Вентилация

Вентилация

Проектиране и изграждане на вентилационни системи. Индустриална вентилация.

Вентилацията спомага да се създаде комфорт у дома и на работното място чрез подобряване на благосъстоянието на хората и повишаване на тяхната ефективност. Качествено изградената вентилационна система позволява безпроблемно разрешаване на проблемите на големия град като шум, прах и смог.

Фирма "Вимакс Клима" предлага проектиране и изграждане на индустриални вентилационни инсталации, а също така доставя вентилационно оборудване за битови нужди ( вентилация на апартаменти, вили и офиси ). Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящото решение, ще Ви дадем необходимите съвети за проектирането, монтажа и въвеждането в експлоатация на вентилационната система.

Ние Ви предлагаме:
- Компетентна консултация при избора на оборудване за вентилация и системи за обработка на въздуха

- Доставка на вентилационно оборудване ( въздуховоди, вентилационни отвори, автоматична вентилация и др. )

- Проектиране на цялостни вентилационни системи

- Изграждане и монтаж на вентилационни системи

- Гаранционно обслужване и ремонт на вентилационно оборудване

Защо е необходимо да се изгради вентилационна система?

Вентилацията е задължителна необходимост за осигуряване на комфорт на хората и качествена работна среда. Елементарна проверка доказва, че въздухът в едно затворено помещение е натрупал излишна влага, замърсители, въглероден двуокис и други. Регулярното проветряване е задължително, но в повечето случаи чрез него просто се разрежда въздуха в стаята със замърсен такъв от улицата. Вентилационната система подобрява състава на въздуха чрез филтриране и точно поради този факт, тя е задължително изискване на държавните и европейските регулаторни органи. Затова е изключително важно, вентилационната система да се изгради от истински професионалисти с опит.

Истината е, че професионалистите в бранша са доста малко, въпреки голямата конкуренция и рекламата. С просто и елементарно решение никога няма да постигнете оптимално решение. Не разчитайте на купуването на готови устройства като пречистватели и прозоречни климатици. От 2001 година насам "Вимакс Клима" разглежда комплексно въпросите за подобряване качеството на въздуха и комфорта на клиентите, което съответно води до предоставянето на ефективно решение. Нашата гама предлагани продукти са само от доказани производители.

Практическият опит, най-модерните технологии и най-новите модели оборудване спомагат на "Вимакс Клима" да осигурява ефективно решение на проблемите на най-високо техническо ниво. Ние разработваме и внедряваме комплексни решения за инженерни системи на оборудване, свързани с вентилацията, пречистването, изсушаването, овлажняването и йонизацията на въздуха.

Няма добавени продукти в тази категория.