Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта

Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
5 години гаранция
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Съдомиялна за пълно вграждане Gorenje GV663C60, 60 см, 16 комплекта
Този продукт може да бъде поръчан Онлайн през сайта или в шоуруми София, Варна и Казанлък.
899,00 лв.
 • Stock: С поръчка
 • Производител: Gorenje
 • Арт. номер: 739654

Съдомиялна

Монтаж: за вграждане

Енергиен клас: С

Капацитет: 16 комплекта

Размери (Ш/В/Д): 598/816/555 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

Удължената 5-годишна гаранция е валидна след регистрация на уреда на сайта на GORENJE. Крайният срок за регистрация на уреда е 30 дни след извършване на покупката. Важи за уреди закупени в периода от 01.01.2024 г. до 31.12.2024 г. Може да регистрирате своя уред тук.

Перфектни сухи съдове

Отличен за бързо сушене с ниска консумация на енергия. След цикъла на измиване вратата на съдомиялната машина автоматично се отваря леко, за да изпусне излишната пара. Това позволява на свежия въздух да достигне до съдовете, така че измитите предмети като пластмасови съдове изсъхват напълно.

До 30% по-добри резултати при почистване

Допълнителното рамо за пръскане, разположено в горната част на съдомиялната машина, осигурява по-добро водно покритие и чрез изплакване за до 30% по-добри резултати при почистване. Всички съдове и прибори за хранене винаги ще бъдат измити до съвършенство.

Ефективно бързо

Ефективна и бърза програма, предназначена за ежедневна употреба върху ястия с леко изсушени остатъци. Тази програма работи при 65°C и е завършена за 1 час.

Забележителна мощност, висока ефективност

Новият мощен безчетков инверторен мотор PowerDrive с регулиране на скоростта осигурява висока производителност със значително по-малко шум, ниска консумация на енергия и по-дълъг живот.

Винаги перфектно чиста съдомиялна машина

Чистата вана за съдомиялна машина гарантира, че ефективността на прането винаги ще отговаря на вашите очаквания. Стартирайте програмата за самопочистване веднъж месечно и никога повече няма да се налага да търкате ръчно ваната на съдомиялната машина, да пръскате рамена и тръби.

Почистете бързо, за да можете да забавите темпото

Представете си, че хвърляте вечеря и ястията от основното ястие се почистват за времето, необходимо за сервиране на десерта. Когато изберете едночасовата програма заедно с функцията SpeedWash, съдомиялните машини Gorenje ще измият чиниите ви само за 15 минути. Перфектен за обработка на обема на ястията, създадени от наличието на множество гости в къщата.

Винаги чиста бебешка бутилка

Тази програма включва допълнително изплакване с хладка вода, последвано от продължително измиване с гореща вода при 70 °C, за да се елиминират 99,9% от всички бактерии. Програмата, която имитира процеса на стерилизация, е направена за всеки с изключително високи хигиенни стандарти.

Парти за двама или дванадесет – чиниите ще бъдат безупречно чисти

Понякога всичко, от което се нуждаете, е да дадете на стъклените съдове леко изплакване, в други случаи съдомиялната ви машина е пълна с тежки ястия с остатъци от неделния обяд. Усъвършенстваната сензорна технология винаги ще настройва вашата програма за миене на съдове, за да почиства съдовете перфектно с оптимизирана консумация на вода и енергия.

Внимателно проектиран интериор

Кошниците са оборудвани с подчертани подвижни елементи и персонализирано оформление на кошницата за лесно зареждане. Наистина простата система за регулиране на кошницата на две нива ви позволява да поставите дори най-големите саксии и чинии. Стойката за плочи в долната кошница може лесно да се сгъне. Приборите за хранене могат да бъдат перфектно организирани на специална тава, където са разположени отделно за перфектни резултати при почистване и сушене. Всеки детайл е внимателно проектиран за възможно най-лесно боравене.

Спестяване на пари

Благодарение на новия мотор Inverter PowerDrive, оптимизираните програми и интелигентните решения, съдомиялните машини Gorenje съчетават ултра почистващи и сушилни резултати с много ниска консумация на енергия.

Минималистичен плъзгащ се дозатор за перилен препарат

Новите уреди за миене на съдове Gorenje са оборудвани с минималистичен плъзгащ се дозатор за перилен препарат, откъдето шушулката изскача безшумно. Функционално лесният за почистване дозатор прави по-добро дозиране на перилния препарат и измиване на всички видове съдове.

Спестяване на енергия.

Когато изберете програмата ECO, вашият уред ще използва по-ниски температури на пране и изплакване и ще сведе до минимум необходимото количество вода, като същевременно ще постигне ефективно отстраняване на замърсяванията.

Нежно почистване дори за кристални чаши

С тази специално разработена програма за стъкло съдомиялните Gorenje UltraClean ще се погрижат нежно за всички ваши стъклени изделия. Поради по-ниската температура на пране е безопасно да се използва дори върху кристални очила.

По-висока температура, по-ниска консумация

Съдомиялните машини Gorenje могат да бъдат свързани и с гореща вода (макс. 70 °C) вместо със студена. Изборът на връзка за топла вода намалява времето на програмата и намалява консумацията на електроенергия на съдомиялната машина. Екологично и бюджетно решение за вашето семейство.

Адаптирани към всеки един пот

Наистина простата система за регулиране на кошницата на две нива ви позволява да поставите дори най-големите саксии и чинии. Това прави интериора на съдомиялната машина напълно регулируем според текущите ви нужди.

Много тихо измиване през нощта

С програмата Night новата съдомиялна машина Gorenje е с 2 dB по-малко шумна от стандартната програма. Ястията ви ще бъдат чисти сутрин и сънят ви ще остане необезпокояван.

Безупречна работа на филтъра

Системата за изплакване, заедно с автоматичното предотвратяване на запушването на филтъра, гарантира, че филтърът работи без повреди и изисква значително по-малко почистване.

Само едно докосване е достатъчно

Навигацията в съдомиялната никога не е била по-лесна! Всички контроли са разположени в ергономична позиция с ясна логика на работа отляво надясно. Докато всички модели се отличават с белия LED дисплей и всички са обогатени с тъч контрол. Само едно докосване е достатъчно, за да започне процесът на миене на съдове.

Чисти чинии, по-ниска сметка за ток

Програмирайте да започнете процеса на миене на съдове по-късно и оставете съдомиялната машина да работи, когато е най-удобно, например когато електричеството е по-евтино. Съдовете ще бъдат перфектно измити точно когато имате нужда от тях.

Не по-силно от шепот

Най-добрите съдомиялни машини Gorenje UltraClean работят при ниво на шума, което е еквивалентно на прошепнат разговор между двама души. Безшумната работа идва в резултат на специална звукоизолация, ефективни двигатели, висококачествени материали и иновативни решения на системата за миене на съдове.

Гъвкавост под ръка

Гъвкавост под ръка. Регулируемата трета стойка функционира като тава за прибори за хранене. Той е разположен в горната част на ваната, добавяйки използваемо пространство и гъвкавост към вашата съдомиялна машина. Страничните панели могат да се регулират в зависимост от това колко място ви е необходимо.

Не се притеснявайте за разливане на вода

С функцията за безопасност AquaStop съдомиялната машина може безопасно да бъде оставена да работи през нощта, както и във ваше отсъствие. В случай на изтичане или наводнение, AquaStop автоматично прекъсва водоснабдяването, докато помпата източва водата от ваната на съдомиялната машина. AquaStop остава напълно функционален през целия експлоатационен живот на уреда.

Винаги под контрол

Специалната LED светлина, монтирана в долната част на вратата на съдомиялната машина, постоянно показва текущия етап от програмата за миене на съдове. По този начин винаги знаете дали съдомиялната машина работи или цикълът на пране е приключил.

Лесен избор на правилната програма

Ергономично проектираният контролен панел осигурява отлична видимост и контрол върху процеса на пране и избраните настройки. Тя позволява прост избор на правилната програма и други специални настройки.

 

 

Общи

 • Група изделия: Съдомиална машина
 • Енергиен клас: C
 • Клас ниво на шум: B
 • Линия: Линия Advanced
 • Материал на пръскащото рамо: Пластмаса

Ефективност

 • Резултат от измиването: A
 • Резултат от сушенето: A
 • Мотор: Инверторен PowerDrive мотор
 • Консумация на вода за цикъл при Eco програма: 9.6 л
 • Максимална температура на входящата вода: 70 °C
 • Консумация на енергия за цикъл при Eco програма 40-60°C: 0.76 кВт/ч
 • Консумация на енергия за 100 цикъла: 76 кВт/ч
 • Консумация в режим на изчакване: 0.49 W
 • Отложен старт (W): 3.99

Управление

 • Wi-Fi управление: He
 • Управление: Сензорно управление
 • Индикатор за край на миенето: Указан със звуков и светлинен сигнал
 • Отложен старт: Променлив отложен старт от 0-24 ч
 • Функция 3 в 1: Да

Програми

 • Програми: Нощно миене Бърза 20 мин Интензивна програма Програма "Хигиена" Автоматична програма Кристални чаши Еко програма Програма 1 час
 • Възможност да създавате собствени програми: Програми в паметта
 • Температури (°C): 35/40/45/50/55/60/65/70
 • Продължителност на програмата (пране): 200 мин.

Допълнителни функции

 • Брой комплекти: 16 брой
 • Система на горната кошница: MultiClack
 • Плъзгаща се врата: He
 • Панти: He
 • Вътрешно осветление: He
 • Светлинен сигнал за статус: Да
 • Допълнителни възможности: Самопочистваща програма TotalDry, автоматично отваряне на вратата Функция Speedwash (4 допълнителни програми)
 • IonTech йонизация: He
 • Сензори: Сензор за нивото на водата Сензор за чиста вода
 • AutoDose System: He

Оборудване

 • Брой кошници: 3
 • Горна кошница: 4 cup holders Широка мрежа Дръжка с пластмасово лого Широка стойка за ножове Дръжка Сгъваема лява поставка за чаши Фиксирана подпора за чаши Сгъваеми стойки Сгъваема дясна поставка за чаши Foldable/dividable left CupHolder
 • Долна кошница: Сгъваем/разделящ се заден ред 4 foldable/dividable rear pin rows Higher basket with thicker front-top horizontal wire No logotype Широка мрежа Дръжка Дръжка с пластмасово лого
 • Средна кошница: Без средна кошница
 • Най-горна кошница: Dividable and removable Телескопични водачи Дръжка с пластмасово лого Дръжка Свалящ се No logotype

Безопасност

 • Защита от преливане: Пълен AquaStop
 • Сервизна диагностика: Да
 • Материал на казана: Вътрешност от инокс

Технически данни

 • Ниво на шума (макс.) dB(A): 44
 • Настройка на височината: 74 мм
 • Ширина: 598 мм
 • Височина: 816 мм
 • Дълбочина: 555 мм
 • Ширина на нишата за инсталация - Мин.: 600 мм
 • Височина на нишата за инсталация - Мин.: 820 мм
 • Дълбочина на нишата за инсталация - Мин.: 555 мм
 • Ширина с опаковката: 640 мм
 • Височина с опаковката: 880 мм
 • Дълбочина с опаковката: 665 мм
 • Тегло бруто: 33.5 кг
 • Тегло нето: 31.5 кг
 • Волтаж: 220-240 V
 • Арт. код: 739654
 • EAN код: 3838782607714

 

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Енергиен клас C
Ширина [см] 60
Монтаж За вграждане
Произход Словения
Капацитет 16 комплекта