Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта

Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
5 години гаранция
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Свободностояща съдомиялна Gorenje GS693C60XUVAD, 60 см, 16 комплекта
Този продукт може да бъде поръчан Онлайн през сайта или в шоуруми София, Варна и Казанлък.
1299,00 лв.
 • Stock: С поръчка
 • Производител: Gorenje
 • Арт. номер: 739748

Съдомиялна

Монтаж: свободностоящ

Енергиен клас: C

Капацитет: 16 комплекта

Размери (Ш/В/Д): 599/846/598 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

Удължената 5-годишна гаранция е валидна след регистрация на уреда на сайта на GORENJE. Крайният срок за регистрация на уреда е 30 дни след извършване на покупката. Важи за уреди закупени в периода от 01.01.2024 г. до 31.12.2024 г. Може да регистрирате своя уред тук.

Премахва 99,9% от бактериите и вирусите при още по-ниска температура.

Реален антибактериален ефект и при по-ниски температури на програмата (например Eco 55°C). Функцията UV светлина се активира чрез нова UV опция, която е внимателно поставена в хидравличната система. UV функцията не е задължителна и може да се използва във всички програми. С комбинацията от Eco, Auto, Intensive, Daily, Night и Hygiene програма, тя премахва до 99,9% от бактериите и вирусите от водата за изплакване.

Превъзходни сухи съдове.

Превъзходни сухи съдове. След цикъла на измиване вентилаторът се активира и премахва цялата гореща пара от ваната. Влагата се насочва обратно към ваната. Вратата на съдомиялната машина автоматично се отваря леко, за да попадне свеж въздух, което води до ефективна защита на кухненския плот от изхода за гореща пара. Това позволява свежият въздух да достигне до съдовете, така че измитите предмети като пластмасови съдове изсъхват напълно.

Толкова гъвкаво, колкото ще бъде времето ви

Съдомиялните Gorenje UltraClean предлагат достатъчно място за всички ваши нужди. Три кошници позволяват измиване на до 16 места едновременно. Напълно гъвкавият интериор позволява различни опции за зареждане, използването е просто и наистина можете да хвърлите най-доброто парти!

"Всичко за вашата съдомиялна машина на една ръка разстояние"

Опростете живота си и имате всички възможности да контролирате и проверявате съдомиялната си машина чрез приложение на мобилното си устройство. Дистанционното управление, мобилните известия и издаването на билети са функционалности, които ще ви помогнат да управлявате всички операции по миене на съдове по-гладко и по-бързо, където и да сте.

До 30% по-добри резултати при почистване

Допълнителното рамо за пръскане, разположено в горната част на съдомиялната машина, осигурява по-добро водно покритие и чрез изплакване за до 30% по-добри резултати при почистване. Всички съдове и прибори за хранене винаги ще бъдат измити до съвършенство.

Ефективно бързо

Ефективна и бърза програма, предназначена за ежедневна употреба върху ястия с леко изсушени остатъци. Тази програма работи при 65°C и е завършена за 1 час.

Забележителна мощност, висока ефективност

Новият мощен безчетков инверторен мотор PowerDrive с регулиране на скоростта осигурява висока производителност със значително по-малко шум, ниска консумация на енергия и по-дълъг живот.

Перфектно решение за най-твърдите петна и най-високото ниво на замърсяване

Новите модели миене на съдове Gorenje имат перфектното решение за най-здравите петна и най-високото ниво на замърсяване: две мощни и високоефективни дюзи, разположени в задната част на ваната. С прилагането на вода под високо налягане, те са насочени директно към най-твърдите петна, перфектни тенджери за почистване, тигани и тави за печене.

Без повече лоши миризми, докато чакате да напълните съдомиялната си машина

Всеки е запознат с лошата миризма, която идва от няколко дни наполовина заредена съдомиялна машина, която се зарежда от няколко дни. Усъвършенстваната технология IonTech, вградена в съдомиялните машини Gorenje, работи на принципа на естествения процес на йонизация, който естествено елиминира миризмите и поддържа вашата съдомиялна машина свежа, дори когато е пълна с мръсни съдове.

Товаренето и разтоварването никога не е било толкова бързо и лесно

Без усилие и бързо зареждане на вашите съдове, горната кошница вече има гладко плъзгане. Товаренето и разтоварването никога не е било толкова бързо и лесно, благодарение на удобните за потребителя направляващи релси за сачмени лагери в горната кошница.

Перфектно място за вашите чаши за вино

Поставете чашите си за вино в безопасно специално място на долната и горната кошница с помощта на специално проектирани стъклени държачи. Те са оборудвани със специален гумен материал, който осигурява гладко чашите за вино. Подходящ и за по-високи очила. Тяхната гъвкавост и делимост ви позволява да поставите различен брой чаши.

Перфектно наблюдение

Внимателното поставяне на LED светлината елегантно осветява интериора на съдомиялната машина, което позволява лесно товарене и разтоварване.

Винаги перфектно чиста съдомиялна машина

Чистата вана за съдомиялна машина гарантира, че ефективността на прането винаги ще отговаря на вашите очаквания. Стартирайте програмата за самопочистване веднъж месечно и никога повече няма да се налага да търкате ръчно ваната на съдомиялната машина, да пръскате рамена и тръби.

Почистете бързо, за да можете да забавите темпото

Представете си, че хвърляте вечеря и ястията от основното ястие се почистват за времето, необходимо за сервиране на десерта. Когато изберете едночасовата програма заедно с функцията SpeedWash, съдомиялните машини Gorenje ще измият чиниите ви само за 15 минути. Перфектен за обработка на обема на ястията, създадени от наличието на множество гости в къщата.

Винаги чиста бебешка бутилка

Тази програма включва допълнително изплакване с хладка вода, последвано от продължително измиване с гореща вода при 70 °C, за да се елиминират 99,9% от всички бактерии. Програмата, която имитира процеса на стерилизация, е направена за всеки с изключително високи хигиенни стандарти.

Парти за двама или дванадесет – чиниите ще бъдат безупречно чисти

Понякога всичко, от което се нуждаете, е да дадете на стъклените съдове леко изплакване, в други случаи съдомиялната ви машина е пълна с тежки ястия с остатъци от неделния обяд. Усъвършенстваната сензорна технология винаги ще настройва вашата програма за миене на съдове, за да почиства съдовете перфектно с оптимизирана консумация на вода и енергия.

Внимателно проектиран интериор

Кошниците са оборудвани с подчертани подвижни елементи и персонализирано оформление на кошницата за лесно зареждане. Наистина простата система за регулиране на кошницата на две нива ви позволява да поставите дори най-големите саксии и чинии. Стойката за плочи в долната кошница може лесно да се сгъне. Приборите за хранене могат да бъдат перфектно организирани на специална тава, където са разположени отделно за перфектни резултати при почистване и сушене. Всеки детайл е внимателно проектиран за възможно най-лесно боравене.

Спестяване на пари

Благодарение на новия мотор Inverter PowerDrive, оптимизираните програми и интелигентните решения, съдомиялните машини Gorenje съчетават ултра почистващи и сушилни резултати с много ниска консумация на енергия.

Минималистичен плъзгащ се дозатор за перилен препарат

Новите уреди за миене на съдове Gorenje са оборудвани с минималистичен плъзгащ се дозатор за перилен препарат, откъдето шушулката изскача безшумно. Функционално лесният за почистване дозатор прави по-добро дозиране на перилния препарат и измиване на всички видове съдове.

Спестяване на енергия.

Когато изберете програмата ECO, вашият уред ще използва по-ниски температури на пране и изплакване и ще сведе до минимум необходимото количество вода, като същевременно ще постигне ефективно отстраняване на замърсяванията.

Нежно почистване дори за кристални чаши

С тази специално разработена програма за стъкло съдомиялните Gorenje UltraClean ще се погрижат нежно за всички ваши стъклени изделия. Поради по-ниската температура на пране е безопасно да се използва дори върху кристални очила.

По-висока температура, по-ниска консумация

Съдомиялните машини Gorenje могат да бъдат свързани и с гореща вода (макс. 70 °C) вместо със студена. Изборът на връзка за топла вода намалява времето на програмата и намалява консумацията на електроенергия на съдомиялната машина. Екологично и бюджетно решение за вашето семейство.

Адаптирани към всеки един пот

Наистина простата система за регулиране на кошницата на две нива ви позволява да поставите дори най-големите саксии и чинии. Това прави интериора на съдомиялната машина напълно регулируем според текущите ви нужди.

Много тихо измиване през нощта

С програмата Night новата съдомиялна машина Gorenje е с 2 dB по-малко шумна от стандартната програма. Ястията ви ще бъдат чисти сутрин и сънят ви ще остане необезпокояван.

Безупречна работа на филтъра

Системата за изплакване, заедно с автоматичното предотвратяване на запушването на филтъра, гарантира, че филтърът работи без повреди и изисква значително по-малко почистване.

Яснота и контрол

Навигацията в съдомиялната никога не е била по-лесна. Всички контроли са разположени в ергономична позиция с ясна логика на работа отляво надясно. Докато всички модели се отличават с белия LED дисплей, някои от по-модерните модели също са обогатени с тъч контрол. Само едно докосване е достатъчно, за да започне процесът на миене на съдове.

Чисти чинии, по-ниска сметка за ток

Програмирайте да започнете процеса на миене на съдове по-късно и оставете съдомиялната машина да работи, когато е най-удобно, например когато електричеството е по-евтино. Съдовете ще бъдат перфектно измити точно когато имате нужда от тях.

Не по-силно от шепот

Най-добрите съдомиялни машини Gorenje UltraClean работят при ниво на шума, което е еквивалентно на прошепнат разговор между двама души. Безшумната работа идва в резултат на специална звукоизолация, ефективни двигатели, висококачествени материали и иновативни решения на системата за миене на съдове.

Гъвкавост под ръка

Гъвкавост под ръка. Регулируемата трета стойка функционира като тава за прибори за хранене. Той е разположен в горната част на ваната, добавяйки използваемо пространство и гъвкавост към вашата съдомиялна машина. Страничните панели могат да се регулират в зависимост от това колко място ви е необходимо.

Не се притеснявайте за разливане на вода

С функцията за безопасност AquaStop съдомиялната машина може безопасно да бъде оставена да работи през нощта, както и във ваше отсъствие. В случай на изтичане или наводнение, AquaStop автоматично прекъсва водоснабдяването, докато помпата източва водата от ваната на съдомиялната машина. AquaStop остава напълно функционален през целия експлоатационен живот на уреда.

Прост избор на правилната програма

Ергономично проектираният контролен панел осигурява отлична видимост и контрол върху процеса на пране и избраните настройки. Тя позволява прост избор на правилната програма и други специални настройки.

Постоянно вникване в състоянието на съдомиялната машина

а имаш контрол и постоянна информация какво се случва със съдомиялната ти машина е наистина нещо без стрес.

Информация на живо за дейностите на съдомиялната машина

Без значение къде се намирате и какво правите, винаги ще бъдете незабавно уведомени на мобилното си устройство, когато фурната приключи с процеса на измиване.

Лесно управление на съдомиялната машина отвсякъде

Следпродажбена поддръжка и често задавани въпроси на една ръка разстояние

Можете лесно да управлявате проблемите си със съдомиялната машина с незабавен достъп до нашата база данни "Често задавани въпроси" в приложението. И ако не намерите отговорите там и решите проблема сами, можете да се свържете с нашата следпродажбена поддръжка директно от приложението. Още по-удобно е, че не е нужно да мислите за модела на съдомиялната машина и серийния номер, които се изискват за следпродажбено обслужване, тъй като цялата необходима информация ще бъде изпратена директно от приложението.

 

 

Общи

 • Група изделия: Съдомиална машина
 • Енергиен клас: C
 • Клас ниво на шум: B
 • Линия: Линия Superior
 • Цвят: Сребрист
 • Материал на пръскащото рамо: Пластмаса

Ефективност

 • Резултат от измиването: A
 • Резултат от сушенето: A
 • Мотор: Инверторен PowerDrive мотор
 • Консумация на вода за цикъл при Eco програма: 9.6 л
 • Максимална температура на входящата вода: 70 °C
 • Консумация на енергия за цикъл при Eco програма 40-60°C: 0.76 кВт/ч
 • Консумация на енергия за 100 цикъла: 76 кВт/ч
 • Консумация в режим на изчакване: 0.49 W
 • Отложен старт (W): 3.99

Управление

 • Wi-Fi управление: Yes, integrated
 • Управление: Сензорно управление
 • Индикатор за край на миенето: Указан със звуков и светлинен сигнал
 • Отложен старт: Променлив отложен старт от 0-24 ч
 • Функция 3 в 1: Да

Програми

 • Програми: Нощно миене Интензивна програма Програма "Хигиена" Автоматична програма Кристални чаши Еко програма Програма 1 час
 • Възможност да създавате собствени програми: Програми в паметта
 • Температури (°C): 40/45/50/55/60/65/70
 • Продължителност на програмата (пране): 200 мин.

Допълнителни функции

 • Брой комплекти: 16 брой
 • Система на горната кошница: MultiClack
 • Плъзгаща се врата: He
 • Панти: He
 • Вътрешно осветление: Да
 • Светлинен сигнал за статус: He
 • Допълнителни възможности: Самопочистваща програма TotalDry, автоматично отваряне на вратата Ioniser ExtraHygiene with UV Technology Функция Speedwash (4 допълнителни програми)
 • IonTech йонизация: Да
 • Сензори: Сензор за нивото на водата Сензор за чиста вода
 • AutoDose System: Yes, integrated
 • Intensive CleanZone: Да
 • SmartDry: Да

Оборудване

 • Брой кошници: 3
 • Горна кошница: Широка мрежа Дръжка Dividable pin rows Сгъваема лява поставка за чаши Wine glass fixings in TPE Дръжка с иноксово лого Сгъваеми стойки Сгъваема дясна поставка за чаши Foldable/dividable left CupHolder Една сгъваема поставка за чаши Guide rails with ball bearings 2 wide knife stands 4 cup holders
 • Долна кошница: Сгъваем/разделящ се заден ред Foldable/dividable rear wine shelf 4 foldable/dividable rear pin rows Higher basket with thicker front-top horizontal wire Дръжка Tight mesh base Дръжка с лого от неръждаема стомана
 • Средна кошница: Без средна кошница
 • Най-горна кошница: Dividable and removable Телескопични водачи Дръжка Свалящ се No logotype Дръжка с лого от неръждаема стомана

Безопасност

 • Защита от преливане: Пълен AquaStop
 • Сервизна диагностика: Да
 • Материал на казана: Вътрешност от инокс

Технически данни

 • Ниво на шума (макс.) dB(A): 40
 • Networked standby: 1.99 W
 • Настройка на височината: 50 мм
 • Ширина: 599 мм
 • Височина: 846 мм
 • Дълбочина: 598 мм
 • Ширина с опаковката: 640 мм
 • Височина с опаковката: 890 мм
 • Дълбочина с опаковката: 665 мм
 • Тегло бруто: 47.5 кг
 • Тегло нето: 45.5 кг
 • Волтаж: 220-240 V
 • Арт. код: 739748
 • EAN код: 3838782629990

 

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Енергиен клас C
Ширина [см] 60
Монтаж Свободностоящ
Произход Словения
Капацитет 16 комплекта