направите на номер: 0700 10 218.
 • Гаранционното обслужване се осъществява от България Сервиз Груп ООД на територията на цялата страна.
 • През гаранционния срок всички дефектирали компоненти ще бъдат подменени безплатно.
 • За да се възползва клиентът от 60-месечната гаранция на бойлери Ariston е необходимо веднъж на 2 години да подменя магнезивия анод на уреда и да бъдат почиствани варовиковите отлагания по нагревателя. Това се извършва единствено в оторизиран сервиз на марката по действащия ценоразпис.
 • Гаранцията не покрива всички отделящи се от основния корпус части: вани, дистанционни управления, кабели, филтри, стъклени, гумени или други бързоизносващи се възли, които подлежат на ускорена амортизация.

II. Рекламации могат да бъдат отказвани в случаите, когато:

 • Стоката е използвана не по предназначение. Уредите са предназначени за домашна употреба и са непригодни за използване с комерсиална цел. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ИНСТРУКЦИЯТА ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА УРЕДА!
 • Има опит за ремонт от неупълномощени за целта лица.
 • Ако е повреден (не се чете) серийният производствен номер на продукта.
 • Се установят повреди следствие на природни бедствия, токови удари, нестандартни захранващи напрежения, повреди причинени от механични увреждания по корпусите на уредите или на отделни техни възли и дефекти от неспазване на препоръките за транспорт.
 • Има повреди дължащи се на замърсяване от прах, мазнини, почистване на оптика, периодични профилактики, непочистени филтри, насекоми и други външни въздействия, механични увреждания на свързващите системи.
 • Са причинени повреди от неправилно боравене, претоварване, механични повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага или други фактори извън допустимите граници.
 • Има неправилно попълнена, поправена, нерегистрирана гаранционна карта, несъвпадение между фабричния номер на уреда и попълнения в гаранцията. При липса на документ за закупуване правото Ви на рекламация няма да бъде признато. Заявлението за гаранция е уникален документ и не подлежи на преиздаване.

Как да подадете рекламация


 

Рекламация се подава на националния телефонен номер на България Сервиз Груп ООД: 0700 10 218.
Можете да подадете рекламация и чрез имейл на електронна поща: ariston@bds.bg или в сайта на сервиза: www.servicebg.net
При предявяване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: попълнена гаранционна карта, касова бележка или фактура, доказващи покупката.
При предявяване на рекламация, отговаряща на изискванията на гаранционните условия сервизът е длъжен по своя преценка да отсервизира уреда и да го преведе към договора за покупка.
Посещението на специалист по заявка на клиента и липса на дефект или поради установено неспазване на гаранционните условия се заплаща от клиента.

 

Национален телефон: 0700 10 218


 

Подробна информация за подаване на рекламация ще получите на националния телефон за цялата страна, на цената на един градски разговор: 0700 10 218.
Специалист от фирмата ще реши начина на ремонт на Вашия уред. Работно време за приемане на рекламации от 09:00 до 18:00 часа през официалните работни дни.

 • Марка Ariston
 • 3200987
 • На склад
Вертикален бойлер Номинален обем: 80 литра Номинална мощност: 3000W Размери (В/Ш/Д): 758/450/480 мм Стандартна гаранция: 60 месеца
Побързайте, офертата изтича след:
 • 249,00 лв.
 • 236,00 лв.
Виж схеми на изплащане: