Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Хладилник Gorenje RB4141ANW

По запитване Хладилник Gorenje RB4141ANW

Механично управление

Декоративен капак

LED осветление

4 стъклени полици

Рафт за бутилки на вратата: Рафт за бутилки без преграда

Съдове на вратата: 4 рафта на вратата

Чекмедже за зеленчуци: 1 чекмедже за зеленчуци

1 поставка за яйца

Технически данни
Енергиен клас A+
Гаранция 36 месеца
Височина [см] от 140 до 149
Обем [л] от 200 до 259

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Благодарим Ви, че избрахте VIMAX!

Поздравяваме Ви за покупката на висококачествения уред и се надяваме, че ще го ползвате дълго, безпроблемно и с удоволствие!

 

Търговска гаранция


 

В качеството ни на официален представител на Gorenje, Ви предоставяме 24/36/60 месеца (в зависимост от вида на уреда) пълна търговска гаранция за техническата изправност на закупения от Вас уред.

 

Национално покритие


 

Търговската гаранция е валидна на територията на Република България при спазване на гаранционните условия описани в гаранционната карта.

 

Гаранционни условия


 

I. Вимакс Клима ООД Ви дава търговска гаранция за качество на закупените уреди съгласно ЗЗП и всички задължителни стандарти, както следва:

 • Гаранционният срок на изделието започва да тече от датата на закупуване, която се удостоверява с касов бон, фактура или друг разплащателен документ. Пазете този документ, заедно с гаранционната карта.
 • Гаранционното обслужване се осъществява от "Г сервиз" АД на територията на цялата страна.
 • Уредите на „Gorenje” са за домашна употреба. Гаранцията на уредът се намалява на 3 месеца при използване на уреда с комерсиална цел (като хотел, офис, обществено заведение и др. такива, различни от домакинство).
 • С цел повишаване на комфорта и безопасността на нашите клиенти, на територията на република България е задължително монтажа на уредите на газ да се извършва само от техници на Оторизираният сервиз. За повече информация, моля свържете се със сервиза.
 • Гаранцията не покрива всички отделящи се от основния корпус на уреда части и бързоизносващи възли, както и части, които имат характер на принадлежности.

II. Рекламации могат да бъдат отказвани в случаите, когато:

 • Уредът е използван не по предназначение и не са спазени условията за експлоатация, съхранение и транспорт. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ИНСТРУКЦИЯТА ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА УРЕДА!
 • Е установен ремонт от неоторизирани технически лица.
 • Има дефекти възникнали по застрахователни събития.
 • Има повреди от замърсяване с мазнини и други външни замърсители.
 • При ползване на уредите с комерсиална цел извън нуждите на домакинството Ви.
 • Има липси неустановени при закупуването.

 

Безплатна промоционална 5-годишна гаранция за определени уреди Gorenje


 

За да активирате допълнителната гаранция е нужно да регистрирате покупката и уреда си в системата на сервиза. Регистрацията може да се извърши чрез

 

Как да подадете рекламация


 

Лицето, пред което се предявява търговската гаранция (рекламацията) е "Г сервиз" АД. Фирмата е специализирана в областта на обслужването на домакинска техника на територията на Република България и по силата на сключен договор с "Горене България", "Г Сервиз" АД е единственият упълномощен сервиз за уредите за територията на страната.
При подаване на рекламация, задължително трябва да съобщите серийния номер на уреда и да разполагате с гаранционна карта, както и с платежен документ за покупката - фактура или касова бележка.

 

Национален телефон: 0800 11 003


 

Преди да подадете рекламация пригответе гаранционната карта и касовата бележка (фактура) и се запознайте с гаранционните условия, след което се обадете на следния телефон за цялата страна, на цената на един градски разговор: 0800 11 003.
Рекламации се приемат в работни дни от 09:00 до 18:00ч. На предоставения телефон може да получите информация за гаранционното и извънгаранционното обслужване на уредите, както и за доставка на резервни части и консумативи.

 

 • Марка Gorenje
 • RB4141ANW
 • По запитване
Хладилник с една врата
Общ полезен обем: 225 литра
Обем на хладилното отделение: 210 литра
Обем на фризерното отделение: 15 литра
Енергиен клас: A+
Размери (В/Ш/Д): 1430/550/580 мм
Стандартна гаранция: 36 месеца
 • 449,00 лв.
Виж схеми на изплащане: