Меню
Вашата кошница

Станции за гладене

СТАНЦИЯ С ЮТИЯ - двойно действие: гладене и почистване с пара! Освен почистването на пода, гладенето е друго приложение на парочистачките Karcher. Системата за гладене с пара Karcher предлага максимален комфорт на работа. Доказаната универсална парочистачка Karcher и масата за гладене АВ 1000 образуват заедно перфектния тим за първокласни успехи в чистенето и гладенето. С Karcher дори гладенето е лесно като детска игра! 

Производител: Karcher
От памук и дунапрен, висока пропускливост на въздух, осигурява по-добро проникване на парата в прането.  ..
69,00 лв.
Маса за гладене Karcher AB 1000
-5 %
Производител: Karcher
Активната маса за гладене Karcher разполага с функция за изсмукване и издухване на пара. Така парата прониква още по-добре в тъканите – и дори трудни за гладене дрехи остават без гънки. Предимства: - Благодарение на активното изсмукване парата прониква по-добре в дрехите. - Функцията за издухване ..
474,05 лв. 499,00 лв.
Гладачна станция Karcher SI 4 EasyFix Iron Kit
-5 %
Производител: Karcher
Оборудване -Защита за деца, предпазен клапан -Интегрирана фуния за пълнене -Комплект за почистване на под EasyFix -Система с 2 резервоара -Ръчна дюза, точкова дюза, кръгла четка (малка) -Iron I 6006 + дъска за гладене AB 1000 -Универсална кърпа Velcro -Микрофибърно покритие на дюзата за ръце -Марку..
1044,00 лв. 1099,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)