Меню
Вашата кошница

Прахосмукачка с батерия Karcher VC 4s Cordless

Оборудване

  • Подложка Soft grip на ръкохватката
  • Регулиране на мощността, с 3 степени
  • ХЕПА филтър, HEPA 12-филтър (EN 1822:1998)
  • Дюза за почистване на фуги
  • Четка за мебели

Иновативен модел

Тънка, компактна, акумулаторна, много лека и мощна: новата прахосмукачка VC 4s Cordless 2 в 1 се отличава със своето многообразие и дизайн. Независеща от електрическите контакти, тя може да се използва практически навсякъде в дома и впечатлява с постоянната си смукателна мощност (15 000 Pа) и безупречни резултати от почистване на твърди подове и килими. Това е благодарение на безчетковия високооборотен мотор, мултициклонната система за почистване с високоефективен HEPA 12 филтър и активна подова дюза. Благодарение на интелигентния, патентован превключвател и дизайн с двойна дръжка, само за няколко секунди тя се трансформира от класическа прахосмукачка в практична ръчна прахосмукачка. В еко режим нейната мощна батерия може да издържи до час - повече от достатъчно за цялостно почистване на подове, мебели и дори колата. Зарядното устройство на прахосмукачката е разположено в зоната на дръжката, така че не е необходимо станцията за съхранение да се монтира на стената и може да стои свободно на пода. Окомплектовката включва също дюза за тапицерия и фуги.

Лесно и удобно управление
Тънък дизайн и оптимално разпределение на теглото за лесно почистване. Патентован превключвател и дизайн с двойна дръжка за по-удобна работа. Въртяща се на 180° подова дюза за лесно маневриране около мебели.

Изключителна смукателна мощност
С безчетков високооборотен мотор и активна дюза за килими със съмостоятелно моторно задвижване. Мултициклонна система за почистване с филтър HEPA 12 за постоянна смукателна мощност. Време на работа до 60 минути в Еко режим.

Универсална
За почистване на всички видове подове, мебели и превозни средства. Широка гама от аксесоари за всички нужди за почистване в дома.

Лесно зареждане и съхранение:
- Функцията за зареждане в дръжката елиминира необходимостта от монтиране на станцията за съхранение на стена.
- Станция за съхранение, поддържаща прахосмукачката и аксесоарите заедно.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Гаранция 2 години
Батерия 18 V
Време за зареждане (h) 3.50
Време на работа с едно зареждане (мин.) 60
Размери Д x Ш x В (mm) 270 x 139 x 1110
Тегло без принадлежности (kg) 1.30